Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İşte Fiat Bis Porshe kapışması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İşte Fiat Bis Porshe kapışması

İşte Fiat Bis Porshe kapışması
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.06.2006 - 13:57    Mesaj konusu: İşte Fiat Bis Porshe kapışması Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım gece adamlar uyurken porshe motorunu bise,bis motorunu porsha takmışlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum :3 :3 Çok gülüyorum Çok gülüyorum

gülmekten öldüm....

http://video.google.com/videoplay?docid=275458170386497330&q=type%3Asports+OR+genre%3Asports
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kalyoncumotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ne gidiyor ama üfecik bis.
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence buna yanlışlıkla boıng uçak motoru takmışlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ama fena tokatlamış.pors kullanıcısının yerınde olmak ıstemezdım.duşunsene akşam oğlu babasına sorcak:

baba yarıs nasıl gecti.

oğlum acık ara onde yenıldık Çok gülüyorum

neye yenıldın baba ferrariyemi: :hıım

hadi lan bak işine ananın yanına Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu nasıl iş yaa

heralde adamlar fiat bis in hafifliğinden faydalanmışlar ^1
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
escordabes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BuRsA

MesajTarih: 11.06.2006 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kabak gibi ortada bisin motoru şikeli
escordabes Çevrimdışı escordabes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 11.06.2006 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu insan oğlundan korkulur
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nisan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hah haa bu çok güzeldi işte. Paylaşım için teşekkürler.
Başa dön
Nisan Çevrimdışı Nisan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zxoz6unr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeeş sakat bis haaaaaaaa Çok gülüyorum
Başa dön
zxoz6unr Çevrimdışı zxoz6unr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hello_moto_84
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bunarı koşarak ta geçerdim ama neyse deli iledeli olunmazz....zaten millet deliye biz akıllıya hasretiz
Başa dön
hello_moto_84 Çevrimdışı hello_moto_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:hıım bıs nasıl takla atmadı hayret :hıım
jawa350
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum çok sağolasın. markanalrdan konu açıldığında sizin araba palio,126 bis de fiatın palio da fiatın diye bi ark. laf sokardı. bu video sanırsam kapak olacak Çok gülüyorum
ismail_bilge
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakın bısın gucu turk arabası sonucta Dil çıkarıyorum :P
Başa dön
ismail_bilge Çevrimdışı ismail_bilge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bıde buna bakın Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
yanlız teyze tüm ziynetini satsa o ön kaportayı ödeyemez Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

http://video.google.com/videoplay?docid=537686963646486914
Başa dön
thunderace65
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiat videosunu sanırım daha önce conan81 yayınlamıştı bende çok gülmüştüm o zaman Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
thunderace65 Çevrimdışı thunderace65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thunderace65 demiş ki:
fiat videosunu sanırım daha önce conan81 yayınlamıştı bende çok gülmüştüm o zaman Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

o kadar aradım ama bulamadım forumlarda.topıc kırlılıgı olmasın dıye dıkkat ediyorum boyle seylere???
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal