-Öncelikle, işlerinin yoğunluğundan ve gereksiz açılan başlıklarla mücadele edemediklerinden sürekli şikayetçi olan ve bunu bahane göstererek içeriğini okumadan sırf başlığına istinaden
http://www.motordelisi.com/ftopicp-505119.html#505119
topic imi "VİP KOĞUŞU" na gönderen moderatörlerimize teşekkür ederim.
(Bu sebep konusunda umarım yanılmıyorumdur çünkü hiç bir yönlendirici açıklama yok)
- http://www.motordelisi.com/ftopict-27678-.html
topic ine gönderdiğim resim ve yorumlarla gerek siteyi takip eden arkadaşları konu hakkında bilgilendirmek ve gerekse tanıyanlara ulaşabilmek için çabalarken ve bu amaç için yalnızca bu siteyi seçmişken, "ETİK DEĞİL" maskesi ile forumdan resimlerimi kaldıran sayın moderatörümüz "FR" arkadaşıma teşekkür ederim.
Bu etiklik mevzuu ne menem bir şeydir ki insandan insana değişsin, toplumun geneli farklı düşünürken özeli farklı düşünsün anlayamadım.
-ve yine yukarıdaki topic de yararlı yorumlar yapmak, yardımcı olmak yerine yalnızca "BAŞIMIZ SAĞOLSUN" telkinleri ile sayfaları dolduran, rahmetlinin yakınlarına yardımcı olmak isterken mail adresimi şişiren, telefonumu meşgul eden, konuyla alakasız işgüzar arkadaşların tutumuna teşekkür ederim.
- http://www.motordelisi.com/ftopict-27578-.html
topic i vasıtası ile su yüzüne çıkan bir takım sorunları ayıklamak isterken konuya limon sıkan, yazılanları ısrarla anlamazlıktan gelen, oratamı bilgi paylaşım portalından çok koz paylaşım arenasına çeviren bütün arkadaşların tutumuna teşekkür ederim.
-Son olarak bile bile geyik topicleri açan ve bu karmaşık ortamı yine bile bile yaratan arkadaşların tutumuna, açılan geyik muhabbetlerine uyarı notu düşmek yerine hararetle katılan arkadaşların tutumuna vs. v.s teşekkür ederim.
Tarih: 07.06.2006 - 13:32 Mesaj konusu:
profi66, Bencede haklısın. O topicin neden VIP'e atıldığını hele hiç anlamadım. Birde o resmi FR kaldırdı ama gazeteler olsun diğer medya organları olsun cayır cayır bu tür resimleri yayınlıyolar. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 11.06.2006 - 13:13 Mesaj konusu:
arzuche demiş ki:
yazdıklarının doğru olduğunu ve sonuna kadar sana katıldığımı söööölicem,
ama bana teşekkür edeceğinden korkuyorum arkadaşım.....
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
kadiRR_delisi demiş ki:
profi66, Bencede haklısın. O topicin neden VIP'e atıldığını hele hiç anlamadım. Birde o resmi FR kaldırdı ama gazeteler olsun diğer medya organları olsun cayır cayır bu tür resimleri yayınlıyolar.
Kadir hocam seni buralarda, özellikle tekrar motor üzerinde görmek inan çok güzel, hatırladığım o son mesajınla bayaa korkutmuştun beni.
resimde direkt mefta gözükse anlıyacağım ki çok dikkat ettim ve düşündüm, boş ver yayınlamayı, öyle bir resim çekmedim bile, sonuçta ben de bir insanım, babayım, kardeşim, arkadaşım; benzeri durumda ben ne hissedeceksem onlar da üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri hissedeceklerdir.
Son Mesajdan 94 saat 51 dakika sonra eklendi:
bütün serzenişlerime kulaklarını tıkayan, ve yine kendi değer yargılarına göre, karşı tarafın hak ve menfaatlerini gözetmeden, savunma amacıyla yazmış bulunduğum, asla hakaret sataşma v.s. aşırılık içermeyen mesajlarımı
Silinen fotograflarin gazete ve TV lerde catir catir yayinlaniyor olmasi bizi alakadar etmez. Biz bu tur fotograflar forumda istemiyoruz, kurallarimiz da var bu konuda. Anlayisimiza ters. TV ve gazeteler bu isi bizden daha iyi bilmiyor.
Basliginda ortaligi cok sevdigim arkadasimiz Murat Kizak in nickini calma tesebbusu ile nickini "Endrocu" olarak alan gereksiz yere gittikce daha asabi mesajlar yazip isi hakarete doken sahis bulandirmis, gerilimi "kavga" duzeyine cikarmisti. kendisini forumdan ben uzaklastirdim, ve o yazisma dizisini da onun bozdugu yerden itibaren Hakan Dincer inkiler de dahil olmak uzere ayirip arsive kaldirdim. Kurunun yaninda yas da yanar, seninkilerde icindeydi, benimkiler de.
Yuz kere dedigim gibi bu Trolleri, serserileri, kufurbazlari, forumu tahrip etmekten baska bir gayesi olmayanlari beslemeyin, bunlara cevap yazmayin.
"Yazdigin mesajlari takip etmeyi engelleyen bir sistem" diye bir sey yok MD de. Ben butun mesajlarimi takip edebiliyorum. Sende edebilirsin. Yukarda -kendi mesajlariniz- diye bir yazi var, onu tikla hepsini gor.
Bana hitaben yazdigin alayci "sevgili üstadımız, abimiz, Reşat ARBAŞ'a TEŞEKKÜR EDERİM" yazisindan dolayi sana bir ihtar verdim.
terbiyeni takinmani tavsiye ederim, en savmedigim karakter tipine giriyorsun, uyaririm.
Baskalarinin kurallari cigniyor olmasi sana kural cigneme hakkki tanimaz. Biz gordugumuz, ulasabildigimiz, yakalayabildigimiz puruzleri giderebiliriz. Bir sey gorup de soylemiyorsan kabahat senindir. Sag ust kosedeki "!" isareti onun icin var. Yerde bir cop gorunce kaldiran forum katilimcisi istiyoruz. Kendi kaldiramiyorsa belediyeye telefon eden istiyoruz.
Aglayan, zirlayan vidi vidi eden, dedikodu eden istemiyoruz.
Kurallari oku. Sonra bir daha oku... Ta ki anlayana kadar. Yoksa bu surtusme sonsuza kadar surer.
Kayıt: Aug 31, 2004 Mesajlar: 563 Nereden: Ahmetli /MANISA
Tarih: 12.06.2006 - 07:26 Mesaj konusu:
Arkadaşım, benimde açtığım bir topic (bana göre!!) anlamsızca Vip'e atılınca bende bozulmuştum. Fakat daha sonra bunun başlığı büyük harfle yazmam neticesinde olduğunu öğrenince hemen kuralları tekrar gözden geçirdim ve bunun doğru olduğunu anladım. (Büyük harfle başlık açmanın ne zararı var bilemesemde) kural kuraldır deyip saygı gösterdim. Sanırım hepimiz böyle yapmalıyız. Eğer kuralları beğenmez ve kendimize göre yorumlarsak daha çok kargaşa olur diye düşünüyorum.
Sevgili Donald_Duck, söylediklerine ve uyarılarına bir istista dışında tamamen katılıyorum. O da "Bana hitaben yazdigin alayci "sevgili üstadımız, abimiz, Reşat ARBAŞ'a TEŞEKKÜR EDERİM" yazisindan dolayi sana bir ihtar verdim.
terbiyeni takinmani tavsiye ederim, en savmedigim karakter tipine giriyorsun, uyaririm.
Gördüğüm kadarıyla bu arkadaş terbiyesiz denilebilecek bir tarzda konuşmamış. _________________ Söz Konusu VATAN'sa Gerisi Teferruattır.
reşat hocam gerek sizinle ve gerekse başkalarıyla alakalı konuşmalarımda bu bahsettiğiniz tavrı hiç takındımmı? bir bakarmısınız rica etsem.
bu size hitaben yazmış bulunduğum ilk yazı değildir neticede, belki son da olmayacaktır ancak ben o kelimeleri kullanırken şahsınıza bakış açımı yanlış anlaşılmaması yönünde detaylandırmak istemiştim ancak gördüm ki, benim gerçek anlamda kullandığım sıfatları siz alay olarak algılamışsınız!!! sıfatlar tarafımdan, bilerek, yerinde kullanılmıştır ancak "TEŞEKKÜR EDERİM" tamamlaması alaycı bir tamamlama değil, protestocu bir tamamlama olarak kullanılmıştır.
bütün bunlar bir tarafa; gerçekten tarafınızdan bir yanıt aldığım için şahsınıza teşekkür ederim.
ancak eklemek istiyorum;
Alıntı:
Yuz kere dedigim gibi bu Trolleri, serserileri, kufurbazlari, forumu tahrip etmekten baska bir gayesi olmayanlari beslemeyin, bunlara cevap yazmayin.
demişsiniz, benim herhangi mesajımda, herhangi bir kelimemi bu arkadaş ile irtibatlandırabilirmisiniz? ben bu hükmü kabul etmiyorum.
Alıntı:
Baskalarinin kurallari cigniyor olmasi sana kural cigneme hakkki tanimaz. Biz gordugumuz, ulasabildigimiz, yakalayabildigimiz puruzleri giderebiliriz. Bir sey gorup de soylemiyorsan kabahat senindir. Sag ust kosedeki "!" isareti onun icin var. Yerde bir cop gorunce kaldiran forum katilimcisi istiyoruz. Kendi kaldiramiyorsa belediyeye telefon eden istiyoruz.
Aglayan, zirlayan vidi vidi eden, dedikodu eden istemiyoruz.
Kurallari oku. Sonra bir daha oku... Ta ki anlayana kadar. Yoksa bu surtusme sonsuza kadar surer.
Aslinda surmez tabii... Bir yerde ihtar bardagin tasar sen de rahat edersin biz de.
peki burada yazdıklarınız size yakıştımı? sizce ben böyle mi yapıyorum?
sizi bu söyledikleriniz konusunda tenzih ederim, bana bu şekilde hitap etmeye, benimle böyle konuşmaya hakkınız yok, kantarın topuzu elinizde diye beni tehdit edemezsiniz, şahsen ben bunu size yakıştırmış bulunduğum şahsiyete uygun bulmadım kusura bakmayın.
bilmiyorum özle bir uğraş içindemisiniz insanları galeyana getirerek buradan uzaklaştırma konusunda, lütfen kendinize gelin ve haklarınızın sınırını bilin size bir abi olarak, bir yoldaş olarak, bir motor piri olarak saygı duyabilirim ancak herşeyin bir haddi var lütfen haddinizi aşmayın.
tıpkı benim motor delisi için vazgeçilmez olamayacağım gibi motordelisi de benim için vazgeçilmez değildir. kapatırım makineyi ve sonsuzlukta kaybolur gidersiniz, ben yirmidört saatimi makina başında geçirmiyorum hayatımda bundan çok daha önemli işler var yalnızca burayı sevdiğim arkadaşlarla bir paylaşım ortamı olarak kullanıyorum ancak görmekteyim ki bütün sevdiğim arkadaşlar şahsınızın bu tarif edemiyeceğim tutumu nedeniyle zaten yeni arayışlara girişmişler bana düşen de onların arkasından gitmek olur seve seve.
eğer sizi bu tatmin edecekse istediğinizi yapmakta özgürsünüz, şunu bilin ki siz beni silmediğiniz sürece buraya paylaşımlar açmaya devam edeceğim, bildiğim doğruları savunmaya devam edeceğim, bana hiç bir kimsenin benim isteğim dışında "sen" diye hitap etmesine izin vermeyeceğim buna siz de dahilsiniz, bana terbiyeni takınmanı tavsiye derim derken acaba siz kendinizi bir öz eleştiriden geçirdinizmi?
inanın devam etmek geliyor içimden ancak kimseyi bu şekilde özel problemlerle meşgul etmeye hakkım olmadığını düşündüm bir anda.
yukarıda söylediğim gibi nedirki? sanal ortam kapatırsın düğmeyi biter herşey.
Tarih: 12.06.2006 - 23:51 Mesaj konusu:
Profi, yazindan benimle alay ettigin sonucunu cikramistim. "sevgili üstadımız, abimiz" filan tip tanimlamalar bana oyle geldi. Hala da neyi protesto ettigini anlamadiysam da (kurallari mi, benim kurallari uygulamami mi...) sen oyle diyorsan oyledir. Alay edilen taraf olarak ben de biraz kinayeli yazdim, madem oyle degilmis ozur dilerim.
Burada "trol" olarak bahseidilen sahis"endrucu" idi, ve kendisini uzaklastirdim zaten. Bu tur sahislara yanit vermeyin, bize bildirin. Bizim haberimiz olmasa bile "haa burada benim kafamda adam yokmus" der uzaklasirlar. Bunlara vereceginiz her yanit onlari daha da istahlandirip daha kustahlastiriyor, forumun tadi kaciyor.
Bu tanimlarda ustunuze alinacaginiz bir sey yoksa, alinmayin zaten. Ben bir sahsa bir sey yazarsam muhakkak ismini kullanarak yazarim. Eklimdan geldigi kadar da net yazarim. Gerisi butun foruma genel hitap olarak alinmalidir. Ustteki son iki paragraf gibi. _________________ http://donald.hypermart.netMotosiklet Teorisi http://www.sahafium.comMT Kitabi http://www.kimneyebiniyor.comKimin neye bindigi
Tarih: 13.06.2006 - 00:26 Mesaj konusu:
Alıntı:
Bu tanimlarda ustunuze alinacaginiz bir sey yoksa, alinmayin zaten. Ben bir sahsa bir sey yazarsam muhakkak ismini kullanarak yazarim. Eklimdan geldigi kadar da net yazarim. Gerisi butun foruma genel hitap olarak alinmalidir. Ustteki son iki paragraf gibi.
hocam o zaman benim sizin yazdıklarınızdan gereksiz alınganlık gösterdiğim ortaya çıkıyor, ben de sizden özür dilerim, gerisi şu an için önemli değil sanırım zamanla birbirimizi daha iyi anlayacağız. _________________ www.otomasyonetiket.com.tr www.villalevent.com www.tuvturk.com.tr
Tarih: 13.06.2006 - 00:28 Mesaj konusu:
profi66, gerçekten yazılarındaki yapıcı tavır için bende sana teşekkür ederim.
MD hepimizin Motosiklet sevgisi üzerine kurulu bir platform..Hepbirlikte burayı ayakta tutacagız.. _________________
Tarih: 13.06.2006 - 01:24 Mesaj konusu:
Profi66 ve DD arasindaki yazismalari dikkatle okudum, olayin tamamen disinda birisi olarak. Eger mazur gorurseniz izlenimlerimi yazmak istiyorum.
Oncelikle butun mesajlarda iyiniyet zemininin oldugu konusunda bir suphem yok. Zaten ona istinaden yazma cesareti buldum.
1. Profi66'nin 'rahatsiz' oldugu noktalari ve 'koydugu tepkiyi' anlamaya calistim. Ben sahsen tonlamasinda bir fazlalik veya samimiyetsizlik hissetmemistim. Bilakis yapici bir yon oldugu hissi olusmustu bende.
2. DD'nin kitabi basucumda duruyor; motosiklet uzerine bir cok ingilizce kitap okumama ragmen hicbirinden dd'nin kitabindan aldigim lezzeti alamadim. Fakat, lutfen mazur gorun ve yanlis anlasilmasin, DD'nin kurallari hatirlatis tarzindaki uslubu (kuskusuz bir birikimin sonucu) bir miktar 'dislayici' bir uslup gibi geldi bana. Bu uslup site admin'ler nezdinde sanki bir miktar yayginlasiyor gibi ve bu mesaji da o nedenle yazma geregi duydum. Mutlaka 'dolu' olmanin sonucunda olusuyor bu uslup ve bu arkadaslar gundeme getirdikleri noktalarin muhtemelen cogunda haklilar. Ama yine de uslup usluptur ve onemlidir.
Bu mesaji sadece bir hissiyatimi dile getirmek ve yapici bir uyari olmasi niyetiyle yazdim. Umarim yanlis anlasilmaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız