Tarih: 13.06.2006 - 08:57 Mesaj konusu:
kardes ne dıım sana hll olsun valla tebrık ederm _________________ Dünyada bulundu?un müddetçe keder ve üzüntülerin gelip çatmasyny garip
görme. Çünkü dünya, vasfyna layyk olanlary ve tabiatynyn gere?ini ortaya
koyacaktyr.
Tarih: 13.06.2006 - 09:41 Mesaj konusu:
Motoruna mı yoksa iktidara mı uymaya çalıştın bilemiyorum ama bakıyorum, bakıyorum... Bence kaskın önceki hali daha güzelmiş. Boşuna uğraşmışsın ve üstelik işin kolayına kaçmışsın çünkü bu yaptığını herkes yapa bilir!
Kaskın orijinal halinin renk ve desenlerine uygun şekilde motorunu boyamaya kalksaydın var ya... İşte o zaman seni gerçek bir deli olarak örnek gösterir ve avuçlarım patlayıncaya kadar da alkışlardım... ^4 _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 13.06.2006 - 09:45 Mesaj konusu:
Valla süper olmuş.Kaskın camınıda siyah olmasını istiyosan film çek.açık olandan arabaya çekilenden.Süper olur valla. _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Tarih: 13.06.2006 - 10:16 Mesaj konusu:
yetenek var sende yaww sahne ışığı görüyorum sende ben ^1 ^1 şaka bi yana hakikaten tatlı olmuşş,terbikler :P _________________ ***__speed angel__***
*born to race*
HERSEY yolunda gitti ve bir GSRımız oldu..hemde cok güzel bir kız o))
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p )
Tarih: 13.06.2006 - 10:20 Mesaj konusu:
Bana kalırsa kaskı bu çalışma için tarumar etmene gerek yoktu kemal abime katılıyorum ama yine de emek harcamışsın ve bizlerle paylaşmışsın bunun içinde teşekkürler _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız