Tarih: 12.06.2006 - 14:55 Mesaj konusu: Çanakkale ve civarındaki deliler...
Arkadaşlar Ağustos sonu gibi bir tura çıkmayı düşünüyoruz(çanakkale-Assos-ayvalık vs)kıyı şeridi boyunca izmire varmayı planlıyoruz.Motorlarımız çokta hızlı değil Cbr 125 vs..Katılmak isteyen arkadaşlar varmı... _________________ HONDA CBR 125R
17 FA 839
Valla ben temmuz 14 gibi akçaya gelicem oradan da dağ yolundan yada küçükkuyudan çana gelicem bir kaç arkadaş ziyareti fln geldiğimde tanışmak isterim hepinizle ağustosta yurtdışında olacağımdan katılamayacağım için üzüldüm
Tarih: 12.06.2006 - 15:03 Mesaj konusu:
çanakkale bigadayız.kesin bir şey söylemek istemiyorum.ama bir işimiz olmazsa kesin katılıyoruz
_________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
Tarih: 12.06.2006 - 16:01 Mesaj konusu:
walla orada ismini gördümya yoldaşş .. kalan sağlar bizimdir...gelirim motorum olursa o zamana _________________ babam var deme.. bilek ve alyn teri dee..
Tarih: 12.06.2006 - 19:16 Mesaj konusu:
kesınlıkle katılıyorum zaten altınoluga gıtcektım yol arkadası cıktı ne guzel _________________ Dünyada bulundu?un müddetçe keder ve üzüntülerin gelip çatmasyny garip
görme. Çünkü dünya, vasfyna layyk olanlary ve tabiatynyn gere?ini ortaya
koyacaktyr.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız