Arkadaşlar selamlar , benzer başlıkta genel bir forum konusu aradım fakat bulamadığım için bu başlığı açtım. Şayet ilgili konuda daha önceden başlamış genel bir forum varsa yönlendirirseniz sevinirim.Şayet yok ise en azından bu başlık altında hyosung kullanıcıları olarak tanışmış oluruz ve bilgi - tecrübe - soru vs. paylaşırız.
selam gamas , kazasız - belasız kullanın.
ben üzerinde standart gelen kornayı değiştirdirdim ( çok zayıf çıkıyor sesi)
salyangoz korna taktım , tavsiye ederim trafikte daha dikkat çekici oluyor.
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
gt250 de ekzos değişikliği yapan var mı arkadaşlar ? Performans farklı oluyo mu ?
"osman abi yarin nerdeyiz, hobaa hyosungcular hadi nargileye " tarzi msn diyaloglari yerine teknik konularda bilgi paylasilirsa bu topii surekli takip etmek isterim _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
13bin km kadar gt650 kullandım.gt650 konusuda sorusu veya merak ettiği konu olan varsa elımden geldiği kadarıyla yardımcı olabılırım. _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
arkadaşlar selamlar , ben 600 km ye geldim benim gt250 ile , 1000 km servisini beklemeden motor yağını kontrol ettim , başlangıçta tertemiz olan yağ 600 km de simsiyah vaziyette idi , ben de erken değiştirmeye karar verdim. Rodajda olan arkadaşlara kontrol etmelerini tavsiye ederim.
Tecrübeli olanlar rodaj tavsiyesinde bulunurlarsa sevinirim.
teşekkürler.
Alıntı:
"osman abi yarin nerdeyiz, hobaa hyosungcular hadi nargileye "
Not : rayjay haklı arkadaşlar , buluşmalar için MD toplantı - gezi formuna benzer bir topik açalım.
Kayıt: Nov 26, 2005 Mesajlar: 35 Nereden: Be?ikta?/Ystanbul
Tarih: 08.06.2006 - 22:09 Mesaj konusu:
Arkadaşlar bugün ilk sürüşü yaptım.. gerçi sordum satıcı arkadaşa ama siz kullanan arkadaşlar daha tecrübelisiniz bu konuda.. 500 km ye kadar herhangi bişey yapmıyorum heralde... bide motorda yüksek hıza çıkmak sakıncalımı ilk 500 km de..bide motoru daha sonra açmak gerekiyomu..yani eskiden vardı bu motoru açma olayı hala varmı yeni teknoloji motorlarda...İlk yapmam gereken şeyler hakkında bilgilendirirseniz sevinirim...Teşekkürler..
Hyosung Gv-250
Motorun kullanım klavuzunu göre ilk 1000 Km de maximum 1/2 gaz , 1000 - 1600 km arasaında 3/4 gaz açmak gerekiyor gibi görünüyor.Birde sürekli sabit devirde gitmeyi pek önermiyor klavuz.Satıcının bana önerisi ilk 1000 de 90 km yi geçmemem şeklinde idi.Birde lastiklere ilk 250 km de fazla güvenmemek lazım( ben 2 defa ön lastiği kızakladım ). Tek başına sert ön frende dikkatli olmak lazım. _________________ kawasaki z750s
la fin absolue du monde
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız