Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Eşime Scoter Aldım..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Eşime Scoter Aldım..

Eşime Scoter Aldım..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 11.06.2006 - 17:02    Mesaj konusu: Eşime Scoter Aldım.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Eşime scoter aldım. İlk önce haberi yoktu. Ona süpriz yapmak istedim ve TVS Scoter aldım. İlk olarak kendime göre küçük süslemeler yaptım. Şirin bişey olsun diye sanırım güzel oldu. Elcikleri de değiştirdim. Gülümsüyorum Çok cici bişey oldu yaa.. Benim de çok hoşuma gitti Dil çıkarıyorum

Eşimde Motorlandı Artık. Güvenlik herzaman Ön Planda tabii Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R

En son maxell tarafından 11.06.2006 - 17:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 11.06.2006 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ailece motordelileri Bravo güle güle kullanır inşallah.ne iyi yapmışsın abi düşüncen süper Bravo Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 11.06.2006 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell, Çok sevindim ,güle güle kazasız belasız sürüşler arkadaşıma..Ağzınızın tadı bozulmasın Alkışlıyorum
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.06.2006 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güle güle kullanın. Çok da şirin olmuş. Yannız eşine acil olarak bir eldiven almanı tavsiye ederim mazallah motoru yatırırsa falan elleri çizilmesin. Dil çıkarıyorum
Kal sağlıcakla...
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jawa350
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke annem de motora binse. arkama biniyor ama scooter'a bineceğini bilsem babama aldırtırdım. hiç merakı yok böyle şeylere Üzgünüm
hayırlı uğurlu olmasını dilerim...
mystery
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2006 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağol Arzu.. Artık benimde bir motosikletim var çok mutluyum Alkışlıyorum Alkışlıyorum :3 :3 Kocam bana Süpriz yaptı. Gülümsüyorum
Eldivenlerimde var.. Dizliklerimde var.. Ama şimdilik eldivenlerle kullanmak zor olduğu için giymedim. Gülümsüyorum
Başa dön
mystery Çevrimdışı mystery Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 11.06.2006 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mystery, Alkışlıyorum yaşasın ozaman Alkışlıyorum Çok gülüyorum Hakikaten çok sevindim canım güle güle kullan.Eldivenle kullanmaya da alışırsın canım..
T_uruncu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ömür boyu mutlu olun Bravo ...

birlikte nice kmlere...
Başa dön
T_uruncu Çevrimdışı T_uruncu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mystery
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2006 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler.. Teşekkürler.. Teşekkürler.. İyi dilekleriniz için Alkışlıyorum Canım Scoterim benim. :3
Başa dön
mystery Çevrimdışı mystery Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kocaEko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte bu valla hayırlı olsun çok ta yakışmış motor.güle güle kazazıs belasız vede cezasız sürüşler..
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 11.06.2006 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell ustam işi biliyosun valla Çok gülüyorum
aman yengeye söyle dikkatli kullansın Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 11.06.2006 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Tencere Yuvarlanmış, Kapağını bulmuş.. Çok gülüyorum Ne güzelde yakışmış Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 11.06.2006 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun........... Dil çıkarıyorum
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.06.2006 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell ve mystery helal size... MD'nin 2teker Love Story'sini fotoroman gibi dizmişsiniz... Allah güzel günlerde sevdiklerinizle keyfini sürmek nasip etsin... Güle güle kullanın... Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/Urla... famagusta/Cyprus

MesajTarih: 11.06.2006 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell,

hayırlı uğurlu olsun... Gülümsüyorum

mutlu günlerle kazasız belasız binersiniz umarım.. Çok gülüyorum
Başa dön
mazot Çevrimdışı mazot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal