abi bune böyle nekadar çirkin bir makina tam benim hoşlandığım tarz :md: çıldırmamak iştendeğil BMW ' SON ZAMANLARDAKİ makinaları gerçekten çok tatlı ama 650 GS nin ilk üretiminin radyatörünün delik olarak çıkması sonradan düzeltiler ama yinede yine olurmu ? dedirtiyor. Ama gerçekten tatlı bir maKİNA :P _________________ MoToRcuLaR De?iL MoToRlaR SeRseRi
Tarih: 22.09.2004 - 21:53 Mesaj konusu:
Yaw bu motor da hiç mi utanma yok,herşey meydanda,çırılçıplak geziyo yaaaa BMW'yi seviyorum ben yaaa..Kim ne derse desin _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
İleri derecede başarılı bir alet görünümünde kurt postunda bir kurtadam Bana aykırı ve benim için çok fazla olması yanında söylenecek pek birşey yok Şu köşeli tasarım olayı motorlarada yansıdı ya yakında çok çok daha güzel ve farklı motorlar göreceğiz sanırım
adı BMW WereWolf-WW falan olsaydı daha yakışırdı sanki
Tarih: 22.09.2004 - 22:14 Mesaj konusu:
ben grenajli severim motorlari hehhe
bu canavarin üstüne basina bisey giyilmisini test edicem yakinda,
önümüzdeki ayin 11 rinde 2 saat lik bir rezervasyon yaptirdim, ,
bakalim 167 ps lik bu alet neler yapicak, ;-)
cok yakinda ilk defa motordelisin de
Tarih: 25.09.2004 - 23:32 Mesaj konusu:
Şahane bir görünümü var. Yazık ki bunu kullanabilecek seviyeye gelebileceğimi hiç sanmıyorum. Yaş 36 ve daha motora yeni başlıyorum. Kullanacak olanları Allah kazalardan korusun.
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 895 Nereden: İzmir, Alsancak
Tarih: 26.09.2004 - 14:11 Mesaj konusu:
işte vmax r1 ve fjr yi uzun süre garajda kapalı tutturacak bir motosiklet! testleri takip ediyorum. hepsinde ortak görüş 1# ! _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Tarih: 26.09.2004 - 23:43 Mesaj konusu:
Bu makine bizi gömer..yani al bunu ölene kadar bin..
Hakikaten güzel bir motosiklet..
DD ne zaman alıyorsun..aldıgında burda ıslatacaz haaa.
Belki orda ıslatmanın ne oldugunu unutturmuşlardır sana..Ama buraya geldiğinde tüm aldıgın motorları ıslatacaz.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız