Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sizin ilk motorunuz neydi.?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sizin ilk motorunuz neydi.?

sizin ilk motorunuz neydi.?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Segah
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 11.06.2006 - 00:29    Mesaj konusu: sizin ilk motorunuz neydi.? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yeni başlıycam da sizlerin ilk motorları neydi ve ikinci deneyim motorunuz kaç cc oldu lütfen yazarsanız çok sevinirim bana çok yardımcı olacak...!
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
TuNeR_32
Üye
Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 11.06.2006 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim ilk motorum peogeot 103 sport wardı bizimkiler sonra honda kınetic aldı ve hala biniyorum süper bir alet diyebilirim hondadan başka tanımam Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
TuNeR_32 Çevrimdışı TuNeR_32 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 11.06.2006 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bır kac ay once bu topıc acılmıstı yanlıs hatırlamıyorsam... benım ılk motorum suzukı gsxr srad 750 oldu cok zewklı makınaydı gercekten..ama ınsanın kendını gelıstırmesı cok zaman alıyor..
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Segah
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi yaa ilk motorun 750 cc hemde race nasıl kullandın onu yaa ben peki bir er5 alsam kullanabilirmiyim? bi er5 kullanan arkadaşım var benim 4 yıllık tecrübem var ben bile zorlanıyorum diyo başlangıç için kaç cc almalıyım sence ben bisikletten başka bişey kullanmadım.!
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 11.06.2006 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha YBR 125 CC **1**
HONDA Twister 250 cc **1**
KAWSAKİ ER-5 500 cc **2**
KAWASAKİ ZX-6R 600 CC **4**
En doğru sıralama İşte bu cc sıralamsına göre güvenli sürüş ü zamanla öğreneceğine eminim. Dil çıkarıyorum Tabii Biraz da içinden gelmesi gerekiyor. Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
--cbr125--
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda kinetic 100 cc Çok gülüyorum
honda cbr 125 cc Dil çıkarıyorum

honda hayat onda Alkışlıyorum
Başa dön
--cbr125-- Çevrimdışı --cbr125-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Segah
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler maxell abi söylediklerin banada mantıklı geliyo. peki sen nasıl başladın bu motor olayına mesela senin ilk motorun neydi ve nasıl cc yükselttin?

Son Mesajdan 32 saniye:

şu anda ne kullanıyorsun?
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 11.06.2006 - 02:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kımse tawsıye etmez buyuk motor ama ben boyle basladım zaten ben ss meraklısıydım bende tutku halını almıstı ılk gun tıkır mıkır gıttım ertesı gun e_5 e cıktım daha guwenlı geldı bana mahalle arasından..ama cok kotu tecrubelerım oldu buna ınan...yetenek meselesı aslında ancak 2. makınamda tam anlamıyla motor kullandıgımı anladım yani pısmem wakıt aldı...benım fıkrımı sorarsan kucukten baslamak daha ıyıdır herhalde...
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Segah yukarıdaki sıralama zaten benim motorlarım. Dil çıkarıyorum Ben kendimi bildim bileli motosikletin üzerindeyim. Biz babadan motorcuyuz. Motosiklet hakkında bu kadar bilgiye sahip olmam çok eskilere ve babama dayanır. Kendi motosikletimi almam ancak tecrübelerimden ve bilincim yerine geldikten sonra oldu. Motosikletin ne kadar tehlikeli ve bi okadar Şakası olmayan oyuncak olduğunu öğrendikten sonra ancak alabildim. Motosiklete binmek çok ciddi bir olaydır. Bunu basite alıpda motosiklet kullanmaktan daha kolay ne var diyen insanlar ve ben çok profesyonelim. çok iyi kullanırım diyen insanlar hep birer birer gittiler. Üzgünüm Onun için Bunun şakası olmaz. Sen istediğin kadar Düzgün kullan Türkiyede yaşadığını sakın unutma kalabalık bir ülkede yaşıyoruz. Denetlemeleri eksik.. Alkollu araç kullanan uykusuz ve kendini Dünyanın en iyi şöförleri sanan bir sürü salağın arasında motosiklet kullandığını sakın UNUTMA!!!
Tabii bu söylediklerimi kabul etmeyen cahil insanlarda çıkarsa burada buna bile hiç şaşman. Çünkü Eğitim seviyemiz bile düşük. HERŞEYİN BAŞI EĞİTİM :!: :!: Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

twister al derim bende Dil çıkarıyorum tabi eğer bütçen el veriyorsa Dil çıkarıyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1: moblyette 2: peugeot trekker 3:suzuki gn 250 4: honda beat 5:cbr 125r 6:fazer 6 benimkiler bunlardı ama yeni baslıyacak isen cbr 125 al 2. el 3500 ile 4000 arası bulursun
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiçbirşey için acele etme..Zaman çok çabuk ilerliyor. Sende zamanla kurallara uyarsan iyi bir sürücü olabilirsin. Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2006 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yeni baslıyacak isen cbr 125 al

kısa we öz.,...
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 11.06.2006 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim ilk motorum
bionık52
honda tıtan
gsx-r600
zx-9
ve su anda cbr1000 rr Dil çıkarıyorum
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 11.06.2006 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de bundan tam 10 yıl önce yani 12 yaşındayken bi kurban bayramında parkta Moblylette kiralayarak başlamıştım hiç unutmam bi turu 25000liraydı eski parayla:). Bütün bayram harçlığımı 4 gün boyunca orda bitirmiştim. Sonra 15 yaşımdayken son model sıfır Mobylette'imi aldım, ne anılarım oldu onunla ama çok geçmeden satıp Honda Kinetic aldım o da güzel bi motordu ama artık acilen vitesli motosiklete geçip sonraları da racing dünyasına giriş yapmam lazımdı vee 16 yaşındayken 125 lik Honda Titan aldım 5-6 bin km kullandım gayet keyifliydi ama racing ateşi büyüyodu gitgide. 1 sene bile geçmedi tecrübem de artmıştı harika bi Cbr 600F buldum ilk racingime kavuşmuş oldum böylece ve 16 yaşındaydım hala ama bilinçliydim o zamanlar şansımda yarım etti biraz ufak tefek düşmeler dışında büyük bi kaza yapmadım hiç. Sonrasında bi sürü motor gelip geçti işte, kısa bi (M)otobiyografi yapabilirim hemen:
1- Mobylette
2- Honda Kinetic
3- Honda Titan
4- Honda Cbr 600F
5- Honda CBr 929RR
6- Yamaha R1(2001)
7- Yamaha R1(2003)
8- Yamaha Ybr 125 Çok gülüyorum Evet kötü bi düşüş oldu farkındatım ama son 2 yıldır eski hevesim pek yok gibiydi bu yıl da Ötv darbesi gelince hazırlıksız yakalandık, artık inşallah seneye sıkı bi dönüş yapabilirim belki.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal