Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 895 Nereden: İzmir, Alsancak
Tarih: 21.09.2004 - 14:47 Mesaj konusu: MOTOSIKLET MI ARABA MI SORUSUNA SON!
burada bir süre önce bulunan mesajlarımı editlemiş bulunmaktayım.
realbiker tüm motosikletseverlere kazasız mutlu günler diler _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
En son realbiker tarafından 10.09.2005 - 15:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Tarih: 21.09.2004 - 15:00 Mesaj konusu:
tamam kardeşim açayım da ya bu beygirler kaçarsa motor nasıl çalışacak? :md:
yan kapıdan dolanın girin hangara. beygirleri ürkütmeyin... _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Son resim bana bmw i çağrıştıryo ne dersin öylemi. Pencere ve mazgalları m3 e benzemiş. _________________ KORKU'lary y?z?nden insan hayatta kalyr. Korkmayansa Trenin altynda..
Tarih: 21.09.2004 - 16:05 Mesaj konusu:
auslander demiş ki:
realbiker bugun yine formundasın maşallah.
Araba+motor+beygir
Dümdüz gidiyorsun.
Katıksız mısın can sen :P :P :P
nick ime bak cankuş REALBIKER. bu yola gönül koydum... en katıksızından can.
evet mazgallar bmw, tokatladığım bir arabadan sökmüştüm lazım olur diye. kapıya taktım sonra yer tutmasın ortalıkta diye _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
En son realbiker tarafından 21.09.2004 - 16:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 21.09.2004 - 16:30 Mesaj konusu:
eyoo _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Tarih: 21.09.2004 - 17:26 Mesaj konusu:
Donald_Duck demiş ki:
Testler cok etkileyici...BMW agili da oyle
Baya para dokmussun bu test isine, google dan filan bulurduk yahu
yok para harcamadım pek. sadece 3.5 paunda mal oldu. artı birkaç dakika.
Şaka bir yana TWO WHEELS ONLY kardeş dergisi AUTOCAR ile ortaklaşa yapmışlar testi. başka bir detay yok. çeyrek sayfalık bir yazı. motosikletin pilotu da Niall. _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Tarih: 21.09.2004 - 17:44 Mesaj konusu:
Walla etkileyi bir test...EE burdan ne anlıyoruz,az ve öz beygire ihtiyacımız warmış...Eh şöle çıtı-pıtı da olduk mu,çıkar karşımıza Motosiklet _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 21.09.2004 - 18:13 Mesaj konusu:
uehueh harika valla.
Ama ben GSX-R 750 nin tanıtım filminde 200km/h 7.2 sn diye görmüştüm :md: _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız