Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - beyler sizce bu fiyata bu motor nasıl?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

beyler sizce bu fiyata bu motor nasıl?

beyler sizce bu fiyata bu motor nasıl?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 12.06.2006 - 14:07    Mesaj konusu: beyler sizce bu fiyata bu motor nasıl? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana piyasadan biraz düşük geldi.Yoshi egsoz-alarm-ve branda. Sizce bi sorunu varmıdır ? Kanım ısındı da motoru alırsam amcam direk parayı ödeyip kargoyla batman a yolucak.Yardım plss. :hıım
Başa dön
serkan_72 Çevrimdışı serkan_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
seth777
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.06.2006 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nassı yani...Hangi motor?Kaça?
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 12.06.2006 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haydaaa hangi motosiklet yahu Şok oldum ?

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 12.06.2006 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyecandan yazmayı unutmustur Çok gülüyorum olur böyle motor bulunca gonlune gore ınsan ne yaptıgını bılemez..Al sen o motoru al al Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 12.06.2006 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birader bu kadar heycan yapma.baksana motorun ismini yazmamışsın
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
piro33
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan kardeş marka model fiyat?????????????????????
Başa dön
piro33 Çevrimdışı piro33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 12.06.2006 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_72 en kısa zamanda bi açıklama yapmazsa mod lardan olaya el koymasını istiyorum Öfkeliyim
ahtapotusdeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Avatardaki motor olmasın sakın Çok gülüyorum
Başa dön
ahtapotusdeniz Çevrimdışı ahtapotusdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 12.06.2006 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vah vah... ne kısmetsizmiş bu çocuk yahu!
Bizlerin fikirini de alayım derken, atı kapan üsküdarı geçmiş yani, ortalıkta motordan eser kalmamış! Çok gülüyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 12.06.2006 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Ölü insanlar görüyorum" gibi birşey oldu bu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Sen görüyorsunda biz göremiyoruz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 16:17    Mesaj konusu: pardon beyler fotoları koymayı unutmuşum :) 4230 kilometrede Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[img=http://img117.imageshack.us/img117/4207/untitled12nl.png]
[img=http://img64.imageshack.us/img64/3466/untitled3pe2.png]
Başa dön
serkan_72 Çevrimdışı serkan_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 12.06.2006 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Serkan verdiğin linkte hatalı çıktı açılmıyor Çok gülüyorum
Fazla heyecan yapma relax ol Dil çıkarıyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ıcıne sındıyse al kardes ama bence heycan yapıp acele edersen ısın sakat olur
Başa dön
ismail_bilge Çevrimdışı ismail_bilge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaauuu sırf reklam olmasın diğe adamın ilanını vermek istemedim Gülümsüyorum sonunda verecez galiba Gülümsüyorum http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=11677&AdId=2515094
Başa dön
ahtapotusdeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abicim verdiğin link te bir kubağa ile futbol topundan başka bir şey gözükmüyor. Çok gülüyorum
Başa dön
ahtapotusdeniz Çevrimdışı ahtapotusdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal