Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 09.06.2006 - 19:49 Mesaj konusu: !!!Savaş AY ın programına katılmamız için konuştum!!!
Son kaza olan İbrahim MERSİN arkadaşımızdan sonra bende gerçekten bu olay üzerine çok üzüldüm.Arkadaşımızın hiçbir suçu yokken arkadan çarpan aracın kurbanı olmuştur...
Ve bir önlem almazsak bu olayların devam edecegi kesin..
Ben bugün Savaş AY ı aradım ve durumu belirttim.Kendiside hak verdi program için düşünecegini belirtti.Bende olursa biz motorcular için çok güzel olur dedim.Ve program için düşündükten sonra bana haber verecek ve olursa MOTORDELİSİ ve motorcular olarak programına katılacagız...
Bence buda çok önemli bir adım ve başarıdır..
Sizden istedigim arkadaşlar biz bu kadar dert yanıyaruz bizi trafikte kimse umursamıyor diyoruz ama bizde görevimizi yapalım.lütfen trafikte yüksek sürat ve makas atmayalım.Eger bizi trafikte fark etsinler diyorsak bizde kurallara uymamız şart..
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 09.06.2006 - 20:01 Mesaj konusu:
herşeydede motor suçlu değilki ya 2 teker kullanmak suç ise satmasınlar kardeşim o zaman _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Tarih: 09.06.2006 - 20:08 Mesaj konusu:
Seni destekliyorum yağız umarım bir nebze sesimizi duyurabiliriz herkesi bu konuda duyarlı olmasını istiyorum _________________ SUZUKY/GSX - R750
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 09.06.2006 - 20:14 Mesaj konusu:
Şimdi sorun şurada.Tamam herkes bizi trafikte fark etti diyelim.Herkes öncelik veriyor diyelim sorun yok diyelim.Peki diger motorcu arkadaşlarımız trafiktede motoru akıllı sürecekmi bakalım..Kurallara uyacakmı.
Yani İzmir olsun İstanbul otobanında bir racing motorun akıllı giderken görebilecekmiyiz...
Eger bize trafikte ayrıcalık verilirse bizimde kurallara uymamız lazım.Yani herşey karşılıklı..
Bize saygı gösterirlerse bizde onlara saygı göstermek zorundayız..
Birde diyorumki aslında bu çabalar boşamı.. _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
MasterDaRüzgar, Savaş Ay'a ulaştırabileceğimiz mailler durumu etkiler bence bir mail adresi araştıralım.Sonrada mail yağmuru!!!
buldumm savasabi@sabah.com.tr ...ama bunu kullanıyor mu orası muamma _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 09.06.2006 - 20:33 Mesaj konusu:
Alıntı:
Sizden istedigim arkadaşlar biz bu kadar dert yanıyaruz bizi trafikte kimse umursamıyor diyoruz ama bizde görevimizi yapalım.lütfen trafikte yüksek sürat ve makas atmayalım.Eger bizi trafikte fark etsinler diyorsak bizde kurallara uymamız şart..
+10 ve sonuna kadar destek _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Tarih: 09.06.2006 - 20:51 Mesaj konusu:
çok iyi bir düşünce MasterDaRüzgar.seni kutluyorum.
bu program olursa,halkta aydınlanacaktır motosiklet konusunda.ve bazı sürücüler motosikletlere fazlalık gibi davranmaktan bir nebzede olsa vazgeçecektir diye düşünüyorum. _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
Tarih: 09.06.2006 - 20:55 Mesaj konusu:
tamam bende varım deliler.gidelim isteklerimizi dile getirelim ve fark edilelim motosikletçiler olarak.arkadaşlar biraz duyarlı olalım ve dikkate alalım lütfen.ilgilenen arkadaşa teşekkurler iyi iş çıkarmış _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
Tarih: 09.06.2006 - 20:58 Mesaj konusu:
arkadaşlar televizyon programı toplumun bilinçlenmesinde gerçekten önemli rol oynayabilir eğer bu girişimden sonuç alamazsanız ben de devreye girebilirim savaş ay ya da başka bir tv programcısıyla görüşme konusunda _________________ herkes delirmi? yaw...
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 09.06.2006 - 21:03 Mesaj konusu:
antiochos, bence sen şimdiden devreye gir girebiliyorsan.Ne kadar talep artarsa programa çıkma şansımız da o kadar artar _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız