Evet Eşime scoter aldım. İlk önce haberi yoktu. Ona süpriz yapmak istedim ve TVS Scoter aldım. İlk olarak kendime göre küçük süslemeler yaptım. Şirin bişey olsun diye sanırım güzel oldu. Elcikleri de değiştirdim. Çok cici bişey oldu yaa.. Benim de çok hoşuma gitti
Eşimde Motorlandı Artık. Güvenlik herzaman Ön Planda tabii _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Kawasaki ZX-6R
En son maxell tarafından 11.06.2006 - 17:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
maxell, Çok sevindim ,güle güle kazasız belasız sürüşler arkadaşıma..Ağzınızın tadı bozulmasın _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 11.06.2006 - 17:09 Mesaj konusu:
Güle güle kullanın. Çok da şirin olmuş. Yannız eşine acil olarak bir eldiven almanı tavsiye ederim mazallah motoru yatırırsa falan elleri çizilmesin.
Kal sağlıcakla...
keşke annem de motora binse. arkama biniyor ama scooter'a bineceğini bilsem babama aldırtırdım. hiç merakı yok böyle şeylere
hayırlı uğurlu olmasını dilerim... _________________ http://www.youtube.com/profile?user=TurKisH3535
Sağol Arzu.. Artık benimde bir motosikletim var çok mutluyum :3 :3 Kocam bana Süpriz yaptı.
Eldivenlerimde var.. Dizliklerimde var.. Ama şimdilik eldivenlerle kullanmak zor olduğu için giymedim.
mystery, yaşasın ozaman Hakikaten çok sevindim canım güle güle kullan.Eldivenle kullanmaya da alışırsın canım.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
işte bu valla hayırlı olsun çok ta yakışmış motor.güle güle kazazıs belasız vede cezasız sürüşler.. _________________ stiwolf 93 suzuki gsx-r1100 99 r1
Tarih: 11.06.2006 - 19:22 Mesaj konusu:
maxell ve mystery helal size... MD'nin 2teker Love Story'sini fotoroman gibi dizmişsiniz... Allah güzel günlerde sevdiklerinizle keyfini sürmek nasip etsin... Güle güle kullanın... _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız