Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Uzun yolda yanımıza ne alalım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Uzun yolda yanımıza ne alalım

Uzun yolda yanımıza ne alalım
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2006 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben şahsen dagın basında lastık patlarsa ne olur dıye dusunmekten uzun yola cıkmakya korkuyorum
yolda olabılecek muhtemel arzalar neler olabılır yanımıza tedbır olarak ne almak lazım :hıım Şok oldum

Son Mesajdan 1 saat 45 dakika sonra eklendi:

ee kımseden yorum yokmu ?? Üzgünüm :hıım

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

eee yorum yazan yokmu ?? Üzgünüm :hıım

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

şiii bişi sorduk arkadaslar dimii Üzgünüm Üzgünüm
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
faikkaya3245
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkkale

MesajTarih: 08.06.2006 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben her zaman uzun yola cıkarken alcagım ılk sey sıgara oluyo ne olur ne olmaz dıye 2 paket alıyom bulamam fln olurum yoksa :P :P :P

Başa dön
faikkaya3245 Çevrimdışı faikkaya3245 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 08.06.2006 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla dostum bende bu soruya katılıyorum bakalım yorumlar ne olacakk

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2006 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk başta arkadaşım senin motorun ney artı senin uzun yolkdediğin nekadar mesafe bunları belirt ben racing le yola çıktığım zaman sadece benzin alıyorum başka bişeye gerek yok
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.06.2006 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aşağıda linki bulunan başlıkları incele.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=26077&postdays=0&postorder=asc&highlight=butt&start=0

http://www.motordelisi.com/ftopic-28051-days0-orderasc-0.html
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 08.06.2006 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

eee yorum yazan yokmu ?? Üzgün

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

şiii bişi sorduk arkadaslar dimii Üzgünüm Üzgünüm

Biraz sabretseydin keşke Gülümsüyorum

yanında mutlaka yedek bir buji,alet edavat çantsı olmalı.Ve de mümkünse lasitklerin şamdrelli değil de dublex olmalı.Uzun yol için çok ama çok öneli bu...
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2006 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88 demiş ki:

Uzun yolda yanımıza ne alalım ?

Kadın alma da ne alırsan al.. Adamı delirtiyorlar. :P
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DiEsEl_poWer
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.06.2006 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seni arkandan sıkıca tutucak guzel bır bayan hıc te fena olmaz saka bıryana motorunun ne tarz oldugu bellı dıyıl arkadasın dedıgı gıbı alet cantası,buji,ve tabıkı yola cıkmadan once tum bakımlarını yaptırmanı tavsıye ederım en önemlısı sezilerini sakın evde unutma
Başa dön
DiEsEl_poWer Çevrimdışı DiEsEl_poWer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ismail_bilge
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla en korkktugum olay yolda kalmak arabada bıleeee :P :P
Başa dön
ismail_bilge Çevrimdışı ismail_bilge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/küçükyali

MesajTarih: 11.06.2006 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benim için de en önemlisi lastik patlaması.. şehir içinde bile olsa yolda kaldım demektir. lastiklerin tubeless olması lazım ve sprey taşıman lazım..
ben motoru ilk aldığımda izmirden istanbula yanıma hiçbişey almadan gelmiştim ama bizimkisi deli cesareti ^1
Başa dön
apoo143 Çevrimdışı apoo143 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ybrracingteam4
Üye
Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 20.06.2006 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş bende 6-7 hafta önce şehir merkezinden bayağı bi uzakta lastiği patlattım amann rezillik ti ya ne gündü ama şimdi düşünüyorumda fena da olmadı aslında
Başa dön
ybrracingteam4 Çevrimdışı ybrracingteam4 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 21.06.2006 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar yanınıza mutlaka şu doğa sporlarında kullanılan kafa fenerlerinden alın çok gerekiyo. Bir de olta takımı alın kendinize Çok gülüyorum
Lifeislie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 21.06.2006 - 02:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun yolda yanına bol bol kıyafet almak gerekiyor...ben antalya denizli yapıyorum iki haftada bir rakım 0 dan 1500 ü e 1500 den 300 e iniyor , sıcaklık + - 10 derece oynuyor...buji falan hikaye...300 km motora birsey olacaksa içindeki benzinle yak gitsinnn
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.06.2006 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazadan sonra yolda kalmak en kötüsü olsa gerek sanırım
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.06.2006 - 07:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer motorun bakımlarını yaptırıyorsan, motoruna iyibakıyorsan zaten yolsa sana aksaklık çıkartmaz..

Buji ve alet edavat çantsı olmadan zaten yola çıkılmaz.. apoo143, nunda dediği gibi sprey Gülümsüyorum ve eğer uzun yola çıkıyorsan 2 şey daha lazım..

Birincisi bayan.. Eee uzun yol muhabbet etmeden çekilmez..
İkincisi Kulak Tıkacı.. Çenesi fazla düşerse bayanın tak kulağına devam et Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal