ben şahsen dagın basında lastık patlarsa ne olur dıye dusunmekten uzun yola cıkmakya korkuyorum
yolda olabılecek muhtemel arzalar neler olabılır yanımıza tedbır olarak ne almak lazım :hıım
Son Mesajdan 1 saat 45 dakika sonra eklendi:
ee kımseden yorum yokmu ?? :hıım
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
eee yorum yazan yokmu ?? :hıım
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
şiii bişi sorduk arkadaslar dimii _________________ 250 R HYOSUNG
Tarih: 08.06.2006 - 13:47 Mesaj konusu:
valla ben her zaman uzun yola cıkarken alcagım ılk sey sıgara oluyo ne olur ne olmaz dıye 2 paket alıyom bulamam fln olurum yoksa :P :P :P _________________ Dünyada bulundu?un müddetçe keder ve üzüntülerin gelip çatmasyny garip
görme. Çünkü dünya, vasfyna layyk olanlary ve tabiatynyn gere?ini ortaya
koyacaktyr.
ilk başta arkadaşım senin motorun ney artı senin uzun yolkdediğin nekadar mesafe bunları belirt ben racing le yola çıktığım zaman sadece benzin alıyorum başka bişeye gerek yok
Tarih: 08.06.2006 - 14:22 Mesaj konusu:
Alıntı:
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
eee yorum yazan yokmu ?? Üzgün
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
şiii bişi sorduk arkadaslar dimii
Biraz sabretseydin keşke
yanında mutlaka yedek bir buji,alet edavat çantsı olmalı.Ve de mümkünse lasitklerin şamdrelli değil de dublex olmalı.Uzun yol için çok ama çok öneli bu...
Tarih: 10.06.2006 - 17:29 Mesaj konusu:
seni arkandan sıkıca tutucak guzel bır bayan hıc te fena olmaz saka bıryana motorunun ne tarz oldugu bellı dıyıl arkadasın dedıgı gıbı alet cantası,buji,ve tabıkı yola cıkmadan once tum bakımlarını yaptırmanı tavsıye ederım en önemlısı sezilerini sakın evde unutma
Kayıt: Feb 10, 2005 Mesajlar: 467 Nereden: istanbul/küçükyali
Tarih: 11.06.2006 - 10:13 Mesaj konusu:
valla benim için de en önemlisi lastik patlaması.. şehir içinde bile olsa yolda kaldım demektir. lastiklerin tubeless olması lazım ve sprey taşıman lazım..
ben motoru ilk aldığımda izmirden istanbula yanıma hiçbişey almadan gelmiştim ama bizimkisi deli cesareti ^1
kardeş bende 6-7 hafta önce şehir merkezinden bayağı bi uzakta lastiği patlattım amann rezillik ti ya ne gündü ama şimdi düşünüyorumda fena da olmadı aslında
Kayıt: Mar 15, 2006 Mesajlar: 1255 Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir
Tarih: 21.06.2006 - 00:57 Mesaj konusu:
Arkadaşlar yanınıza mutlaka şu doğa sporlarında kullanılan kafa fenerlerinden alın çok gerekiyo. Bir de olta takımı alın kendinize _________________ Çamurluk dediğin yüksek olur...
Tarih: 21.06.2006 - 02:44 Mesaj konusu:
uzun yolda yanına bol bol kıyafet almak gerekiyor...ben antalya denizli yapıyorum iki haftada bir rakım 0 dan 1500 ü e 1500 den 300 e iniyor , sıcaklık + - 10 derece oynuyor...buji falan hikaye...300 km motora birsey olacaksa içindeki benzinle yak gitsinnn _________________ VT 750 C SHADOW
Tarih: 27.06.2006 - 07:04 Mesaj konusu:
Eğer motorun bakımlarını yaptırıyorsan, motoruna iyibakıyorsan zaten yolsa sana aksaklık çıkartmaz..
Buji ve alet edavat çantsı olmadan zaten yola çıkılmaz.. apoo143, nunda dediği gibi sprey ve eğer uzun yola çıkıyorsan 2 şey daha lazım..
Birincisi bayan.. Eee uzun yol muhabbet etmeden çekilmez..
İkincisi Kulak Tıkacı.. Çenesi fazla düşerse bayanın tak kulağına devam et _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız