Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MOTOSIKLET MI ARABA MI SORUSUNA SON!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MOTOSIKLET MI ARABA MI SORUSUNA SON!

MOTOSIKLET MI ARABA MI SORUSUNA SON!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 21.09.2004 - 14:47    Mesaj konusu: MOTOSIKLET MI ARABA MI SORUSUNA SON! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burada bir süre önce bulunan mesajlarımı editlemiş bulunmaktayım.

realbiker tüm motosikletseverlere kazasız mutlu günler diler

En son realbiker tarafından 10.09.2005 - 15:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
realbiker Çevrimdışı realbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.09.2004 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

E ben benim helikopteri ne yapacağım??? 8)

Sen ; camiamıza hangarının kapılarını da, biz dostlarına açtığın gönül kapıları gibi, aç Alper Göz kırpıyorum
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2004 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam kardeşim açayım da ya bu beygirler kaçarsa motor nasıl çalışacak? :md:

yan kapıdan dolanın girin hangara. beygirleri ürkütmeyin... Çok gülüyorum
auslander
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2004 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

realbiker bugun yine formundasın maşallah.

Araba+motor+beygir Şok oldum

Dümdüz gidiyorsun.

Katıksız mısın can sen :P :P :P
niko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.09.2004 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son resim bana bmw i çağrıştıryo ne dersin öylemi. Pencere ve mazgalları m3 e benzemiş. Çok gülüyorum
turkx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2004 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte gerçek bir arşatırmacılık örnegi. Bravo
Bravo çook hoş olmuş 8) :oops:
bi beygir alsam hangardan Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
turkx Çevrimdışı turkx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
auslander
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2004 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

niko sağlam teşhis 8)
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2004 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

auslander demiş ki:
realbiker bugun yine formundasın maşallah.

Araba+motor+beygir Şok oldum

Dümdüz gidiyorsun.

Katıksız mısın can sen :P :P :P

nick ime bak cankuş REALBIKER. bu yola gönül koydum... Dil çıkarıyorum en katıksızından can.

evet mazgallar bmw, tokatladığım bir arabadan sökmüştüm lazım olur diye. kapıya taktım sonra yer tutmasın ortalıkta diye Çok gülüyorum

En son realbiker tarafından 21.09.2004 - 16:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
realbiker Çevrimdışı realbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
auslander
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2004 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alper bizim aramızdaki aşk alevleniyor dikkat et :P

Heleki sen katıksızsan, %100 pure durumları Göz kırpıyorum

Üstad ; adamımsın Dil çıkarıyorum
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2004 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyoo Dil çıkarıyorum
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 21.09.2004 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Testler cok etkileyici...BMW agili da oyle Dil çıkarıyorum

Baya para dokmussun bu test isine, google dan filan bulurduk yahu Çok gülüyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
NeBu_La
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/BATIKENT

MesajTarih: 21.09.2004 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çk sağlam görüntü Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2004 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck demiş ki:
Testler cok etkileyici...BMW agili da oyle Dil çıkarıyorum

Baya para dokmussun bu test isine, google dan filan bulurduk yahu Çok gülüyorum

yok para harcamadım pek. sadece 3.5 paunda mal oldu. artı birkaç dakika.

Şaka bir yana TWO WHEELS ONLY kardeş dergisi AUTOCAR ile ortaklaşa yapmışlar testi. başka bir detay yok. çeyrek sayfalık bir yazı. motosikletin pilotu da Niall.
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 21.09.2004 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla etkileyi bir test...EE burdan ne anlıyoruz,az ve öz beygire ihtiyacımız warmış...Eh şöle çıtı-pıtı da olduk mu,çıkar karşımıza Motosiklet Çok gülüyorum
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 21.09.2004 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uehueh harika valla.
Ama ben GSX-R 750 nin tanıtım filminde 200km/h 7.2 sn diye görmüştüm :md:
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal