Tarih: 10.06.2006 - 14:06 Mesaj konusu: İlk motorumu aldim sonunda (Resimli)
Merhaba arkdşlar sonunda ilk motorum aldım hatta alalı 2gün oldu ama motor başında kalmaktan internete giremedim o yüzden şimdi yazıyorum kısıtlı bi bütçem olduğu için ancak çin mallarına baktım scooterda sevmediğim için vitesli aldım işte benimde hayatımdaki ilk motorum bu oldu:
----------
Basliklari buyuk harf yazmayin lutfen. degistirdim. DD
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.Vitesi topuktan basınca boşa alan makinelerden değil mi o?Bu arada dikkat ettim kaskını öyle takma gergi o kadar boş olursa bir anlamı kalmaz ne çok sıkı ne de çok gevşek. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 10.06.2006 - 14:33 Mesaj konusu:
Rauf_ant, hayırlı uğurlu olsun kardeşim. allah kaza bela vermesin. _________________ cemil ALTUNBA?
YA?:25 YSTANBUL
YSTYKBAL MOBYLYA
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 148 Nereden: KASTAMONU-TOSYA
Tarih: 10.06.2006 - 14:47 Mesaj konusu:
hayırlı ugurlu olsun. bu motor benimde hoşuma gidiyor.yamaha rx 115 i anımsatıyor. _________________ dost ba?a, dü?mak aya?a, delilerde (ben) motora bakar.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız