arkadaşlar bu yıl gelecek olan bir modelmiş banada resmi arkadaşım yolladı galiba ispanyol malı ve tek silindir iki zamanlı su soğutmalı ve 28 bg miş 6850 ytl civarı satılacak diyorlar bilgisi olan varmı? bu motor benim çok hoşuma gitti _________________ segah...
Kayıt: May 18, 2006 Mesajlar: 507 Nereden: EDİRNE / Ankara
Tarih: 12.06.2006 - 09:25 Mesaj konusu:
evet motor çok güzel bende bunların araştırmasını yapmıştım bi ara bide bunların naked cinsi olanı vvar onlar türkiyeye geldiler ama bunları bilmyom dizaynı falan çok güzel bide egzostun koltuk altından gelmesi çpk güzel fakat iki zamanlı olması olmamış keşke 4 zamanlı olsaydı o zaman belki almayı düşünürdüm ama alırsan şimdiden hayırlı lsun _________________ 22 NA 371__A RH(+)
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 12.06.2006 - 12:03 Mesaj konusu:
Motosiklet şu an TR'de mevcut.. Motovizyon adlı bayide yakından inceleme fırsatı buldum.. On numara bir makina en azından görüntü itibarıyla.. _________________
Tarih: 12.06.2006 - 18:00 Mesaj konusu:
mesela 250lik hyosung alınabilio o paraya ^1 ^1 hemde racing ama derbi de çok iyi motorlar üretiooorr...bi ara bende çook beğeniodum..ama o paraya 125lik cbrda alabilirsin _________________ ***__speed angel__***
*born to race*
HERSEY yolunda gitti ve bir GSRımız oldu..hemde cok güzel bir kız o))
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p )
Bende bu makineyi gördüm ve bayisine gittim . arkadaşım alıcı olduğu için bir test sürüşü yapma fırsatı buldu. makine tamamen GP teknoloj ile üretilmiş cok seri bir makine. yani öyle hakını vermek o kadar kolay değil. Hele bir de iyi motor kullanamıyorsanız bu motor tavsiye etmem cünkü harbiden seri makine. GP seyreden arkadaşlar Derbinin 125 CC de ne kadar başarılı bir marka olduğunu bilir. benim fikirim alınacak bir makine ama fiyatı biraz pahalı geldi banada
Ben geçen Ankara'daki fuarda derbiyi gördüm, inceledim de biraz. Gözüme takılan birkaç yanı oldu. Birincisi sele kapağının kilidi tam oturduğunuz yerde, pek hoş değil. İkincisi grenajı çok dandik geldi bana, belki hafif olsun diyedir bilemyorum ama kırmızı olanıydı baktığım sanki böyle dandik bi plastikten yapılmış gibi. Tabi zevkler ve renkler....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız