Bence motorunu bozma orjinalinde kalsın klasik tipte bir motor kıymetini bilene :hıım _________________ Gerçekte ya?anylmy? bir tecrübeden sonra a?yzdan dökülen sözler:Ride knowing the unforeseen is always out there. (Umulmadyk olanyn mutlaka orada oldu?unu -sizi bekledi?ini- bilerek sürün)
Tarih: 16.06.2006 - 20:22 Mesaj konusu:
bos ver ya ole kalsın ama aynaları cıkartıp modenasın aynalarını takabılırsın onlar kucuk hos olur elcıklerı degıstıre bılırsın oradakı reklamcılara arkaya bı sekıl yaptıra bılırsın jant ıclerınıde kırmızı yada turuncu yapabılırsın ama arka stop lambasının kolu varya onu sokup koltugun hemen altına monte edebılırsın (motorun sonrakı halını katarsan sevınırım _________________
Tarih: 16.06.2006 - 21:11 Mesaj konusu:
plakaliligi yukari aldirt( aldirtabilirsen ama sanirim bi önlü-arkali vidalık işi var.)ön fara mavi ampul ve de kırmızı elcikler. ve ayrica arka esya demirini komple sök yok et ortadan kaldir. bunlar benim fikirlerimdi arkadasim. belki birini uygularsin ama bence de orjinal bırak bu motoru.. kendine iyi bak.. _________________ g?nl?nde yer yoksa , ayakta giderim..
dolmusa niye para veriyim motorum var ya benim..
Tarih: 18.06.2006 - 21:54 Mesaj konusu:
Alıntı:
baba boyun kaç
abi boyum 1.88 biraz uzun yani
Bu arada arka far ve plakalığı tam yukarıya kaldırıcam bu güzel bir fikir birde jant içlerini kırmızı yaptırırsam yeter galiba fazla bozmayalım motoru böyle güzel olur bence teşekkür ederim arkdşlar fikirleriniz için daha güzel öneriler olursa daha güzel olur tabi
Tarih: 21.06.2006 - 12:07 Mesaj konusu:
:P kardeş sen bence janları değiştir benim bi tanıdığımda var senin motordan o jantları değiştirdi çok güzel oldu bence dene derim zaten uğraşma başka bişi yakışmıyo.......sade kalsın daha iyi...
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 355 Nereden: bring_me_to_life sölicem :D
Tarih: 24.06.2006 - 18:28 Mesaj konusu:
arkadaki demirleri uzat canta koy yan cantaları tak yazıları çıkart jantları nikelaj kaplattır koltuğu değiştir ön takımı uzat göstergeleri değiştir korumalık taktır kardeşim benim tavsiyem
zincir korumalıklarını çikar , göstergeyi değiştir mondial yazisini sök stop lambasini değiştirebilirsen değiştir , yani bölele uzayip gider spor hal alir motorun , b uarada moturun çok hoş..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız