Tarih: 10.06.2006 - 19:14 Mesaj konusu: Konya Drag yarışı öncesinde ÖLÜMLÜ kaza.
Bu hafta sonu yapılacak olan Konya Drag yarışları antremanlarında inanılmaz kaza..
Drag yarışlarına hazırlanan ve pistte kalkış antremanı yapan ,51 numaralı motosikleti kullanan sporcu 400 metrelik pistin sonunda piste giren arabaya çarpmış ve olay yerinde ölmüş.
Olay normal antremanların bittiği saatten sonra meydana gelmiş..
Yarışlara hazırlanan genç pilot antreman yapmaya devam etmiş ve normalde trafiğe açık bir cadde olan pistte karşısına çıkan otomobile son hızla çarpmış ve anında can vermiş.
İşte "sgorahmet" nickli üyemiz AHMET in kazadan dakikalar önce çektiği fotograf ve kardeşimizin son fotografı.
Olayın haberini az önce aldım ve şaşkınlık içerisindeyim..
Nasıl olurda bu kadar hızlı bir sporun yapıldıgı alana araba girer..
Olayla ilgili ayrıntıları ögrenip ,içeriğini size aktaracagım..
Allah Rahmet eylesin. _________________
En son HakanDincer tarafından 10.06.2006 - 22:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Tarih: 10.06.2006 - 19:19 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin abi Sevgili Türkiye'mizde böyle sporların yapılmasının taraftarı değilim bizzat kendim Çünkü bu gibi yarışların organizasyonları çok ama çok kötü...
Saygılarımla...Kazasız belasız sürüşler dilerim... _________________ Kalbimizdesin Zagor Abi
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 10.06.2006 - 19:23 Mesaj konusu:
ya evet az önce haber aldım nigdeli bir siporcu arkadaşımız hayatını kaybettiyaklaşık saat 18 civarında _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
piste nasılmı araba girir kardeş resimlerini gördüm hakem ne bileyim resmi bir şey göremedim federasyon adam gibi iş yapmaya başlasa iyi olacak. Salak saçma işlerle uğraşacaklarına bu tür olayları organize etsinler derim. Bu tür ölümlerin tamamı federasyonun akıttığı kandır. Federasyonu itham ediyor ve suçluyorum. Başkanıda dahil olmak üzere bulundukları yeri hak etmediklerini düşünüyorum.
En son yuxexes tarafından 10.06.2006 - 19:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2581 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 10.06.2006 - 19:44 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin inanılmaz ve trajik bir kaza inanın moralim bozuldu .olmaz olsun böyle kazalar _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 10.06.2006 - 19:45 Mesaj konusu:
Öncelikle allah rahmet eylesin, ölenin ailesine allah sabır versin.
Organizasyon yetersizliği ve hataları, eğitimsiz insanlar, dikkatsizlik bir arkadaşımızın daha canına mâl oldu daha kaç kişi heba olacak.
Eğitim şart :nono: _________________
lanet olsun kazasız bir gün geçmiyor
kaybettiğimiz arkadaşa Hak'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum
Lanet okuman gereken yer belli dostum federasyon. Ah okadar doldumki forum kuralları olmasa federasyondakilerin aile efrad ları hakkında bayabi açacam ağzımı yumacam gözümü de çok sinir oluyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız