Cuma günkü eğlencemizi bu haftalık İnciraltında ki Turkuazda
yapmaya karar verdik. Son anda alınan bir karar olduğu için
duyanlar duymayanlara duyursun lütfen!!!
Her hafta her hafta kordonda yapacak değiliz ya.Bu haftada Turkuazda
minderlerin üzerine yayıla yayıla sohbet eşliğinde ve zengin mutfağından
aldığımız kayıntıları götüre götüre güzel İzmirimin serinletici esintisini
yüzümüzde hissederken açık gökyüzündeki yıldızları izleyeceğimiz Cuma
akşamında bizimle olmaya ne dersiniz demiyorum gelin diyorum
Dediğim gibi duyanlar duymayanlara duyursunlar lütfen!!! _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Valla harika bir fikir, çoook isabetli olmuş zaten oranın minder keyfinede doyum olmuyor. İnşallah gelebilirim zira uzun zamandır İnciraltına da gitmemiştim özledim oranın yaz akşamlarını.
Harika olmuş bu karar valla, her hafta Kordon'da sıkılmıştık zaten, İnciraltı çok daha güzel. Oradayız. _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
sayın abiler allah nasip ederse ehliyetime cok az kaldı bundan sonra bende sizlere katılıcam....ama cbr125 ile sizin arkanızda bile tututamam..neyse allah nasip ederse bundan sonra etkinliklere katılıcammm....herkeze şimdidenn..merhaba... _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 07.06.2006 - 15:56 Mesaj konusu:
Günlerdir İnciraltında toplanalım diye bas bas bağırdım...
Bula bula o günü mü buldunuz?... ^2
Bu kadar mı şans olur yahu...
Ben bu hafta gelemem Balıkesir'de Cross yarışı var...
halilRR Arzuyla aramızı bozmaya niyetlendin galiba... _________________
yaw arkadaş ne terslikdir be yaw...cuma akşam 8de inciraltında paliocularla buluşcam...nasıl etcez yaw...izmirdeki son haftam zaten onnarın yanına gitsem sizle gelemicem sizin yanınıza gelsem onnarı yannız bırakmış olcem...eeeee ben ne edecem... :P :hıım :hıım :hıım oyyyyy _________________ Motorum İçin Tıklayın...
http://www.motordelisi.com/ftopic-50368-days0-orderasc-0.html
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 07.06.2006 - 16:48 Mesaj konusu:
Alıntı:
oyyyy oyyyy oyyyyyy oyyyyy
Oldfart anladım nedemek istediğini. yemeklerin bol olduğunu anlayınca
nasılda geldi keyfin yerine...
Alıntı:
Ben bu hafta gelemem Balıkesir'de Cross yarışı var...
halilRR Arzuyla aramızı bozmaya niyetlendin galiba
Ya selils bırak Allasen yaaa.
Hep bişey bulursun gelmemek için zaten.Hiç bahane bulma valla hee ^2
Bundan sonraki etkinliklere gelmezsen ilk benle bozulacak aran bilesin ^2
Alıntı:
yerimizi bulamayan olursa yoldaki kırmızı granej parcalarını takip edin arkadaslar onlar sizi halilRR'a ulaştırcaktır
Berrhancım Kırmızı grenajlar çeşme kumbeache götürür tavsiye etmem
Ama ben o gün ağlatırım asfaltı göz yaşlarını takip ederler bulamayanlar _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Acaba Diloş'uda alsam mı?? Alayım kızlarımıda parkda oynasınlar :3 Selis gelememene çok üzüldüm :P _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız