arkadaşlar bugün ne güzel deli deli gezerken anayola çıkmışım kırmızı ışıkta polis işaret çakmazmı hop yakalandık ehliyet yok ruhsat yok kimlik yok eve gittim kimliği getirdim ancak ruhsat ehliyet yok sigorta belgelerini getirdim bende ama işe yaramadı bağladılar motoru benim mobylettle beraber kanuni seyhan 250 gıcır gıcır oda gitti birde asya scooter tabi ben polislere diklenince pederede kestiler ceza ne bulursanız yazın dedi amir kaç para olur acaba ceza mahkeme sonucunda
Son Mesajdan 38 saniye:
peder duyunca ne dicek bakam akşam _________________ ***MOTORU OLMAYANIN MUTLAKA BYR SORUNU VARDIR***
hemen söyliym canım 675ytl ceza ve ehliyetsiz kullandığın için mahkemeye sevk.nerden biliyorum çünkü daha dün kardeşim yakalandı ^321 _________________ stiwolf 93 suzuki gsx-r1100 99 r1
Tarih: 11.06.2006 - 19:04 Mesaj konusu:
Alıntı:
değdi mi peki be arkadaşım,ödeyeceğin cezayla ehliyet alırdın zaten,çektiğin eziyet de cabası...
Valla ne diyelim yüzlerce kere yazıldı çizildi.. Dinlemeyenleri de şimdi polis çiziyor... Kesin idam cezası verirler... En hafifi motor yeddiemin parkında, sen de zindanlarda çürürsün....
Şaka şaka aynen arkadaşın dediği gibi...
Alıntı:
hemen söyliym canım 675ytl ceza ve ehliyetsiz kullandığın için mahkemeye sevk
saolun arkadaşlar pederede kestiler bana ruhsatsız ehliyetsiz motor verdiği için yarın 675 in üstüne bide o eklenecek sanırım neyse pederinde haberi oldu şuan ii b... yemişim motoru bikaç söz daha söyledi ama yazmıyım yarın işimiz var anlaşılan ya mobilettir ehliyete gerek yok dedik olan oldu alacaz artık araba ehliyetini alıom bu dönem sonrada motoru alırım inadına geçecem polislerin dibinden _________________ ***MOTORU OLMAYANIN MUTLAKA BYR SORUNU VARDIR***
yoksa madem ehliyetin kaçacaksın erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır bilader.........yanlışmıyım madem ehliyet yok nerden nerden kaçacan başka yolu yok ..... yaaaa paşa paşa cezayı ödeyecen yada kaçacan bende şu an var yokken kaçıyordum _________________ ALYAKGÜL peugeot 50cc sattym 15000km kanuni 90cc dvm :)12700km+ beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kym
arkadaş zaten 2. ışıklarda yakalandım ilk polisleri geçtim bizde de delilik vardır kaçmaya kaçardıkta zaman bulamadık _________________ ***MOTORU OLMAYANIN MUTLAKA BYR SORUNU VARDIR***
ya ben daha motoru yeni aldım 50cclik ehliyet yok ruhsat var acaba çok sorun olurmu trafiğe çıkmaya acayip korkuyorum zaten hızda yapmıcam yapmamda 50cc sonuçta
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız