Tarih: 07.06.2006 - 14:09 Mesaj konusu: Sonunda Alabildim(Suzuki GSR600)
Uzun bir bekleyiş ve zor bir seçimden sonra Suzuki GSR600 ümü bugün aldım. Henüz plkası çıkmamasına rağmen 45 km yol gelerek Antalya'dan Kemer'e getirdim. İlk 54 km izlenimleride sizlerle paylaşmak istedim.
Henüz rodaj aşamasında olsamda motosikletin çok seri ve atak oldugunu soylemem gerekiyor.Motosiklet 1 ve 2 viteste ani gazlamaya önü kalkarak tepki veriyor. Yol tutuşu bence çok güzel frenler ise güvenilir oldugunu çok güzel ispatlıyor. Süspansiyon sistemi ne sert nede yumuşak. Çok konforlu bir motosiklet. Oturuş pozisyonu ise abisi GSXR a göre daha dik ve bence daha rahat.
Dizaynı ise benim görüşümce can alıcı.Çok hoş... Arka stopların led olması ön sinyallerin grenaja gömme olması ise diğer artıları. 180 ebatlı arka lastiğinüzerinde bulunan stop lambalarının yanlarından çıkan 2 adet gizli egsoz ise arkadan çok güzel bir görüntü sergiliyor.
Ben alında SS makina almak için çıktığım bu yolda GSR600 ü almaktan gayet memnunum. Herkese tavsiye edebileciğim çok rahat bir motosiklet.
Henüz resim çekme fırsatım olmadı en yakın zamanda onlarıda ekliyeceğim....
Allah herkese hayalindekini bağışlaması dileğiyle... _________________ ||||| Somethings are beyond verbal understanding..Sensations that defy words... |||||
Tarih: 07.06.2006 - 14:41 Mesaj konusu:
Nuestra, güle güle kullan kazasız belasız antalya sıcak diye korumalarını kulak arkası yapma mutlaka kullan.......... _________________ Always Innovate , Never Imitate
Tarih: 07.06.2006 - 15:07 Mesaj konusu:
topik demiş ki:
Nuestra, güle güle kullan kazasız belasız antalya sıcak diye korumalarını kulak arkası yapma mutlaka kullan..........
İnan ki korumalara çok değer veriyorum...50 mt bile olsa tüm korumlarımı kullanıyorum..Sonuçta motora binebilecek bir beden olmazsa motyor sahibi olmanın ne faydası var
Bu arada koruma olarak Dainese bellik , Nolan N84 Kask (Çok rahat ve güneş vizörü + buğu camı da var) Ufo dizlik (çok büyük gözükmesi haricinde rahtasızlık duymadım) Eldiven ve Ixon marka korumalı tekstil ceket kullanıyorum. _________________ ||||| Somethings are beyond verbal understanding..Sensations that defy words... |||||
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız