Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - beyler yeni kaskıııımm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

beyler yeni kaskıııımm

beyler yeni kaskıııımm
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 15.06.2006 - 01:48    Mesaj konusu: beyler yeni kaskıııımm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha bugün aldım nolan n 102 flipt_up bi kask yorumlarınızı bekliyorum kask için aha resimler
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mazot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/Urla... famagusta/Cyprus

MesajTarih: 15.06.2006 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umut2323,

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın umarım.. Gülümsüyorum
Başa dön
mazot Çevrimdışı mazot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
afterdarq
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/A.hisari

MesajTarih: 15.06.2006 - 05:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güle güle kullan,ama o gözlüğünü kaskın içinde kullanmazsın umarım...

Başa dön
afterdarq Çevrimdışı afterdarq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 15.06.2006 - 06:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gule gule kullan umut2323 kardes. Kazasız belasız kullanman dileklerimle...
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2006 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler herkese yok saten güneş vizörü war öleeee msnye koyim die cektim.... :3 bırak abicim saten ilk kaskım bol bol çekineyim Gülümsüyorum
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
H-a_K-a_N
Üye
Üye

Nereden: md/ankara

MesajTarih: 15.06.2006 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Dil çıkarıyorum
Başa dön
H-a_K-a_N Çevrimdışı H-a_K-a_N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Nisan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2006 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğimle. Yalnız ilk karedeki görüntüsüyle bana motorcu kaskından çok F pilotlarının kaskını anımsattı Gülümsüyorum yani o kadar havalı duruyor. Dil çıkarıyorum
Başa dön
Nisan Çevrimdışı Nisan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Canakkaleli89
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale GeçiLmeZ

MesajTarih: 15.06.2006 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
Canakkaleli89 Çevrimdışı Canakkaleli89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorsuzmotormanyagi
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.06.2006 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o katlanan alt kısım war ya hani yukari cıkıyor.. o kaza anında da direk yukari cıkıyor mu yoksa asagidayken bi kitleme özelligi var mı carpinca ceneye zarar vermesin diye? ben elime aldigimda görememistimde nolanda.. bilgilendirirsen sevinirim dostum..
motorsuzmotormanyagi Çevrimdışı motorsuzmotormanyagi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2006 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çeneyi diyosun heralde forumlarda cok yazıyo saten ceneli kask kaza anında açılabilir die ama ben pek uzun yol gitmicem zaten we satıcının dediğine göre uzun yıllardır tanıyorum sağlam bi ceneli kask kaza anında açılma falan olmaz dedi.... bu arada çok sağol Nisan gaza getirme beni hiç çıkarmam kafadan Çok gülüyorum

Son Mesajdan 59 saniye:

herkese çok teşekkür ederim arkadaslar
Başa dön
s973169
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 15.06.2006 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun umut çok yerinde bir kask aldım. güneş vizörü anti-fog ve yaz için çok önemli olan flip up... güle güle kullan...
Başa dön
s973169 Çevrimdışı s973169 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2006 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol kardeşim cok tesekkür ederim
Başa dön
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 15.06.2006 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaça aldın kardeş ... bu kaskı bende düşünüyorum ama, güneş vizörünün dışta olması biraz garip geldi bana.. ön camı kadırıp sadece güneş vizörünü kullanamıyoruz bu kaskta... Airoh, cox gibi bir iki tane daha marka da güneş vizörü içte.... resmini koyamadım işte linki..
http://www.ozenmotor.com/cox_kasklar.php

sanki cox daha kullanışlı olur gibime geliyor... ne dersiniz...

En son tifosi tarafından 15.06.2006 - 11:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2006 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoriumdan aldım tifosi maltepeden 480 YTL ye aldım biras indirim falan yaptı saolsun...
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.06.2006 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun dostum güle güle kullan
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal