aslında bu pazar NEZİĞ GÜRHAN ve ben bir gezi yapacaktık busefer neyazıkki nezih bizim ile gelemedi bende GÜRHAN ile sabah 10:30 da konya altında buluşup geyik bayırına doğru yolacıktık
gürhan ile orman yoluna girince neşemiz yerine geliyor
heryerde bir su ile karşılaşıyoruz buda bizim işimize geliyor bol bol serinleme fırsatı yaşıyoruz
burada gürhan la mola verip yemeğimizi yiyiyoruz
bir müttet tırmandıktan sonra bizi sümbül tarlası karşılıyor
burada gördüğümüz birine bu yolun nereye cıktığını sorduk ve bize birinin kumlucaya diyerinin ise saklıkent e gidiceğini söylüyor bizde gürhan ile kumlucaya gitmeye karar veriyoruz ve uzun bir inişe geçiyoruz
kumluca barajına ulaştığımızda hava kararmaya başlamıştı
hava iyice kararmış ve biz hala orman yolundaydık
kumlucaya geldiğimizde saat 21:30 olmuştu buradanda antalyaya gittik yaklaşık 230 km lik bir yol yapmıştık
Tarih: 06.06.2006 - 09:36 Mesaj konusu:
Yüreğinize ve ellerinize sağlık çocuklar valla içim açıldı; çok güzel fotoğraflar bunlar. :alkış _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 06.06.2006 - 11:59 Mesaj konusu:
Bensiz gezip kayboldunuz işte.. :P
Güzel yerler keşfetmişsiniz de bir daha bulabilecek miyiz oraları ?
Heryerde su olması çok güzel , bir süre daha bundan yararlanırız umarım.
Ben hala parça bekliyorum.. _________________ www.harduro.com
Tarih: 06.06.2006 - 12:13 Mesaj konusu:
yolcu07 demiş ki:
kumlucaya kadar gelmişken demre yede gelseydinizya. neyse haftaya gelirsiniz artık.
Saat 21:15 de Kumluca'da olmuşlar Zekeriya..
23:00 de Antalya'ya varmışlar..
Sana gelselerdi yatıya kalırlardı artık.. _________________ www.harduro.com
Tarih: 06.06.2006 - 16:17 Mesaj konusu:
hepinize teşekkürler arkadaşlar daha cok keşfedilecek yer buralarda
NEZİH buluruz buluruz bulamasakta yeni yerleri gezmiş oluruz
YOLCU07 aklıma geldin ama nezih inde dediği gibi cok geç olmuştu birdahakine senide bekleriz aramıza
Elinize, yüreğinize,vitesinize,torkunuza,makinelerinize,emeğinize sağlık gitmiş kadar oldum _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 06.06.2006 - 16:45 Mesaj konusu:
hey be ne guzel yerlermıs orda valla ben olsam o göl gıbı yerde motoru bırakır dırek balık tutardım ne yapım dayanamıyorum palıga _________________ Dünyada bulundu?un müddetçe keder ve üzüntülerin gelip çatmasyny garip
görme. Çünkü dünya, vasfyna layyk olanlary ve tabiatynyn gere?ini ortaya
koyacaktyr.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız