Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MONDİAL(Türkiyeye Gelmeyen Modelleri)(Resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MONDİAL(Türkiyeye Gelmeyen Modelleri)(Resimli)

MONDİAL(Türkiyeye Gelmeyen Modelleri)(Resimli)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rauf_ant
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 07.06.2006 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay be mondialin bu tarihlerde motor yaptığından heberim yoktu

Buda bir classic

Bu bence gayet güzel

Buda gayet güzel bence

Adamlar araba bile yapmışlar valla

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Bunların hiçbiri alıntı değildir kendi araştırmalarımdır mondial aldım bende daha yeni bi araştırim motorumu dedim neler çıktı karşıma
Başa dön
Rauf_ant Çevrimdışı Rauf_ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.06.2006 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel motorlar hakikaten. İtalyanlar bu işi biliyor Çok gülüyorum . Anlayacağın üzere burada satılan Uğur Mondial ile bu İtalyan markasının her hangi bir ilgisi yok ^1 .
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 07.06.2006 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam bende fotomontaj dır dıcektımkı italyan mış
Başa dön
CLAW Çevrimdışı CLAW Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rauf_ant
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 07.06.2006 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bende öğrenmiş oldum italyan olduğunu
Başa dön
Rauf_ant Çevrimdışı Rauf_ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kahraman34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/pendik

MesajTarih: 07.06.2006 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elin çinlişi 50 yıl önce ne anlardıki motordan
kahadeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KDZ.ERE?LYDEN =) 67 KDZ 67

MesajTarih: 07.06.2006 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla Racing e hasta oldum :P
Başa dön
kahadeer Çevrimdışı kahadeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cotiger
Üye
Üye

Nereden: tekirda?

MesajTarih: 07.06.2006 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlarda ucuz mu.yoksa çin işi değilmi
Başa dön
cotiger Çevrimdışı cotiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 07.06.2006 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu başka mondial olmasın isim benzerliği falan ya da batmış bi firma

yeniden ismini koymulardır belki

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 07.06.2006 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar italyan işi ve hiçte ucuz değil çoğu iyidiye bildiğimiz markalardan bile pahalı

Son Mesajdan 18 dakika sonra eklendi:

bizim kullandığımız mondialin logosu

bu da italyan mondialin logosu

logolardan da anlaşılacağı üzere farklı markalar

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 08.06.2006 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama ferrari evet hiç gelemeyn modeli Çok gülüyorum
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 09.06.2006 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu italyan mondiallerin de montaj yeri çin.

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yokum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2006 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türk mondialinde zat 150 modelinin kopya yeri italya. mondi aslında italyanmış
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2006 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yalnız arabası da ferrari kopyası Çok gülüyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ylmzzz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 09.06.2006 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motorların TR deki mondialle ilgisi yok. bunlar italyadaki mondial firmasının modelleri. TR dekiler çin malı. yan aynı marka bile değiller ilgisi yok. ^2

ayrıca ferrari mondial diye bi araba var. bunun motosikletle bile hiç ilgisi yok Çok gülüyorum
Başa dön
ylmzzz Çevrimdışı ylmzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 09.06.2006 - 05:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu harbi mondial, bizdekilerse *zonkdial* :3
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.43 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal