Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yaşasın sonunda ilk motorumu aldım !!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yaşasın sonunda ilk motorumu aldım !!!!!!!!

Yaşasın sonunda ilk motorumu aldım !!!!!!!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tuna_tour
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Erenköy / YSTANBUL

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:09    Mesaj konusu: Yaşasın sonunda ilk motorumu aldım !!!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaşasın sonunda ilk motorumu aldım kawasaki zzr 1400 ... evet ilk motorum Çok gülüyorum şimdi e5 e çıkıp motorumu deniiicem ... Çok gülüyorum

Başa dön
tuna_tour Çevrimdışı tuna_tour Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
devil_19
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun kazasız sürüşler Alkışlıyorum
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuna_tour, hayırlı olsun resim isteriz
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun..hep üstünde olman dılegıyle
Başa dön
zeki04 Çevrimdışı zeki04 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuna_tour, gerçektende zzr1400 mü dalgamı geçiyon :hıım
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
huseyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Avrupa

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun bende vespadan F-16 ya gecmeyi düşünüyorum.. bide o makina sana yeter mi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
huseyy Çevrimdışı huseyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun sende dıger arkadaslar gıbı geyık yapmıyosundur sanırım kazasız belasz cezasız surusler
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuna_tour,

bu ne kardesım saka mı gercek mı bellı degıl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakalım dün motoru almadan önce arkadaşım honda titanda vitesleri falan gösterdi bakalım ilk bikaçgün fazla basmiicam Bravo

Başa dön
tuna_tour Çevrimdışı tuna_tour Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TUTKU_R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ola kardeşim
kazasız belasız binersin inşallah

Rap Amerikan markasyysa ,Cep telefonunuz ve pantolonunuz, Amerkanvari dizileriniz,Hepiniz Seç ana THA City'desiniz

Başa dön
TUTKU_R1 Çevrimdışı TUTKU_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HeinzBrausewetter
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuna_tour demiş ki:
bakalım dün motoru almadan önce arkadaşım honda titanda vitesleri falan gösterdi bakalım ilk bikaçgün fazla basmiicam Bravo

ve ZZR1400'e bineceksin?

The person you are trying to shoot NOT AVAILABLE,Please try again later.
Başa dön
HeinzBrausewetter Çevrimdışı HeinzBrausewetter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Naptın hocam yaaa...hayabusa alsaydın abi ZZR 1400 büük gelir sana hayabusa 1300 malum. Çok gülüyorum
tuna_tour
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa tipsiz beğenmiyorum ben

Başa dön
brit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dun gsx-r 1300 almisti biri. hayirli olsun
bugun zzr 1400 almis baska biri. eh ona da hayirli olsun.
yarin ? bakalim kim ne alacak :hıım
atacak motor kalmadi ya Çok gülüyorum

En son brit tarafından 08.06.2006 - 10:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
brit Çevrimdışı brit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuna_tour
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakıştıramıyorum size arkadaşlar neden kıskanıyosunuz param var aldım alla hallaa ...

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal