Tarih: 10.06.2006 - 17:02 Mesaj konusu: d-100 de kaza...
selam arkadaşlar.kaza yapan arkadaşları gayet iyi anlamaya başladım çünkü bende kaza yaptım.. cuma akşamı saat 9:00 izmit - istanbul istikametinde gidiyodum derince ışıklarına 50 m kala iki tane yaynın yola doru çıktığını gördüm ben orta şeritteyim sol şeritten de araba geliyo az arkamdan ilk etapta yolda ilerleyecekleri aklıma gelmedi fakat ikisi birden benim şeridime bir hamle yaptı ve olece kala kaldılar ikisidi birbirlerini bir sağa bir sola çekiştiriyolar . fren yaptım ama ne fayda durmaya niyeti yok bizim kızın aklıma motoru altımdan atmak geldi ama bu seferde insanlar mahfolucaktı
bende son ana kadar bekledim kaçmaya çalıştım ve o esnada ikisinin arasındaki boşluğa daldım. ikiside bayan dı bi tanesi o esnada kaçtı fakat otekine yandan çarpıp devrildim ve sürüklenmeye başladım.allaha şükür ki bir tane bile araba gelmiyodu arkamdan çünkü motorun altında bacağım kaldı insanlşarın biri 15 m geride yerde baygın yattığın ve öteki bayanın feryadları nı duydum kendimi toparladım kalktım direk yolu kestim.. sonrası malum onlar hastaneye ben karakola... ve anlamadığım bir nokta beni yaklaşık 5 saat göz altına aldılar ama sebebini hala bilemiyorum. sadece bildiğim çarptığım kişinin baygın olduğu ve ifadesinin beklendiği idi ..
NEYSE ARKADAŞLAR HEPİNİZİN YOLU AÇIK OLSUN AMAN DİKKAT
Tarih: 10.06.2006 - 17:14 Mesaj konusu:
cok gecmıs olsun kaza yapmak cok kotu bırsey 1-2 hafta hep o anı yasıyıp acaba boylemı yoksa oylemı yapsaydım dıyo ınsan neyse kımseye bırsey olmaması sevındırıcı tekrar gecmıs olsun arkadasım
Tarih: 10.06.2006 - 17:15 Mesaj konusu: Re: d-100 de kaza...
bora_41 demiş ki:
ikiside bayan dı bi tanesi o esnada kaçtı fakat otekine yandan çarpıp devrildim ve sürüklenmeye başladım
Kazanın sebebi belli işte.. Bayanların muhakeme yetenekleri gelişmemiş..
Ben ne bayanlar gördüm..
Tali yoldan ana yola çıkacak. Aracın burnunu değil de neredeyse tamamını hızlı trafik akan ana yolun en sol şeridine çıkarmış. Orada salak salak bekliyor. Çıktığı şerit ana yolun en hızlı şeridi.. Bayan akan trafikten boşluk bulup ana yola çıkmak istiyor.. Araçlar durmadan akıyor, boşluk yok.
Ama orada beklerken öyle büyük tehlike yaratıyor ki, farkında değil.. Ana yolda en sol şeritte hızlı kullanan artistin biri, diyelim ki telefonda konuşurken dalgın vaziyette, kadına geçirecek diye ödüm koptu..
hepinize teşekkürler.. çarptığım bayanın boynundan ömur iliğine doru bi zedelenme varmış boyundurk falan takmışlar. bende asıl darbeyi sağ dizim aldı. topal topal geziyorum onun harici kaburgamda biraz arı var ama anlamadığım sol dizim de mosmor oldu ben sağıma düştüm o nasıl ooldu anlamadım.. motorun direksiyon sağa bükük devrildiğimden bi tek ön sper, sinyal direksiyon gidonun da eğriklik bide ayaklık lastiği koptu.. kazaya bakarsam aslında motorda hiç bişey yok kırık parça harici en ufak bi çizik bile.. ama motor umrumda da deyil işin açıkcası şükür ki ne çarptıklarıma nede bana ağar bi durum olmadı.. o yaşadığım anı o insanın şoka girip azıdan köpükler gelirken titremesi.. ömrüm boyunca heralde hep hatırlarım .. allah tan dilerim ki tüm kardeşlerimizi bole kazalardan korusun
Tarih: 10.06.2006 - 18:42 Mesaj konusu:
yaw hakketen yaw nedır ya sacmalıga bak ole armut gıbıatlanırmı yola ya senıde ne dıe aldılar o kadr anlamadım yok abıcım bızım mıllete henuz gelısmıslık olarak bı numara yok bence ıste basbaya bellı kadınlarda polıslerde hangı akla hızmet ble davranıolar anlamıom..gecmıs olsun kardes
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız