Tarih: 11.06.2006 - 00:29 Mesaj konusu: sizin ilk motorunuz neydi.?
arkadaşlar yeni başlıycam da sizlerin ilk motorları neydi ve ikinci deneyim motorunuz kaç cc oldu lütfen yazarsanız çok sevinirim bana çok yardımcı olacak...! _________________ segah...
benim ilk motorum peogeot 103 sport wardı bizimkiler sonra honda kınetic aldı ve hala biniyorum süper bir alet diyebilirim hondadan başka tanımam _________________ yspartanyn ilk ve tek tuning sitesi
www.ispartatuning.com
dj_hasan
bır kac ay once bu topıc acılmıstı yanlıs hatırlamıyorsam... benım ılk motorum suzukı gsxr srad 750 oldu cok zewklı makınaydı gercekten..ama ınsanın kendını gelıstırmesı cok zaman alıyor.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
abi yaa ilk motorun 750 cc hemde race nasıl kullandın onu yaa ben peki bir er5 alsam kullanabilirmiyim? bi er5 kullanan arkadaşım var benim 4 yıllık tecrübem var ben bile zorlanıyorum diyo başlangıç için kaç cc almalıyım sence ben bisikletten başka bişey kullanmadım.! _________________ segah...
Yamaha YBR 125 CC **1**
HONDA Twister 250 cc **1**
KAWSAKİ ER-5 500 cc **2**
KAWASAKİ ZX-6R 600 CC **4**
En doğru sıralama İşte bu cc sıralamsına göre güvenli sürüş ü zamanla öğreneceğine eminim. Tabii Biraz da içinden gelmesi gerekiyor. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
teşekkürler maxell abi söylediklerin banada mantıklı geliyo. peki sen nasıl başladın bu motor olayına mesela senin ilk motorun neydi ve nasıl cc yükselttin?
Son Mesajdan 32 saniye:
şu anda ne kullanıyorsun? _________________ segah...
Kımse tawsıye etmez buyuk motor ama ben boyle basladım zaten ben ss meraklısıydım bende tutku halını almıstı ılk gun tıkır mıkır gıttım ertesı gun e_5 e cıktım daha guwenlı geldı bana mahalle arasından..ama cok kotu tecrubelerım oldu buna ınan...yetenek meselesı aslında ancak 2. makınamda tam anlamıyla motor kullandıgımı anladım yani pısmem wakıt aldı...benım fıkrımı sorarsan kucukten baslamak daha ıyıdır herhalde... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Segah yukarıdaki sıralama zaten benim motorlarım. Ben kendimi bildim bileli motosikletin üzerindeyim. Biz babadan motorcuyuz. Motosiklet hakkında bu kadar bilgiye sahip olmam çok eskilere ve babama dayanır. Kendi motosikletimi almam ancak tecrübelerimden ve bilincim yerine geldikten sonra oldu. Motosikletin ne kadar tehlikeli ve bi okadar Şakası olmayan oyuncak olduğunu öğrendikten sonra ancak alabildim. Motosiklete binmek çok ciddi bir olaydır. Bunu basite alıpda motosiklet kullanmaktan daha kolay ne var diyen insanlar ve ben çok profesyonelim. çok iyi kullanırım diyen insanlar hep birer birer gittiler. Onun için Bunun şakası olmaz. Sen istediğin kadar Düzgün kullan Türkiyede yaşadığını sakın unutma kalabalık bir ülkede yaşıyoruz. Denetlemeleri eksik.. Alkollu araç kullanan uykusuz ve kendini Dünyanın en iyi şöförleri sanan bir sürü salağın arasında motosiklet kullandığını sakın UNUTMA!!!
Tabii bu söylediklerimi kabul etmeyen cahil insanlarda çıkarsa burada buna bile hiç şaşman. Çünkü Eğitim seviyemiz bile düşük. HERŞEYİN BAŞI EĞİTİM :!: :!:
_________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
1: moblyette 2: peugeot trekker 3:suzuki gn 250 4: honda beat 5:cbr 125r 6:fazer 6 benimkiler bunlardı ama yeni baslıyacak isen cbr 125 al 2. el 3500 ile 4000 arası bulursun
Hiçbirşey için acele etme..Zaman çok çabuk ilerliyor. Sende zamanla kurallara uyarsan iyi bir sürücü olabilirsin. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 11.06.2006 - 12:29 Mesaj konusu:
benim ilk motorum
bionık52
honda tıtan
gsx-r600
zx-9
ve su anda cbr1000 rr _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Ben de bundan tam 10 yıl önce yani 12 yaşındayken bi kurban bayramında parkta Moblylette kiralayarak başlamıştım hiç unutmam bi turu 25000liraydı eski parayla:). Bütün bayram harçlığımı 4 gün boyunca orda bitirmiştim. Sonra 15 yaşımdayken son model sıfır Mobylette'imi aldım, ne anılarım oldu onunla ama çok geçmeden satıp Honda Kinetic aldım o da güzel bi motordu ama artık acilen vitesli motosiklete geçip sonraları da racing dünyasına giriş yapmam lazımdı vee 16 yaşındayken 125 lik Honda Titan aldım 5-6 bin km kullandım gayet keyifliydi ama racing ateşi büyüyodu gitgide. 1 sene bile geçmedi tecrübem de artmıştı harika bi Cbr 600F buldum ilk racingime kavuşmuş oldum böylece ve 16 yaşındaydım hala ama bilinçliydim o zamanlar şansımda yarım etti biraz ufak tefek düşmeler dışında büyük bi kaza yapmadım hiç. Sonrasında bi sürü motor gelip geçti işte, kısa bi (M)otobiyografi yapabilirim hemen:
1- Mobylette
2- Honda Kinetic
3- Honda Titan
4- Honda Cbr 600F
5- Honda CBr 929RR
6- Yamaha R1(2001)
7- Yamaha R1(2003)
8- Yamaha Ybr 125 Evet kötü bi düşüş oldu farkındatım ama son 2 yıldır eski hevesim pek yok gibiydi bu yıl da Ötv darbesi gelince hazırlıksız yakalandık, artık inşallah seneye sıkı bi dönüş yapabilirim belki. _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız