nerede 3 tane motor var resimlerde zaten 2 tane 600f r6 bandit er-5 cbr 125 var ama hepsi bu kadarda değil daha vfr 800 suzuki volusıa ve 6 tane daha cross var ama isterseniz silebilim _________________ HONDA HAYAT ONDA...
valla ben anlamam scootercuyum ben hepside birbirine benziyo zaten :P yalnız cbr 125 biraz faza poz vermis gibi geldi :3 _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
vay be bu motorlar kastamonu'da öyle mi?
anne tarafından kastamonu'luyum
küçükken de çok giderdim, her yaz
çok severim oraları
kastamonu'da böyle motorlar görmek çok sevindirdi beni, açık söyleyeyim tahmin etmezdim..çok güzel _________________ 2006 er-6f gri
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 148 Nereden: KASTAMONU-TOSYA
Tarih: 10.06.2006 - 11:07 Mesaj konusu:
ben bu motorları kastamonu da görüyorum fakat yakından inceleme fırsatı olmadı.
kulüp tam olarak nerde ben de gelince kayıt olayım.
geçen hafta kastamonu'daydım kırmızı honda 600f tekteker yapmaya çalışıyordu. _________________ dost ba?a, dü?mak aya?a, delilerde (ben) motora bakar.
Tarih: 10.06.2006 - 12:00 Mesaj konusu:
cok guzel motorlar paylastıgınız ıcın tesekkurler _________________ Dünyada bulundu?un müddetçe keder ve üzüntülerin gelip çatmasyny garip
görme. Çünkü dünya, vasfyna layyk olanlary ve tabiatynyn gere?ini ortaya
koyacaktyr.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız