Arkadaslar mtora yeni basladım, honda silverwing 400 aldım, su anda 600 km de falan ama takıldıgım bazı noktalar var, tecrübelerinizi bekliyorum.
Viraja girerken nasıl yon vermeli bunun temel bi kuralı var mıdır, yani mesela kayak yapanlar bilir, donucegin tarafa agırlıgını verirsin, kalca hareketiyle donersin gibi, motorda da bi teorisi vardır diye dusunmekteyim, motora binip aslanlar gibi gidiyorum ama bana bi sürpriz yapmasınsan korkuyorum o sebeple teorisini cözeyim diyorum işin.
Temel eğitin bolumune de baktım ama bulamadım...
Tesekkur ederim simdiden.....[/i]
Kayıt: Dec 03, 2005 Mesajlar: 2220 Nereden: "-.81_DüzcE.-"
Tarih: 09.06.2006 - 14:47 Mesaj konusu:
viraja girerken bi keren makinayı yatıracan vede kontrolu kaybetmicen ama seninki scooter fazla yatırmaya gelmez dikkatli ol _________________ "-.crazy team.-" -ѕєякαикαяαуєℓ-
0 ян(+) 81 вf 657
arkadaşım. sitede bunun üstüne yazılmış tonlarca yazı var. bak önce anasayfada eğitimle ilgili DD amcanın yazıları var. oku istersen. ayrıca arama bölümündende araştırabilirsin. siteyi kullan yani. hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim _________________ buralar iyi
Tarih: 09.06.2006 - 15:59 Mesaj konusu:
Sol virajda sola doğru elciği nazikçe ama kararlı bir şekilde it
Sağ virajda sağa doğru elciği nazikçe ama kararlı bir şekilde it
PS:"Ulan nassı ya" dediğini duyar gibiyim evet doğru duydun sol viraj sola,sağ viraj sağa.Sadece dediğimi yap boşver yapınca bak nasıl sırıtıyor olacaksın.Evet oldu bitti işte sana kontra tekniği. _________________ www.naclan.com
The person you are trying to shoot NOT AVAILABLE,Please try again later.
evet dostum; HeinzBbrausewetter çok doğru söylüyor. Biraz ilginç gibi gelecek sana ama işin en doğru tekniği bu ! _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
ben de birşey ekleyeyim,virajda hafif gaz vermeyi ve DD amcanın dediği gibi sırıtmayı unutma
aman haaa sakın virajda sollama yapıyım deme,bi arkadaşım denemeye çalıştı ve kolunu kırdı(allahtan bi kırıkla atlattı olayı),motorsa paramparça tabi
Hayırlı olsun öncelikle Eğer kafanda bu tarz sorular varsa mutlaka DD'nin kitabını yut.Bak oku demiyorum yut Çok faydasını göreceksin.Ayrıca bu forumda bu konuyla ilgili çok yazı var,bana çok faydası oldu sana da faydası olacağını düşünüyorum.Yanlış anlama öğüt değil ama tavsiye istersen,benim düstur edindiğim birşeyi sende uygulayabilirsin:Asla ama asla %100 emin olmadığın bir hareketi yapma.Bu viraja girme hızın da olabilir,dar bir dönüş de olabilir,frenleme de olabilir ya da en basitinden düz yolda bil giderken sürüş hızın ve yoldaki konumlanman da olabilir.Kazasız belasız sürüşler dilerim _________________ Hannspree 600 RR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız