Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorsiklete bindiğinizde ilk neye dikkat edersiniz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorsiklete bindiğinizde ilk neye dikkat edersiniz

motorsiklete bindiğinizde ilk neye dikkat edersiniz
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cotiger
Üye
Üye

Nereden: tekirda?

MesajTarih: 07.06.2006 - 16:14    Mesaj konusu: motorsiklete bindiğinizde ilk neye dikkat edersiniz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evden çıkıp motora bindiğinizde ilk önce ne yaparsınız
Başa dön
cotiger Çevrimdışı cotiger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arrap
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 07.06.2006 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kontagı takarım cok sacma bi topik bence
Başa dön
Arrap Çevrimdışı Arrap Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2006 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emniyet kemerimi takarım :P :P :P Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sforza
Üye
Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 07.06.2006 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora binmeden tekerlere, etrafında yağ/hidrolik sızıntısı olup olmadıına. bindikten soora sol elcikten sağ elcie bakış, jikle açış, boşa alış, çalıştırış ve fren testi yapış. süper miyim neim diicem ama çömez olarak bunları yapiom, deneyimli ağalardan 1 eksiim yüzüme çarpılır şimdi laaarrrkkk die, sesi fizandan duyulur walla Çok gülüyorum
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2006 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum aynalar olabılır dısk kılıdı takılımı
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 07.06.2006 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kıyafetime Çok gülüyorum saclarıma Çok gülüyorum desem Dil çıkarıyorum
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.06.2006 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gideceğim yere.... Baktığın yere gidersin ya! Ondan.. Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 07.06.2006 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede sacma bı topık olmus kardesler
Başa dön
sedat03 Çevrimdışı sedat03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2006 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynaları temizlerim............
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nht
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.06.2006 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım bundan sonra yapacagım ılk iş dısk kılıdını kontrol etmek olacak cunku dun kılıdı unuttugum için ön camurlugu çatlattım Üzgünüm
Başa dön
nht Çevrimdışı nht Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cagritumer83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 07.06.2006 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yooooooo bence sacma bır topık degıl kesınlıkle aynaları kontrol eder yola cıkarım
kaansanver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.06.2006 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzin ibresi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
kaansanver Çevrimdışı kaansanver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 07.06.2006 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elbıselerımın motorla uyumuna...Sonra gostergelerime vitese motorun gazı yiyişine. Bı sorun yoksa Hazırız demektir Çok gülüyorum yane ben ole yapıodum XL200 e ayrı kıyafet pıagio x8 e ayrı kıyafet uyumu cok onemlıydı benım ıcın Çok gülüyorum ama ne oldu 2 sıde yok artık ahahaha Ağlıyorum
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.06.2006 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynalar frenler benzin durumu belçantam (yanda olmasından hep korkmuşumdur hazretleri depo ile seyahat eder Gülümsüyorum )

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 07.06.2006 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla motorun calısmasına bakarım bı aptallık falan varmı dıye allaha sukur sımdıye kadar bı anormallık olmadı
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal