Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlginç bir video.Sürüş tekniğine yorum yok...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlginç bir video.Sürüş tekniğine yorum yok...

İlginç bir video.Sürüş tekniğine yorum yok...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BlackSabbath
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2006 - 15:41    Mesaj konusu: İlginç bir video.Sürüş tekniğine yorum yok... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.metacafe.com/watch/104260/romanian_bikers_2/
Biz gelece?iz !!!
Başa dön
BlackSabbath Çevrimdışı BlackSabbath Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 10.06.2006 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık teşekkürler Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alperIZM
Üye
Üye

Nereden: IZMIR

MesajTarih: 10.06.2006 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pes vallahi Dil çıkarıyorum super bir video Alkışlıyorum
cosmos_85
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale_küçükkuyu

MesajTarih: 10.06.2006 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede ama güzel 1 sürüş tekniği yani :3
kagank
Üye
Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 10.06.2006 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cici.. evet ..sevelim onu.. Bravo
Motor deli biz deliyiz; geldiler mi gitmeliyiz!
Başa dön
kagank Çevrimdışı kagank Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nht
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.06.2006 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way beeee...
ciddi ciddi 210 bastı ön kaldırarak yaa:3
Başa dön
nht Çevrimdışı nht Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ismail_bilge
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım ıcın tesekuurtler ıyı bı paylasım Alkışlıyorum
Başa dön
ismail_bilge Çevrimdışı ismail_bilge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.06.2006 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi tek teker olayını alışkanlık haline getirmiş olmalı bravo Alkışlıyorum
Başa dön
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lifeislie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 17.06.2006 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten basarılı ! Alkışlıyorum
Nisan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2006 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu adam tam bir MD, tek teker olayını fazlasıyla aşmış 208 basıyor, sanırım niyeti kanatlanıp uçmaya çalışmak. Bravo doğrusu Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bu güzel paylaşım için ayrıca teşekkür ederim. Gülümsüyorum
Başa dön
Nisan Çevrimdışı Nisan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ac-dc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 17.06.2006 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ac-dc Çevrimdışı ac-dc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2006 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ööööh yani Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ninja_zx600
Üye
Üye

MesajTarih: 17.06.2006 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi motor kawasakinin hangi modeli ama mükemmel sürüyo adam Dil çıkarıyorum
Başa dön
ninja_zx600 Çevrimdışı ninja_zx600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nht
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.06.2006 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way beeee,helal valla ne diyim
Başa dön
nht Çevrimdışı nht Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
2TEKeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ?anlyurfa

MesajTarih: 17.06.2006 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu adam kesin havalandı dedim neyse videonun sonunda yolu görebildim
2TEKeR Çevrimdışı 2TEKeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal