evet arkadaslar supershadow 250 makina super cıktı yaw....
zorlamadan 110 km/h banamısın demiyor(rodajda daha ve ben 106 kg yum) sesi super ,kontrolu cok kolay, iscilik kaliteli,alarm ve uzakatan kumanda ile calıstırma standart!!!!!
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 08.06.2006 - 09:53 Mesaj konusu:
supershadow, kardeş keeway mi bu? kadranda kaç yaziyo enson. kaç hp fiyatı ne anlat biraz biz de niyetliyiz yükseltmeye makineyi _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
evet Keeway kadran 160 km 18 hpfiyat 4 ytl...ama makina yamaha virago 250 ile neredeyse tıpatıp aynı...benim arkadasda 150 superlight vardı mesela onun işciliği bu kadar guzel degildi..bunu pek bir ozene bezene yapmışlar...yukarıda yazdıgım gibi ben 106 kg yum ama alet vınlıyor yani ki daha 50 km de!!! tam gazda vermedim...
kesinlikle tavsiye ederim, diyorum su anda bu fiyata bukadar fiyakalı ve guzel sesli makina bulunmaz..
vayyy cıtır cook tatlı ya allah kaza bela vermesin ama sana bi ufak tavsiye kardeş tavsiyesi ya plakayı aşagı plakalıkla cekilirse veya amortisörleri alcaltırsa arka cook daha güzel ve esnetik olur nice km lere saygılar....
Kayıt: Jul 06, 2004 Mesajlar: 207 Nereden: KSK Forever...35? but live in Ystanbul
Tarih: 08.06.2006 - 18:54 Mesaj konusu:
kardeş nick de motorunla aynı olmuş guzel olmuşş..
yeni aletini gule gul ekullan.. bugun 100 kilo uzeri bi arkadasımda yeni aldı motorunu getirdi koydu.. benim eski motorumda SL 150 di.. hani bilmiyorum tanıdıkmısın nesin :P ehehehhe
Kayıt: Nov 02, 2004 Mesajlar: 2530 Nereden: Türkiye / Deutschland
Tarih: 08.06.2006 - 19:11 Mesaj konusu:
Walla güzel alet bende bunların arastırmasını cok yaptım ve jinlun bıkac fazlalıgıyla ustun oldugunu gordum bilmiom ama hayırlı olsun yınede kazasız belasız surusler _________________
virago sandim ilk gordugumde _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 09.06.2006 - 19:07 Mesaj konusu:
Bir yanlışınız olmasın; bu alet çift silindirli yahu! Neresinde keeway yazıyor? _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 09.06.2006 - 19:28 Mesaj konusu:
hayırlı olsun..ama ben ismi hic tutmadım; şimdi bizimkisi yalancı shadow gibi olmuş, tip yamaha'dan isim honda'dan...bu konuda yabancı firmalar Kanuni kadar olamadı ! _________________ VT 750 C SHADOW
Kayıt: May 09, 2006 Mesajlar: 305 Nereden: Balykesir G@Zi internet cafe adnan menderes 0266 224 49 12...
Tarih: 09.06.2006 - 19:28 Mesaj konusu:
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan cruiser düşünseydim mutlaka bakardım bun aa v eland cruiser e... _________________ Osman & Gökçe & MertGazi (Geldi)11-06-2008
hayırlı olasun kardeş.. ben kayışlı olduğu için land cruiser düşünüyordum ama senin yazılarını da takip edicem. rodaj bittikten sonra da yazarsın. bi de zorlama şimdilik fazla.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız