Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 5000 ytl ye kadar en iyi race

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

5000 ytl ye kadar en iyi race

5000 ytl ye kadar en iyi race
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
straws
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balykesir_gön

MesajTarih: 16.06.2006 - 15:52    Mesaj konusu: 5000 ytl ye kadar en iyi race Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi race motor almak istiyorum param 5000 ytl kadar zealsun dedim herkes kötülüyo malum çin malı bana altarnatif verebilirmisiniz

yanlız boyum 1.89 küçük bişide istemiyorum altımda kayboluyo..
Başa dön
straws Çevrimdışı straws Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speedboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 16.06.2006 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 125 dicem küçük istemiyorum diyosun o zaman zealsun'un racingini alcaksın cunku o paraya o cüssede başka motor bulamazsın
Başa dön
speedboy Çevrimdışı speedboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 16.06.2006 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkinci el modeli düşük ve bakım isteyen bir makine alabilirsin.Kazalı olmamasına dikkat et bence :!:

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
21grams
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 16.06.2006 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam maddi yönden biraz daha kasarsan hyosung gt250 alabilirsin. Dil çıkarıyorum
Altında oyuncak gibide gözükmez.Yoksa japaon ss lere bakıcam dersen o paraya motor bulamazsın(cbr 125 hariç) bulsanda turşusu çıkmış bişey olur heralde. :hıım
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 16.06.2006 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence o paraya naked bir makine bak 2. el temiz bulursun 5000 ytl güzel para çin malları idare eder ama 5000 yi onlara verirsen heba etmiş sayılırsın. bence race den vazgeç. 5000 ytl yi daha iyi değerlendir. boy 1.89 sa 125 cc lerden uzak dur ben de ybr var altında oyuncak gibi kalır. cbr 125 de öyle
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 16.06.2006 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence o paraya naked düşün.cbf250 gibi.ya da üstüne birazdaha koyup 2.el bi gs500 Dil çıkarıyorum

bunları kullandıktan sonra ileride racing e geçersin
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 16.06.2006 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maalesef o fiyata alcağın race seni çokkk üzer bence paranı sokağa atmış olursun,ayrıca çin mallarında racing zaten yok her kapalı grenaj makinayı racing die adlandırmayın racing üretmek okadar basit iş diil.!bence sen biraz daha koymaya calış twıster al,yada seneye fazer 250 geliyor ondan al.karar senin..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ahtapotusdeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.06.2006 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.bikepics.com/pics/pics/zongshen-zs200-06-bikepics-464413.jpg

Alın bakın arkadaşlar beğenmediğiniz çinli Zongshen ve aynı fabrika malı zealsun un bir modeli Şok oldum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

Bir iki seneye kadar 250 cc üstü çinliler gelecek diyorum diyorum. bazıları inanmıyordu
Başa dön
ahtapotusdeniz Çevrimdışı ahtapotusdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.06.2006 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 senede de gelebilir 1 senede de hic gelmeyebilirde.
Su anda zealsun dedigfin zonshen dedigin makineler racing degil. Racing gorunumluler aynisi kanunide de var. O paraya alinirmi ... alinir tabi ama elin anahtar tutacak 1 , 100 km uzerine cikmayi dusunmeyecen 2 , tabi boyun da 175'den uzun olmamali.
Ne yazikki 5 milyara 96 model yurumeyen japonu bile zor alirsiniz. 98 geberik aletlere 8 yaziyorlar.
GT250R guzel bir alet bayagi da sisman iri yapililarin altinda kaybolmuyor. Ama 7'den assa zor
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yoq1
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.06.2006 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.bikepics.com/pics/pics/zongshen-zs200-06-bikepics-464413.jpg
bu makinaın fiyatı ne ahtapotusdeniz ?

Son Mesajdan 14 dakika sonra eklendi:

eee bunu fiyatını bilen varmı ve türkiyede satılıyormu...
Başa dön
yoq1 Çevrimdışı yoq1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
leonine
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / çorlu

MesajTarih: 16.06.2006 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence hoysung gt 250 alabilirsin bi bak derim birazdaha elini cebine atman alzım

honda TRANSALP
Başa dön
leonine Çevrimdışı leonine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
showboy85
Üye
Üye

Nereden: burdur

MesajTarih: 16.06.2006 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikinci el temiz bulabilirsen kawasaki zzr250. yedek parça sorunu çok ama mekanik sorun çıkarmicak bişi. ben temiz bulsam alcam hemen çok harika makine
Başa dön
showboy85 Çevrimdışı showboy85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 16.06.2006 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NAKED Bİ makina al derim başka bişey demen Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ahtapotusdeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.06.2006 - 05:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://beringerbrakes.com/images/gallery/glry_Zongshen_03.jpg

http://www.racetaylormade.com/tmImages/desgnimages/zngshn.jpg

http://www.motorrevu.hu/szamok/2004/11/0120002.jpg

http://www.zweirad-roeth.de/pics/suppliers/Zongshen/WorldChampion_2.jpg

Bunlara da bak arkadaşım
Başa dön
ahtapotusdeniz Çevrimdışı ahtapotusdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cimmy85
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.06.2006 - 06:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 125 veya haysung gt 250 bakşa bir alternetifin yok şimdilik Dil çıkarıyorum
Başa dön
cimmy85 Çevrimdışı cimmy85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal