Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - mobileti polislere kaptırdım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

mobileti polislere kaptırdım

mobileti polislere kaptırdım
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mobilette
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 11.06.2006 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bugün ne güzel deli deli gezerken anayola çıkmışım kırmızı ışıkta polis işaret çakmazmı hop yakalandık ehliyet yok ruhsat yok kimlik yok eve gittim kimliği getirdim ancak ruhsat ehliyet yok sigorta belgelerini getirdim bende ama işe yaramadı Gülümsüyorum bağladılar motoru benim mobylettle beraber kanuni seyhan 250 gıcır gıcır oda gitti Gülümsüyorum birde asya scooter Gülümsüyorum tabi ben polislere diklenince pederede kestiler ceza ne bulursanız yazın dedi amir Öfkeliyim kaç para olur acaba ceza mahkeme sonucunda ?

Son Mesajdan 38 saniye:

peder duyunca ne dicek bakam akşam Ağlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titrettin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.06.2006 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

500-600 tutar herhalde ama yaşın tutyosa işin daha rahat.Abi huyuna gidieksin polsiin alttan alcaksın Bravo
Başa dön
titrettin Çevrimdışı titrettin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nht
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

değdi mi peki be arkadaşım,ödeyeceğin cezayla ehliyet alırdın zaten,çektiğin eziyet de cabası...
Başa dön
nht Çevrimdışı nht Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.06.2006 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyetım yokken bende yemıstım ceza.650 ytl.15 gun ıcınde 450 ytl.450 yatırdım.bastan cok uzuluyo ınsan ama zamanla acısı gecıyo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum :3 Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zl1000
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yardımcın olsun ne diyelim Gülümsüyorum
Başa dön
zl1000 Çevrimdışı zl1000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kocaEko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemen söyliym canım 675ytl ceza ve ehliyetsiz kullandığın için mahkemeye sevk.nerden biliyorum çünkü daha dün kardeşim yakalandı ^321
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.06.2006 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

değdi mi peki be arkadaşım,ödeyeceğin cezayla ehliyet alırdın zaten,çektiğin eziyet de cabası...

Valla ne diyelim yüzlerce kere yazıldı çizildi.. Dinlemeyenleri de şimdi polis çiziyor... Kesin idam cezası verirler... En hafifi motor yeddiemin parkında, sen de zindanlarda çürürsün....

Bravo Şaka şaka aynen arkadaşın dediği gibi...
Alıntı:

hemen söyliym canım 675ytl ceza ve ehliyetsiz kullandığın için mahkemeye sevk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehliyeti kursuna yazılsan daha az ceza öderdin Üzgünüm
Başa dön
Carcharoth Çevrimdışı Carcharoth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mobilette
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolun arkadaşlar pederede kestiler bana ruhsatsız ehliyetsiz motor verdiği için yarın 675 in üstüne bide o eklenecek sanırım neyse pederinde haberi oldu şuan ii b... yemişim motoru bikaç söz daha söyledi ama yazmıyım Gülümsüyorum yarın işimiz var anlaşılan Üzgünüm ya mobilettir ehliyete gerek yok dedik olan oldu alacaz artık araba ehliyetini alıom bu dönem sonrada motoru alırım inadına geçecem polislerin dibinden Gülümsüyorum
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 11.06.2006 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yoksa madem ehliyetin kaçacaksın erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır bilader.........yanlışmıyım madem ehliyet yok nerden nerden kaçacan başka yolu yok ..... yaaaa paşa paşa cezayı ödeyecen yada kaçacan bende şu an var yokken kaçıyordum
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mobilette
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş zaten 2. ışıklarda yakalandım ilk polisleri geçtim bizde de delilik vardır kaçmaya kaçardıkta zaman bulamadık Gülümsüyorum
cturna
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben daha motoru yeni aldım 50cclik ehliyet yok ruhsat var acaba çok sorun olurmu trafiğe çıkmaya acayip korkuyorum zaten hızda yapmıcam yapmamda 50cc sonuçta
Başa dön
cturna Çevrimdışı cturna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arrap
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 11.06.2006 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wallaha benim gibi olckasınız nerde naısl polis wardır bilecneiz polis molis eltimide kaçıncanız
Başa dön
Arrap Çevrimdışı Arrap Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cturna
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en güzeli abi :3 neyse ben zaten öyle çok uzaklara gitmicem taş çatlasa evden 2km Gülümsüyorum
Başa dön
cturna Çevrimdışı cturna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bikedriver
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.06.2006 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türk polisi abi diklenmiyecen.geçmiş olsun.ehliyet konusunda yardımcı olurum uyguna gelir bana ulaş
Başa dön
bikedriver Çevrimdışı bikedriver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal