Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sonunda Alabildim(Suzuki GSR600)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sonunda Alabildim(Suzuki GSR600)

Sonunda Alabildim(Suzuki GSR600)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Nuestra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:09    Mesaj konusu: Sonunda Alabildim(Suzuki GSR600) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun bir bekleyiş ve zor bir seçimden sonra Suzuki GSR600 ümü bugün aldım. Henüz plkası çıkmamasına rağmen 45 km yol gelerek Antalya'dan Kemer'e getirdim. İlk 54 km izlenimleride sizlerle paylaşmak istedim.

Henüz rodaj aşamasında olsamda motosikletin çok seri ve atak oldugunu soylemem gerekiyor.Motosiklet 1 ve 2 viteste ani gazlamaya önü kalkarak tepki veriyor. Yol tutuşu bence çok güzel frenler ise güvenilir oldugunu çok güzel ispatlıyor. Süspansiyon sistemi ne sert nede yumuşak. Çok konforlu bir motosiklet. Oturuş pozisyonu ise abisi GSXR a göre daha dik ve bence daha rahat.

Dizaynı ise benim görüşümce can alıcı.Çok hoş... Arka stopların led olması ön sinyallerin grenaja gömme olması ise diğer artıları. 180 ebatlı arka lastiğinüzerinde bulunan stop lambalarının yanlarından çıkan 2 adet gizli egsoz ise arkadan çok güzel bir görüntü sergiliyor.

Ben alında SS makina almak için çıktığım bu yolda GSR600 ü almaktan gayet memnunum. Herkese tavsiye edebileciğim çok rahat bir motosiklet.

Henüz resim çekme fırsatım olmadı en yakın zamanda onlarıda ekliyeceğim....

Allah herkese hayalindekini bağışlaması dileğiyle...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutlu ve kazasız sürüşler...güle güle kullanın... Dil çıkarıyorum
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım hayırlı olsun Dil çıkarıyorum Allah kaza bela vermesin Alkışlıyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
duende
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 34 - Kazasker

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim de çok beğendiğim bir motor... allah kaza bela vermesin hayırlı olsun... Alkışlıyorum

15 A?ustos 1976
Başa dön
duende Çevrimdışı duende Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Canakkaleli89
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale GeçiLmeZ

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun gule gule kullan Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
Canakkaleli89 Çevrimdışı Canakkaleli89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deskator
Üye
Üye

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok yakışıklı bir makine Dil çıkarıyorum kazasız belasız kullanmanı dilerim . Çok iyi bir tercih yapmışsın Çok gülüyorum
Başa dön
deskator Çevrimdışı deskator Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nuestra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Temennileriniz için teşekkür ederim...
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nuestra,
Alıntı:

Allah herkese hayalindekini bağışlaması dileğiyle...

Bravo
hayırlı olsun arkadaşım keyiflle sürmen dileğiyle..
kazasız belasız.. yolun açık olsun... Dil çıkarıyorum
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah ayırmasın abicim...

kazasız belasız sürüşler diliyorum...

darısı bütün MD nin başına...
yolcu07
Üye
Üye

Nereden: antalya/demre

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeş. kazasız belasız sürüşler.
Başa dön
yolcu07 Çevrimdışı yolcu07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nuestra, güle güle kullan kazasız belasız antalya sıcak diye korumalarını kulak arkası yapma mutlaka kullan.......... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güle güle kullan.Kazasız belasız kadınların olmadığı bir trafikte iyi sürüşler dilerim....
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
valentino-batu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kaza bela vermesin ALLAH Dil çıkarıyorum

BENDE BİR DELİYİM.YAŞASIN DELİLİK Dil çıkarıyorum
Başa dön
valentino-batu Çevrimdışı valentino-batu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 07.06.2006 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan..
Başa dön
zeki04 Çevrimdışı zeki04 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Nuestra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2006 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topik demiş ki:
Nuestra, güle güle kullan kazasız belasız antalya sıcak diye korumalarını kulak arkası yapma mutlaka kullan.......... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

İnan ki korumalara çok değer veriyorum...50 mt bile olsa tüm korumlarımı kullanıyorum..Sonuçta motora binebilecek bir beden olmazsa motyor sahibi olmanın ne faydası var Dil çıkarıyorum

Bu arada koruma olarak Dainese bellik , Nolan N84 Kask (Çok rahat ve güneş vizörü + buğu camı da var) Ufo dizlik (çok büyük gözükmesi haricinde rahtasızlık duymadım) Eldiven ve Ixon marka korumalı tekstil ceket kullanıyorum.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal