Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hyosung kullanıcıları bilgi paylaşım forumu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hyosung kullanıcıları bilgi paylaşım forumu

Hyosung kullanıcıları bilgi paylaşım forumu
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.06.2006 - 08:35    Mesaj konusu: Hyosung kullanıcıları bilgi paylaşım forumu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar selamlar , benzer başlıkta genel bir forum konusu aradım fakat bulamadığım için bu başlığı açtım. Şayet ilgili konuda daha önceden başlamış genel bir forum varsa yönlendirirseniz sevinirim.Şayet yok ise en azından bu başlık altında hyosung kullanıcıları olarak tanışmış oluruz ve bilgi - tecrübe - soru vs. paylaşırız.

Ben Gt250 kullanıcısıyım.

Forum için desteğinizi bekliyorum.
Başa dön
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gamas
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.06.2006 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende GT 250 aldım.Motorumu yarın alacağım.0 km. den itiberen bütün izlenimlerimi arkadaşlarla paşlaşacağım.
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.06.2006 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam gamas , kazasız - belasız kullanın.
ben üzerinde standart gelen kornayı değiştirdirdim ( çok zayıf çıkıyor sesi)
salyangoz korna taktım , tavsiye ederim trafikte daha dikkat çekici oluyor.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

gt250 de ekzos değişikliği yapan var mı arkadaşlar ? Performans farklı oluyo mu ?
Başa dön
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 07.06.2006 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gt650 deki eksoz değişiminin ayarları bozduğunu duydum ve değiştirmemem gerektiği tavsiyesini aldım...
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ceko35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KSK Forever...35? but live in Ystanbul

MesajTarih: 07.06.2006 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende RedDragon 250 kullanıcısıyım Çok gülüyorum

persembe aksamı 19.30 da dolmabahce cafede buluşmamız var.. bekleriz.. tanışırız...

gorusmek uzere diyorum...
ceko35 Çevrimdışı ceko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceko35 selamlar , karşıyakada mı bu dolmabahçe kafe yaw ?
Başa dön
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2006 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"osman abi yarin nerdeyiz, hobaa hyosungcular hadi nargileye " tarzi msn diyaloglari yerine teknik konularda bilgi paylasilirsa bu topii surekli takip etmek isterim Dil çıkarıyorum
harunskc
Üye
Üye

Nereden: Be?ikta?/Ystanbul

MesajTarih: 07.06.2006 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyosung Gv 250- Yarın motor elimde sonunda... plakayı bekledim bugün valla geçmek bilmiyo za :P man....
Başa dön
harunskc Çevrimdışı harunskc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
yavuzk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.06.2006 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackheart, istanbulda dolmabahçe sarayının orda perşembe akşamı buluşma var ceko 35 te ondan bahsediyor heralde

bu arada bendede gv 250 var
Başa dön
yavuzk Çevrimdışı yavuzk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 07.06.2006 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

13bin km kadar gt650 kullandım.gt650 konusuda sorusu veya merak ettiği konu olan varsa elımden geldiği kadarıyla yardımcı olabılırım.
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.06.2006 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar selamlar , ben 600 km ye geldim benim gt250 ile , 1000 km servisini beklemeden motor yağını kontrol ettim , başlangıçta tertemiz olan yağ 600 km de simsiyah vaziyette idi , ben de erken değiştirmeye karar verdim. Rodajda olan arkadaşlara kontrol etmelerini tavsiye ederim.

Tecrübeli olanlar rodaj tavsiyesinde bulunurlarsa sevinirim.

teşekkürler.

Alıntı:

"osman abi yarin nerdeyiz, hobaa hyosungcular hadi nargileye "

Not : rayjay haklı arkadaşlar , buluşmalar için MD toplantı - gezi formuna benzer bir topik açalım.
Başa dön
harunskc
Üye
Üye

MesajTarih: 08.06.2006 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bugün ilk sürüşü yaptım.. gerçi sordum satıcı arkadaşa ama siz kullanan arkadaşlar daha tecrübelisiniz bu konuda.. 500 km ye kadar herhangi bişey yapmıyorum heralde... bide motorda yüksek hıza çıkmak sakıncalımı ilk 500 km de..bide motoru daha sonra açmak gerekiyomu..yani eskiden vardı bu motoru açma olayı hala varmı yeni teknoloji motorlarda...İlk yapmam gereken şeyler hakkında bilgilendirirseniz sevinirim...Teşekkürler..
Hyosung Gv-250
Başa dön
harunskc Çevrimdışı harunskc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.06.2006 - 07:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun kullanım klavuzunu göre ilk 1000 Km de maximum 1/2 gaz , 1000 - 1600 km arasaında 3/4 gaz açmak gerekiyor gibi görünüyor.Birde sürekli sabit devirde gitmeyi pek önermiyor klavuz.Satıcının bana önerisi ilk 1000 de 90 km yi geçmemem şeklinde idi.Birde lastiklere ilk 250 km de fazla güvenmemek lazım( ben 2 defa ön lastiği kızakladım ). Tek başına sert ön frende dikkatli olmak lazım.
harunskc
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackheart eyvallah saolasın...

Son Mesajdan 33 saat 19 dakika sonra eklendi:

ben ve motorum:)
motor_tutkusu
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaş bende gt250r kullanıcısıyım yosumira ekzost taktım baya güzel ses ve performans veriyo tavsiye ederim ama yeni ayarlar yaptırman gerek
Başa dön
motor_tutkusu Çevrimdışı motor_tutkusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal