Tarih: 12.06.2006 - 20:42 Mesaj konusu: OnurÇöMe-iştee ben ve motorum
Hem Kendimi Resimlerle Anlatmak Hemde Resimlerle MD lilerin Kısada olsa Vakit geçirmesini Saglamak :P.Yaz Geldi Arkadaşlar Şöylee Bi Motorumu Sergileyim Sizlere Göstereyim Dedim Fikir Ve Görüşleriniz Modifiye Tuning Boya Sticker Ne olursa Ne Yazarsanız Degerlendirmek isterim.. OnuRCoMe
önden
Plakadaki Ve Depodaki Pad in altındaki Stickerlarım Uzay dan
İştee Benim Garage.! ^1
Akşam üstü
Ben :P
birasda Manzara Burası BARTIN-AMASRA TURLARINIZI BEKLİYORUZ
Muratla Pazar Temizligi Öndeki vitesli ilk sürdügüm motordur
4 Tekeri Sevmemin Sebeplerinden Race Kadar Atak
VEee İşte Son olarak Ben Gece Havuz Sorasıı kafa iyiken _________________ ´Honda Cbr1100xx´-- 0 Rh(+)
Salata barbun alkol haaa evren pasha sen anlıosun burdaki yaşantıyı gördügüm kadarıylaa. Ya buraya bi tur düzenletemedik MD ye valla. İşallah bu sene birşey çıkar _________________ ´Honda Cbr1100xx´-- 0 Rh(+)
inşallah kardeşim.gecen sene biz 6 motor bi amasra yapmıştık ankaradan çok keyifli ve güzeldi bu senede düşünüyoruz.hem yakın hem yollar harika ağaçlar yolları kaplamış süper bir doğa var...salatada güzel denizde doğada _________________ 1987 honda shadow vt1100 custom bike(satyldy)
2003 honda cbr600rr
2005 mondial 125mt
İnşallah Ben 3 -4 hafta içinden Tanıtımına başlarım turcuları yazarız ben sizi bi cumartesi haftası burda karşılarım ama daha önceden programı yaparız otel bilgilerini çıkarırımki bi turistik tesisimz var her türlü yardımcı olurum. _________________ ´Honda Cbr1100xx´-- 0 Rh(+)
ok annastık.bize haber verirsen biz su an 8-10 motor varız _________________ 1987 honda shadow vt1100 custom bike(satyldy)
2003 honda cbr600rr
2005 mondial 125mt
Ok ii Bi organizasyon yapalım ozaman Şöylee ŞAŞALI MD den Yetki Almama Gerek Varmı bilmiorm. Ama ben herşei hazırlamaya bakayım _________________ ´Honda Cbr1100xx´-- 0 Rh(+)
walla tur için herkesi beklerim yazın burası çok güzel ve eglneceli deniz kum güneş yeşil mavi ne ararsan var tarih kokuyo buram buram
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
walla tur için herkesi beklerim yazın burası çok güzel ve eglneceli deniz kum güneş yeşil mavi ne ararsan var tarih kokuyo buram buram _________________ ´Honda Cbr1100xx´-- 0 Rh(+)
Tarih: 13.06.2006 - 13:21 Mesaj konusu:
bence motor gayet hos ılerde ınsallah benımde olacak bır tane _________________ Dünyada bulundu?un müddetçe keder ve üzüntülerin gelip çatmasyny garip
görme. Çünkü dünya, vasfyna layyk olanlary ve tabiatynyn gere?ini ortaya
koyacaktyr.
Tarih: 14.06.2006 - 11:43 Mesaj konusu:
Bu ülkemi sevdiren sizlere sevgilerimi yolluyorum. Yurdum insanı kendi yaşadığı yerleri öyle güzel ve özendirerek tanıtıyorki... Sizin gibi kaç tane MD arkadaşın kendi yöresel gezi topiclerine bakıp gezi programları yapıyorum. Hiç gitmediğim yerleri bile sayenizde çok iyi tanıyabiliyorum. Ellerinize, emeğinize, yorumunuza sağlık arkadaşlar... İlla ki geleceğim oralar ve sizlerle tanışacağım, herkese sevgiler... _________________
Sagol Dostum. www.bartin74.net buraya bi göz atıp forumuma yazarsanız sevinirim. Turcular Size Sesleniorm Doga Manzara bi bakın
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
özellikle siteye girince Turizm e Tıklayın ORADAN AMASRA İNKUM GÜZELCEHİSAR YAZILARINDAN SEÇEBİLİR RESİMLERE Bİ GÖZ ATABİLİRSİNİZ _________________ ´Honda Cbr1100xx´-- 0 Rh(+)
Tarih: 14.06.2006 - 12:07 Mesaj konusu:
motor güzel, kardeşim diyebileceğim Bartın lı bir dostum sayesinde 10 sene önce Çakraz'a gitmiştim gerçekten güzel yerlerdi, şöyle ilerde bie de motorla gezebilirsem ne mutle bana
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız