Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğimle. Yalnız ilk karedeki görüntüsüyle bana motorcu kaskından çok F pilotlarının kaskını anımsattı yani o kadar havalı duruyor.
Tarih: 15.06.2006 - 10:09 Mesaj konusu:
o katlanan alt kısım war ya hani yukari cıkıyor.. o kaza anında da direk yukari cıkıyor mu yoksa asagidayken bi kitleme özelligi var mı carpinca ceneye zarar vermesin diye? ben elime aldigimda görememistimde nolanda.. bilgilendirirsen sevinirim dostum.. _________________ g?nl?nde yer yoksa , ayakta giderim..
dolmusa niye para veriyim motorum var ya benim..
Tarih: 15.06.2006 - 10:20 Mesaj konusu:
çeneyi diyosun heralde forumlarda cok yazıyo saten ceneli kask kaza anında açılabilir die ama ben pek uzun yol gitmicem zaten we satıcının dediğine göre uzun yıllardır tanıyorum sağlam bi ceneli kask kaza anında açılma falan olmaz dedi.... bu arada çok sağol Nisan gaza getirme beni hiç çıkarmam kafadan
kaça aldın kardeş ... bu kaskı bende düşünüyorum ama, güneş vizörünün dışta olması biraz garip geldi bana.. ön camı kadırıp sadece güneş vizörünü kullanamıyoruz bu kaskta... Airoh, cox gibi bir iki tane daha marka da güneş vizörü içte.... resmini koyamadım işte linki..
http://www.ozenmotor.com/cox_kasklar.php
sanki cox daha kullanışlı olur gibime geliyor... ne dersiniz... _________________ Honda XT650 TransAlp
İzmir, TR
En son tifosi tarafından 15.06.2006 - 11:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız