Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya Drag yarışı öncesinde ÖLÜMLÜ kaza.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya Drag yarışı öncesinde ÖLÜMLÜ kaza.

Konya Drag yarışı öncesinde ÖLÜMLÜ kaza.
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:14    Mesaj konusu: Konya Drag yarışı öncesinde ÖLÜMLÜ kaza. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta sonu yapılacak olan Konya Drag yarışları antremanlarında inanılmaz kaza..
Drag yarışlarına hazırlanan ve pistte kalkış antremanı yapan ,51 numaralı motosikleti kullanan sporcu 400 metrelik pistin sonunda piste giren arabaya çarpmış ve olay yerinde ölmüş.
Olay normal antremanların bittiği saatten sonra meydana gelmiş..
Yarışlara hazırlanan genç pilot antreman yapmaya devam etmiş ve normalde trafiğe açık bir cadde olan pistte karşısına çıkan otomobile son hızla çarpmış ve anında can vermiş.
İşte "sgorahmet" nickli üyemiz AHMET in kazadan dakikalar önce çektiği fotograf ve kardeşimizin son fotografı.

Olayın haberini az önce aldım ve şaşkınlık içerisindeyim..
Nasıl olurda bu kadar hızlı bir sporun yapıldıgı alana araba girer..
Olayla ilgili ayrıntıları ögrenip ,içeriğini size aktaracagım..
Allah Rahmet eylesin.

En son HakanDincer tarafından 10.06.2006 - 22:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Allah rahmet eylesin abi Sevgili Türkiye'mizde böyle sporların yapılmasının taraftarı değilim bizzat kendim Çünkü bu gibi yarışların organizasyonları çok ama çok kötü...

Saygılarımla...Kazasız belasız sürüşler dilerim...
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya evet az önce haber aldım nigdeli bir siporcu arkadaşımız hayatını kaybettiyaklaşık saat 18 civarında Ağlıyorum
maniak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ysparta

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin...zaten başımıza ne geliyosa arabalardan geliyo
Başa dön
maniak Çevrimdışı maniak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak / Kdz. Eregli

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Allah rahmet eylesin abi :!: :!:

http://www.youtube.com/watch?v=CO5FquuXWMc
Başa dön
crazyrider Çevrimdışı crazyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Nasıl olurda bu kadar hızlı bir sporun yapıldıgı alana araba girer..

burası tr olurrr
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin diyorum başka ne diyebilirmki.SORUMSUZLUK nedir arkadaşlar.İnsan canını hiçe saymak kolaymı ya....

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yuxexes
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

piste nasılmı araba girir kardeş resimlerini gördüm hakem ne bileyim resmi bir şey göremedim federasyon adam gibi iş yapmaya başlasa iyi olacak. Salak saçma işlerle uğraşacaklarına bu tür olayları organize etsinler derim. Bu tür ölümlerin tamamı federasyonun akıttığı kandır. Federasyonu itham ediyor ve suçluyorum. Başkanıda dahil olmak üzere bulundukları yeri hak etmediklerini düşünüyorum.

En son yuxexes tarafından 10.06.2006 - 19:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
yuxexes Çevrimdışı yuxexes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SiyahR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: De - Kon

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin çok üzüldüm Ağlıyorum
cbrracingteam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaaaaa allah rahmet eylesin bizde hazırlandık konyoya yola çıkacaz iptal olurmu acaba öle bişi söz konusumu Üzgünüm
cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antremanda çekilmiş olan hayatını kaybeden arkadaşımızın resmi

nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin inanılmaz ve trajik bir kaza inanın moralim bozuldu .olmaz olsun böyle kazalar

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
acem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lanet olsun Öfkeliyim kazasız bir gün geçmiyor Ağlıyorum
kaybettiğimiz arkadaşa Hak'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum Ağlıyorum
acem Çevrimdışı acem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle allah rahmet eylesin, ölenin ailesine allah sabır versin.
Organizasyon yetersizliği ve hataları, eğitimsiz insanlar, dikkatsizlik bir arkadaşımızın daha canına mâl oldu daha kaç kişi heba olacak. Ağlıyorum
Eğitim şart :nono:

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yuxexes
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 10.06.2006 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acem demiş ki:
lanet olsun Öfkeliyim kazasız bir gün geçmiyor Ağlıyorum
kaybettiğimiz arkadaşa Hak'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum Ağlıyorum

Lanet okuman gereken yer belli dostum federasyon. Ah okadar doldumki forum kuralları olmasa federasyondakilerin aile efrad ları hakkında bayabi açacam ağzımı yumacam gözümü de çok sinir oluyorum.
Başa dön
yuxexes Çevrimdışı yuxexes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal