Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlk motorumu aldim sonunda (Resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlk motorumu aldim sonunda (Resimli)

İlk motorumu aldim sonunda (Resimli)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rauf_ant
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 10.06.2006 - 14:06    Mesaj konusu: İlk motorumu aldim sonunda (Resimli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkdşlar sonunda ilk motorum aldım hatta alalı 2gün oldu ama motor başında kalmaktan internete giremedim o yüzden şimdi yazıyorum kısıtlı bi bütçem olduğu için ancak çin mallarına baktım scooterda sevmediğim için vitesli aldım işte benimde hayatımdaki ilk motorum bu oldu:

----------
Basliklari buyuk harf yazmayin lutfen. degistirdim. DD
Başa dön
Rauf_ant Çevrimdışı Rauf_ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.06.2006 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.Vitesi topuktan basınca boşa alan makinelerden değil mi o?Bu arada dikkat ettim kaskını öyle takma gergi o kadar boş olursa bir anlamı kalmaz ne çok sıkı ne de çok gevşek. Dil çıkarıyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cemilww
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 10.06.2006 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rauf_ant, hayırlı uğurlu olsun kardeşim. allah kaza bela vermesin. Alkışlıyorum
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
Başa dön
cemilww Çevrimdışı cemilww Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 10.06.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rauf_ant, hayırlı olsun Dil çıkarıyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
APOLLO_37
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KASTAMONU-TOSYA

MesajTarih: 10.06.2006 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun. bu motor benimde hoşuma gidiyor.yamaha rx 115 i anımsatıyor. Gülümsüyorum
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.06.2006 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlıı uğurlu olsun dostum..kazasız belasız 1000
velaciraptor
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.06.2006 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız sürüşler hayırlı olsun
Başa dön
velaciraptor Çevrimdışı velaciraptor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
chaosbinder
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA Batykent

MesajTarih: 10.06.2006 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun.. mondial ama olsun
cosmos_85
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale_küçükkuyu

MesajTarih: 10.06.2006 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle bin allah kaza bela göstermesin seçimin iyi Dil çıkarıyorum
maniak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ysparta

MesajTarih: 10.06.2006 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeş kazasız belasız
Başa dön
maniak Çevrimdışı maniak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 10.06.2006 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bence iyi bir secim yapmissin en azından asya motor falan onlardan iyidir 125lik sanırım ideal bence Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VvalentinoO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 10.06.2006 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin Gülümsüyorum

İlk motor ayrıcalıklıdır Gülümsüyorum

Güvenli sürüşler Göz kırpıyorum
Üye
Üye

Nereden: IZMIR

MesajTarih: 10.06.2006 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun .gule gule kullan
kahadeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KDZ.ERE?LYDEN =) 67 KDZ 67

MesajTarih: 10.06.2006 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş hayırlı olsun güle güle kullan Göz kırpıyorum
Başa dön
kahadeer Çevrimdışı kahadeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 10.06.2006 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal