Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çanakkale ve civarındaki deliler...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çanakkale ve civarındaki deliler...

Çanakkale ve civarındaki deliler...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
YoldasDeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale-Çan(Tekirdağlı)

MesajTarih: 12.06.2006 - 14:55    Mesaj konusu: Çanakkale ve civarındaki deliler... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Ağustos sonu gibi bir tura çıkmayı düşünüyoruz(çanakkale-Assos-ayvalık vs)kıyı şeridi boyunca izmire varmayı planlıyoruz.Motorlarımız çokta hızlı değil Cbr 125 vs..Katılmak isteyen arkadaşlar varmı...
YoldasDeniz Çevrimdışı YoldasDeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_SANDSTORM_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 12.06.2006 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

varız kardeş ayıpsın. konustuğumuz gıbı. Dil çıkarıyorum plan güzel bence...
Başa dön
_SANDSTORM_ Çevrimdışı _SANDSTORM_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zikacu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ben temmuz 14 gibi akçaya gelicem oradan da dağ yolundan yada küçükkuyudan çana gelicem bir kaç arkadaş ziyareti fln geldiğimde tanışmak isterim hepinizle ağustosta yurtdışında olacağımdan katılamayacağım için üzüldüm
Başa dön
zikacu Çevrimdışı zikacu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 12.06.2006 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çanakkale bigadayız.kesin bir şey söylemek istemiyorum.ama bir işimiz olmazsa kesin katılıyoruz
Dil çıkarıyorum
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 12.06.2006 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

temmuz 14 gibi akçaya gelicem

ben akçaydayım beklerim mutlaka 0537 258 1113
dragstar1717@hotmail.com

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 12.06.2006 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben maalesef o tarihte orada değilim. Ağlıyorum Ağlıyorum
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
baha_954rr
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir sivas

MesajTarih: 12.06.2006 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla orada ismini gördümya yoldaşş .. kalan sağlar bizimdir...gelirim motorum olursa o zamana
YoldasDeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale-Çan(Tekirdağlı)

MesajTarih: 12.06.2006 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben seni alırım.Yoldaş değilmiyiz
YoldasDeniz Çevrimdışı YoldasDeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 12.06.2006 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hepinize şimdiden ii gezmeler...
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ismail_bilge
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla istanbuldan da bole bı plan olanı varsa bende katılırım Çok gülüyorum
Başa dön
ismail_bilge Çevrimdışı ismail_bilge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_SANDSTORM_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 12.06.2006 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben varım ismail kardeş.istanbuldan gitmeyi düşünüyorum
Başa dön
_SANDSTORM_ Çevrimdışı _SANDSTORM_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
faikkaya3245
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkkale

MesajTarih: 12.06.2006 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesınlıkle katılıyorum zaten altınoluga gıtcektım yol arkadası cıktı ne guzel Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
faikkaya3245 Çevrimdışı faikkaya3245 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaleli85
Üye
Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 12.06.2006 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gün sayıyorum artık son 20 gün cbr 125 için e o gün çok önemli bi işim olmazsa % 1000000000 aranızda olurum Çok gülüyorum
Başa dön
kaleli85 Çevrimdışı kaleli85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal