Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir POLEN MOTOR (Zealsun) rezaleti.Lütfen okuyun...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir POLEN MOTOR (Zealsun) rezaleti.Lütfen okuyun...

Bir POLEN MOTOR (Zealsun) rezaleti.Lütfen okuyun...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
TURK01
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Kartal

MesajTarih: 13.06.2006 - 14:53    Mesaj konusu: Bir POLEN MOTOR (Zealsun) rezaleti.Lütfen okuyun... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle Zealsun 150 chopper kullanıcısı olduğumu ve motorla ilgili bir sorunum olmadığını söyleyerek başlamak istiyorum.
Geçen hafta ilk motorumu Üsküdar-Akbulut otomativ den aldım.Motor+plaka+sigorta+kask ve kilit (hediye olarak söylendi) alarak Yapı Kredi bankası kredi kartıyla 6 ay vadeli 2.900 YTL ye aldım.Ama gelin görün ki dün POSTA gazetesinde gördüğüm yarım sayfa ilanda benim motor 2.300 YTL olarak POLEN motor tarafından satılmaktaydı.Bunun üzerine POLEN motor Adana yı aradım ve bizzat fabrika müdürü olan Mehmet efendiyle (!) görüştük.Problemimi anlattım, adamın dediği aynen şu "bana ne gardaşım,paranı ben mi vircem",bende kendisinden para istemediğimi ama gazeteye verilen fiyatların kanuna göre doğru kabul edileceğini,motorumu kendisinin yetki verdiği bayisinden 2.900 e aldığımı ve bu durumdan haberdar etmek istediğimi söyledim.2.dediği "bana ne,kimden aldıysan onla görüş,ben yardımcı olamam"
Bunun üzerine Akbulut otomative gittim.Kendiside Polen in 2.300 YTL şeklinde ilan verdiğini ve bu fiyattan sadece Adana da sattığını ayrıca kendilerine bu fiyattan motor vermediğini söyledi.Ayrıca Polen motor perakende fiyat listesini de göstererek satış fiyatının 2.750 olarak tespit edildiğini gösterdi ve herkese 2.900 YTL ye sattığını söyledi.İstanbul daki çoğu bayinin de aynı fiyattan satış yaptığını söyledi.Son olarak dediği "Polen i mahkemeye ver,hiç olmazsa bizim içinde iyilik yaparsın" şeklindeydi.
Kıssadan hisse bu işi mafyavari,kanun tanımaz,konuşmayı bilmez insanlar yaparsa işin olacağı budur işte.Aslında tüketici yasalarına göre gereken yapılır ama uğraşmak gerekli.
Başa dön
TURK01 Çevrimdışı TURK01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2006 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güç lazım kardeş güç burda bunu dile getirmen iyi oldu motor alacak arkadaşlar için önemli Gülümsüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 13.06.2006 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Almayn şu markaları satanda bi tuhaf motorlarıda bi tuhaf işte..
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.06.2006 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence git hakkını ara, ver mahkemeye. ^2
Başa dön
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.06.2006 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş uşenme ugraş belki tazminat alırsın Çok gülüyorum ciddiyim hee sonrada çakarsın bitane kawa zx10 Göz kırpıyorum şerefsiz bunlar yaa..
TURK01
Üye
Üye

MesajTarih: 13.06.2006 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle bir şey nasıl olabilir insan anlayamıyor,adam gazetelere çarşaf gibi ilan veriyor "2.300 YTL satıyoruz" diye ama sadece Adana da kendisi bu fiyata satıyor ve kendisinin bayi olarak yetki verdiği adamların 2.900 YTL satmasına göz yumuyor.
Başa dön
arap_sado
Üye
Üye

MesajTarih: 13.06.2006 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başına gelen çok gıcık bi durum ama, sesini duyurmaktan başka yapabileceğin bişey yok arkadaşım. bırak adanayı aldığın bayi bile 2300 e verse hak iddia edemezsin malesef.

böyle adamların malını almamaktan başka çare yok...

En son arap_sado tarafından 13.06.2006 - 15:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
arap_sado Çevrimdışı arap_sado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _iS+anBuL_

MesajTarih: 13.06.2006 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten yaa hiç durma hemen mahkemeye ver senden satış fiyatından fazlasını talep etmesi hiç normal değil...bu kadarda duyarsız olunmaz yaa Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TURK01
Üye
Üye

MesajTarih: 13.06.2006 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,şimdi Tüm Tüketicileri koruma Derneğiyle görüştüm.Bu tür durumlarda serbest piyasa ekonomisi olduğu için satıcı istediği fiyattan satabilme hakkına sahipken,tüketici bu durumda hiçbir hak iddia ademiyormuş.Kanunun dediği "tüketici mal almadan önce ürünün satış fiyatlarını kontrol etmeli ve kendisi için en uygun fiyatı veren yerden almalı " şeklindeymiş.Bunu bende bilmiyordum ama bu şekilde açılan davaların hepsi kaybedilmiş.
Bu konu bana ders oldu,sizler bari dikkat edin.
Başa dön
redlineracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 13.06.2006 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TURK01, kardeş öncelikle geçmiş olsun. Artık türkiyedeki böyle oyunlara gelmemeliyiz. BMW de de bunabenzer bir olay gelmişti. Hakkını aramak senin en doğal hakkın. ama sanırım bu konuda sana kimse yardımcı olamayacaktır... Üzgünüm .... Dil çıkarıyorum

En son redlineracing tarafından 13.06.2006 - 15:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
redlineracing Çevrimdışı redlineracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

evet ya mahkeme var dostum bence de git hakkını ara haklısın sonuçta
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2006 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TURK01 bende aynı motordan ocak ayında aldım ve 2,500 e aldım adamlar gerçekten kendi kafasına göre iş yapıyor Allahtan motorda bir sorun çıkmadı ve onlarla yüzgöz olmak zorunda kalmıyorum ama bir çok kişiyi kandırıyorlar güvenilir değiller ben hakkını ara derim kazsız günler Gülümsüyorum
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cronos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 13.06.2006 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burası Türkiye kardeşim normaldir..Böylelerini öldürsen bitiremezsin ^2
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 13.06.2006 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arastırma yapmadan alışveriş yapmamk gerk kardsim,adamlar 300-500 ekleyip sonra vade farkı yok 6-12 taksit yapıyoz diyolar halbuki zaten alcağını en bastan almış oluyor..gecmiş olsun yapcak bişey yok.. :!:
Başa dön
SRAD-HAN şimdi Çevrimiçi SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lifeislie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 13.06.2006 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonuçta evrensel markaların önemi burada ortaya cıkıyor, senin icin üzücü tabi ama işin hukuki boyutunu mutlaka arastırmak gerekir..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal