arkadaşlar Türkiye de jant ve lastik nerde bulurum bana bu konuda yardımcı olacak varmı?
normal koşullarda ikisi de var ancak tek sorun sanırım ölçülerde ki;
ön jant: 21" -- 2,5--3"
arka jant: 18"* 8,5-- 9"
ön lastik:110/90
arka lastik: 250\40
ben bulamadım bunları.bulduklarım da aylar sürer dedi. bunları yapanlar varmı ya da bunların teknik resimlerini bulabileceğim yerler varmıdır?
yardımlarınızı bekliyorum...
keko35; izmirde kahramanlarda var demişşin olurda yolun düşerse ya da tel verebılırsen sevınırım zıra izmirse izmir trabzon sa trabzon gidip alacam.
AtillaPatik; Fethi ustayla konusmuştum daha önce olmadıgını soyledı.ama tekrar arayıp ismini veriiim bidaha konusurum belki yapabilir.
sağolun arkadaşlar.
http://www.mototal.com.tr/katalog.asp
burdanda bak istersen marvic marka jantlar var. yalnız açılması için bilgisayarında adobe reader yüklü olması gerekiyor. _________________
dısardaydım bu saatten sonra aramasam da olur. zira tellerı not ettım yarın sabahtan arıycam. hepınıze tesekkurler arkadaşlar.
keko35;bu mtor kendı motorum.
chopper. kendı atelyemde chopper yapmaya basladım.iskelet bitti sayılır. jant ve lastıklerı yurtdısından getırmeyı planlıyordum ama olamayacak . turkıyede bulursam ya da yaptırırsam daha ucuza yapabılırım dıye dusundum.
Son Mesajdan 15 saat 24 dakika sonra eklendi:
keko35, verdiğin numaraları aradım. ilgin için saol fekat oralarda yok
bikaç yerin telini verdiler oralarda da yok maaalesef.
motormania, orda da yok maalesef.
hadi ön ok 21 " jant bulduk diyelim ki bikaç yerde buldum sayenizde ölçüleri biraz düşük tutrım sorun olmaz. ama arka jant mafi yok.
başka varmı? tanıdık yapabilecek v.s.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız