Tarih: 09.06.2006 - 23:03 Mesaj konusu: Çin Motorları Sorunsuz Maximum Kaç Km Yaptınız?(Resimli)
Arkadaşlar bu aralar cok sacma sacma baslıklarla karsı karsıya kaldım!...yok çin motoru 10000 km yaparmı yok çin motoru 20000 km yaparmı ya ALLAH aşkına ne bu sacmalık.hangi motor 20000 km yapmaz ya.bir pejo bile 20000 km yapar.hadi 70000,80000 anlayışla karşılarım ama 20000 km bu kadarda gözü kapalı düşmanlık olmaz bence.Adi olabilir,5 para etmez olabilir ama 20000 km her halükarda yapar ya.Yapmayın lütfen
bende mondial 110 ft var.şu an 9500 km.ALLAH a şükür far düğmesi dışında en ufak bir sorun çıkarmadı.km yaptıkça koyucam buraya.inanıyorum ki bu motorla daha çok km yapıcam...
peugeot kendini kanitlamis iyi bir markadir o cinli konserve tenekeleri yanindan bile gecemez = benzetme dogru deil _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 09.06.2006 - 23:27 Mesaj konusu:
başlıklar aslında saçma degil,sen nedemek istediklerni anlamamışsın.motosiklet yapar 2bin km ama nas yapar konu o :!: 8binde far dügmem bozulmuş diyosun,bozulmasın neden bozuluyo ne hakla bozuluyo.ben 0km bi motor alsam far dügmesi bozulsa inan soğurm o motosikletten..anlıycagn ben 1000 km de problem çıkarmayan çinmalı motosiklet gormedim.al bakym japonu ugraş bozabilyomusun. _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
peugeot kendini kanitlamis iyi bir markadir o cinli konserve tenekeleri yanindan bile gecemez = benzetme dogru deil
Pejo dediğim 50cc bildiğimiz pejo adıyla anılan kayışlı klasık motorlar.bu motorların beldesan olanıda var onlar ne pekı japonmu.çoğu çin.onların 35000 yapanını gözümle gördum belkı çok daha fazlasını yapan vardır ama ben görmedim.ben o konserve kutularından değilde bir yamaha almak isterdim ama gel gelelim ki bütçe.yamahayı alan adamdakı akıl bizlerdede var merak etme.
Tarih: 09.06.2006 - 23:32 Mesaj konusu:
şafak 52 yanlış anlama yazılanları alan çok arkadaşım var benimde.sadece savunma olayına katılmıyorm dayanıksız motorlar.. _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
başlıklar aslında saçma degil,sen nedemek istediklerni anlamamışsın.motosiklet yapar 2bin km ama nas yapar konu o :!: 8binde far dügmem bozulmuş diyosun,bozulmasın neden bozuluyo ne hakla bozuluyo.ben 0km bi motor alsam far dügmesi bozulsa inan soğurm o motosikletten..anlıycagn ben 1000 km de problem çıkarmayan çinmalı motosiklet gormedim.al bakym japonu ugraş bozabilyomusun.
Arkadasım 2 bin değil 20 bin sen herhalde yanlış yazdın?8000 km neden far düğmesi bozulmuş demişsin?yani 8000 km sence bir motorun far düğmesinin bozulması çokmu anormal?motor kullanıyorsun vede az cok bilgi sahibisindir.8000 km de bir far düğmesinin bozulması senin dediğin gibi motordan soğuma sebebi asla olmaz.nerde oturduğunu bilmiyorum ama seninle beraber bir honda servisine gidelim desem mutlaka 8000 km ufak tefek arıza yapan motorlar mutlaka ama mutlaka vardır!bu asla bir ölçü değildir.ben zaten kalite motorlar olduğunu savunmuyorum.sadece o kadarda kalıtesiz olmadığını belkirtmek istiyorum...
Kayıt: Mar 12, 2005 Mesajlar: 289 Nereden: istanbul/A.hisari
Tarih: 10.06.2006 - 08:19 Mesaj konusu:
O kadar paraya bundan daha iyisini sunabilen başka ülke yapımları varsa buyursun gelsinler,bütçesi kısıtlı arkadaşlarda onu alırlar... Çin malı motorlar bence vaat ettikleri şeyi yapıyorlar (istisnalar hariç) bu da onları kaliteli yapar. Kaliteli bir şey bozulmaz diye bir şey yoktur. Kalite tekrarlanabilirlik ve vaat edileni yapmak ile ilgili bir kavramdır. Bu bağlamda istisnaları hariç tutarak ÇİN malı motorlara kaliteli diyebiliriz. _________________
yinemi çin yaaaa ne yapacak yanı 20.000km yeter.... fazlasını isteme verdigin para o kadarlık.... 2000ytl ver 40 ay kullan tamam sonra çöpe at bır zararın olmaz....
peugeot kendini kanitlamis iyi bir markadir o cinli konserve tenekeleri yanindan bile gecemez = benzetme dogru deil
Pejo dediğim 50cc bildiğimiz pejo adıyla anılan kayışlı klasık motorlar.bu motorların beldesan olanıda var onlar ne pekı japonmu.çoğu çin.onların 35000 yapanını gözümle gördum belkı çok daha fazlasını yapan vardır ama ben görmedim.ben o konserve kutularından değilde bir yamaha almak isterdim ama gel gelelim ki bütçe.yamahayı alan adamdakı akıl bizlerdede var merak etme.
neyi hangi anlamda kullandigini anlamis degilim burda pejo dersen bak ben assadaki motordan anlarim artik bildigin mi bilmedigin pejo mu ona sen karar ver
+ muhabbeti butceye getirip ajitasyon yapmaya da gerek yok hicbirimiz 5 motoru olan devlete boruyu dosemis gobekli hortumcu amcalardan degiliz burda _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 10.06.2006 - 11:34 Mesaj konusu:
Alıntı:
cin liler yapiyo ben biniyorum oh catlasinlar bozulursa atarım cöpe ama zevkımıde alırım
iştee yaa mantık budur helal olsun kutluorum erdem abimi. herşeyden zevk almaya bakalım ya kötümser düşünmeyin 3 kuruşluk zevk için parası buna yetiyorsa milletin alıcak tabi... bu insanlar harley davidson kullanmayı bilmiyor mu sanki ama parasına göre işte ^4
Bu kadarda küçümsemeyin şu cinli motorları gayette güzel gidiyolar, bakımlarını eksiksiz ve muntazam yaparsanız gözünüz gibi bakarsanız 20000 de sorunsuz gecer. Ama plastik aksam icin aynı şeyi söyleyemicem o kilometrelerde bi hayli ses yapabilir ve dökülebilir. _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
neyi hangi anlamda kullandigini anlamis degilim burda pejo dersen bak ben assadaki motordan anlarim artik bildigin mi bilmedigin pejo mu ona sen karar ver
+ muhabbeti butceye getirip ajitasyon yapmaya da gerek yok hicbirimiz 5 motoru olan devlete boruyu dosemis gobekli hortumcu amcalardan degiliz burda
Arkadaşım 50cc diyorum kayışlı 50 cc diyorum galiba mesajımı dikkatli okuyamadın???pejo,beldesan yada en basidinden mobylet diyim sana!!!dahada olmazsa aşağıdaki remime bakabilirsin?
Ayrıca konuyu butceye getirip getirmemekten bahsetmişsin?bu nasıl bir cevap ınankı anlamış değilim.pekı konuyu nasıl butceye getirmıcez bana söylermısın??benım butcem kısıtlı olmasaydı ınankı bu cın malı motoru asla almazdım.binlerce ınsan sence neden cın malı motorlara bınıyor soylermısın?bence butcelerı elvermedığı ıcın .sence baska bır sebebı varmı??motor cahılı oldugumuz ıcınmı? yada gercekten bunu dusunecek kapasıte olmadıgı ıcınmı?hangısı?sımdı sen dıyıceksın kı 500 1000 daha verıp japon alırım ınankı buna benımde aklım erıyor ama demekkı 500-1000 ytl daha acılacak durumda değılım.eger butcem kısıtlı olmasaydı bak fazla ucmuyorum ne alırdım bılıyomusun?kawasakı en 500 98-99 model çok hosuma gıdıyor hemde cok. 6000-7000 ytl arası.amacım seni kırmak değil sakın yanlış anlama yazdıklarımı.benden buyuk yada kucuk olabılırsın saygım sonsuz. cevabını beklıyorum???
safak52, kardeş seni çok iyi anlayabiliyorum biraz önce yolda yanımdan bir r6 geçti nasıl koptu nasıl koptu anlatamam resmen ezdi beni
yemin ettim içimden alacam seni diye ah şu parasızlığın gözü kör olsun be usta
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız