Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - d-100 de kaza...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

d-100 de kaza...

d-100 de kaza...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.06.2006 - 17:02    Mesaj konusu: d-100 de kaza... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar.kaza yapan arkadaşları gayet iyi anlamaya başladım çünkü bende kaza yaptım.. cuma akşamı saat 9:00 izmit - istanbul istikametinde gidiyodum derince ışıklarına 50 m kala iki tane yaynın yola doru çıktığını gördüm ben orta şeritteyim sol şeritten de araba geliyo az arkamdan ilk etapta yolda ilerleyecekleri aklıma gelmedi fakat ikisi birden benim şeridime bir hamle yaptı ve olece kala kaldılar ikisidi birbirlerini bir sağa bir sola çekiştiriyolar . fren yaptım ama ne fayda durmaya niyeti yok bizim kızın aklıma motoru altımdan atmak geldi ama bu seferde insanlar mahfolucaktı
bende son ana kadar bekledim kaçmaya çalıştım ve o esnada ikisinin arasındaki boşluğa daldım. ikiside bayan dı bi tanesi o esnada kaçtı fakat otekine yandan çarpıp devrildim ve sürüklenmeye başladım.allaha şükür ki bir tane bile araba gelmiyodu arkamdan çünkü motorun altında bacağım kaldı insanlşarın biri 15 m geride yerde baygın yattığın ve öteki bayanın feryadları nı duydum kendimi toparladım kalktım direk yolu kestim.. sonrası malum onlar hastaneye ben karakola... ve anlamadığım bir nokta beni yaklaşık 5 saat göz altına aldılar ama sebebini hala bilemiyorum. sadece bildiğim çarptığım kişinin baygın olduğu ve ifadesinin beklendiği idi ..

NEYSE ARKADAŞLAR HEPİNİZİN YOLU AÇIK OLSUN AMAN DİKKAT Dil çıkarıyorum
Başa dön
bora_41 Çevrimdışı bora_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 10.06.2006 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun,Allah beterinden korusun...

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 10.06.2006 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun. Sende ve motorunda bir şey var mı? Kadında herhangi bir şey var mı aynı şekilde?
suatcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bayramo?lu

MesajTarih: 10.06.2006 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum çok geçmiş olsun acil sifalar
Başa dön
suatcan Çevrimdışı suatcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2006 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş beterinden saklasın cenapallah
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DiEsEl_poWer
Üye
Üye

Nereden: istanbul

cok gecmıs olsun kaza yapmak cok kotu bırsey 1-2 hafta hep o anı yasıyıp acaba boylemı yoksa oylemı yapsaydım dıyo ınsan neyse kımseye bırsey olmaması sevındırıcı tekrar gecmıs olsun arkadasım
Başa dön
DiEsEl_poWer Çevrimdışı DiEsEl_poWer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2006 - 17:15    Mesaj konusu: Re: d-100 de kaza... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bora_41 demiş ki:

ikiside bayan dı bi tanesi o esnada kaçtı fakat otekine yandan çarpıp devrildim ve sürüklenmeye başladım

Kazanın sebebi belli işte.. Bayanların muhakeme yetenekleri gelişmemiş..

Ben ne bayanlar gördüm..

Tali yoldan ana yola çıkacak. Aracın burnunu değil de neredeyse tamamını hızlı trafik akan ana yolun en sol şeridine çıkarmış. Orada salak salak bekliyor. Çıktığı şerit ana yolun en hızlı şeridi.. Bayan akan trafikten boşluk bulup ana yola çıkmak istiyor.. Araçlar durmadan akıyor, boşluk yok.

Ama orada beklerken öyle büyük tehlike yaratıyor ki, farkında değil.. Ana yolda en sol şeritte hızlı kullanan artistin biri, diyelim ki telefonda konuşurken dalgın vaziyette, kadına geçirecek diye ödüm koptu..

Bayanlara ehliyet vermemek lazım bence.. Dil çıkarıyorum

Neyse bununla geçmiş olsun..
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 10.06.2006 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun yayalara çok dikkat etmek gerek motorları araç yerine koymuyolar
ecanmemis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul_kadykoy

MesajTarih: 10.06.2006 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun kardes buyuk badıre atlatmıssın bayanın bsyı varmı yazmamıssın bı bılgın varmı??
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.06.2006 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinize teşekkürler.. çarptığım bayanın boynundan ömur iliğine doru bi zedelenme varmış boyundurk falan takmışlar. bende asıl darbeyi sağ dizim aldı. topal topal geziyorum onun harici kaburgamda biraz arı var ama anlamadığım sol dizim de mosmor oldu ben sağıma düştüm o nasıl ooldu anlamadım.. motorun direksiyon sağa bükük devrildiğimden bi tek ön sper, sinyal direksiyon gidonun da eğriklik bide ayaklık lastiği koptu.. kazaya bakarsam aslında motorda hiç bişey yok kırık parça harici en ufak bi çizik bile.. ama motor umrumda da deyil işin açıkcası şükür ki ne çarptıklarıma nede bana ağar bi durum olmadı.. o yaşadığım anı o insanın şoka girip azıdan köpükler gelirken titremesi.. ömrüm boyunca heralde hep hatırlarım .. allah tan dilerim ki tüm kardeşlerimizi bole kazalardan korusun
Başa dön
bora_41 Çevrimdışı bora_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thunderace65
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2006 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamamen talihsiz bir kaza dostum iyi ki bişeyin yok Dil çıkarıyorum Allah korusun daha da kötü olabilirdi Üzgünüm
Başa dön
thunderace65 Çevrimdışı thunderace65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
H-a_K-a_N
Üye
Üye

Nereden: md/ankara

MesajTarih: 10.06.2006 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bununla geçmis olsun sende bisi yok ya önemli olan o Dil çıkarıyorum
Başa dön
H-a_K-a_N Çevrimdışı H-a_K-a_N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
praetorian
Üye
Üye

MesajTarih: 10.06.2006 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmıs olsun...cok daha kotusu olabılırdı..
Başa dön
praetorian Çevrimdışı praetorian Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 10.06.2006 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw hakketen yaw nedır ya sacmalıga bak ole armut gıbıatlanırmı yola ya senıde ne dıe aldılar o kadr anlamadım yok abıcım bızım mıllete henuz gelısmıslık olarak bı numara yok bence ıste basbaya bellı kadınlarda polıslerde hangı akla hızmet ble davranıolar anlamıom..gecmıs olsun kardes
Başa dön
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Alonso
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-istanbul

MesajTarih: 10.06.2006 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun
Başa dön
Alonso Çevrimdışı Alonso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal