Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - klasında 10 numara 250 supershadow

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

klasında 10 numara 250 supershadow

klasında 10 numara 250 supershadow
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
supershadow
Üye
Üye

Nereden: 34-SAW

MesajTarih: 08.06.2006 - 07:37    Mesaj konusu: klasında 10 numara 250 supershadow Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaslar supershadow 250 makina super cıktı yaw....
zorlamadan 110 km/h banamısın demiyor(rodajda daha ve ben 106 kg yum) sesi super ,kontrolu cok kolay, iscilik kaliteli,alarm ve uzakatan kumanda ile calıstırma standart!!!!!
Başa dön
supershadow Çevrimdışı supershadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 08.06.2006 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

supershadow, kardeş keeway mi bu? kadranda kaç yaziyo enson. kaç hp fiyatı ne anlat biraz biz de niyetliyiz yükseltmeye makineyi
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
supershadow
Üye
Üye

MesajTarih: 08.06.2006 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet Keeway kadran 160 km 18 hpfiyat 4 ytl...ama makina yamaha virago 250 ile neredeyse tıpatıp aynı...benim arkadasda 150 superlight vardı mesela onun işciliği bu kadar guzel degildi..bunu pek bir ozene bezene yapmışlar...yukarıda yazdıgım gibi ben 106 kg yum ama alet vınlıyor yani ki daha 50 km de!!! tam gazda vermedim... Dil çıkarıyorum
kesinlikle tavsiye ederim, diyorum su anda bu fiyata bukadar fiyakalı ve guzel sesli makina bulunmaz..
Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2006 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayyy cıtır cook tatlı ya allah kaza bela vermesin ama sana bi ufak tavsiye kardeş tavsiyesi ya plakayı aşagı plakalıkla cekilirse veya amortisörleri alcaltırsa arka cook daha güzel ve esnetik olur nice km lere saygılar.... Dil çıkarıyorum
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ceko35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KSK Forever...35? but live in Ystanbul

MesajTarih: 08.06.2006 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş nick de motorunla aynı olmuş guzel olmuşş..
yeni aletini gule gul ekullan.. bugun 100 kilo uzeri bi arkadasımda yeni aldı motorunu getirdi koydu.. benim eski motorumda SL 150 di.. hani bilmiyorum tanıdıkmısın nesin :P ehehehhe Gülümsüyorum

neyse.. hayırlısıyla.. gule ule kullan kazasız belasız insallah..

kullanırken suratında sırıtma eksik olmasın insallah Alkışlıyorum
ceko35 Çevrimdışı ceko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 08.06.2006 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla güzel alet bende bunların arastırmasını cok yaptım ve jinlun bıkac fazlalıgıyla ustun oldugunu gordum bilmiom ama hayırlı olsun yınede kazasız belasız surusler Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2006 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

virago sandim ilk gordugumde Çok gülüyorum
tavsanolusu
Üye
Üye

Nereden: izmir_nazilli

MesajTarih: 09.06.2006 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazasız belasız. motosikletle ilgili değerlendirmelerini bekliyoruz. birde takst yaptılarmı peşin mi aldın.. Gülümsüyorum
Başa dön
tavsanolusu Çevrimdışı tavsanolusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
supershadow
Üye
Üye

MesajTarih: 09.06.2006 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben peşin aldım ama taksitte yapıyorlar tabiiiki..
Başa dön
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 09.06.2006 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

supershadow hayırlı olsun...
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 09.06.2006 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir yanlışınız olmasın; bu alet çift silindirli yahu! Neresinde keeway yazıyor? Şok oldum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 09.06.2006 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun arkadaşım bende düşünmüştüm bu modeli bi hayli..
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lifeislie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 09.06.2006 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun..ama ben ismi hic tutmadım; şimdi bizimkisi yalancı shadow gibi olmuş, tip yamaha'dan isim honda'dan...bu konuda yabancı firmalar Kanuni kadar olamadı !
arabaci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balykesir G@Zi internet cafe adnan menderes 0266 224 49 12...

MesajTarih: 09.06.2006 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan cruiser düşünseydim mutlaka bakardım bun aa v eland cruiser e...

G@Zi net Balikesir...
Başa dön
arabaci Çevrimdışı arabaci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 10.06.2006 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olasun kardeş.. ben kayışlı olduğu için land cruiser düşünüyordum ama senin yazılarını da takip edicem. rodaj bittikten sonra da yazarsın. bi de zorlama şimdilik fazla.

kazasız sürüşler.

şafak 98
Mondial 125 MT ____ 05
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal