Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motoruma biraz görünüm yapabilirmiyiz ya(resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motoruma biraz görünüm yapabilirmiyiz ya(resimli)

motoruma biraz görünüm yapabilirmiyiz ya(resimli)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rauf_ant
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 16.06.2006 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar mondial 125AGK m var ama motorun görünüşüne bişey yapmak istiyorum aklıma bişey gelmiyor siz olsanız ne yapardınız???

Son Mesajdan 42 saniye:

özellikle arka tarafın görünüşünü sevmiyorum
Başa dön
Rauf_ant Çevrimdışı Rauf_ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cuneyt_aksu
Üye
Üye

MesajTarih: 16.06.2006 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence motorunu bozma orjinalinde kalsın klasik tipte bir motor kıymetini bilene :hıım
sayko_afrika
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.06.2006 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zincir korumalını sök önecam koy gidonu mz 251 gidonu koy okul çantasından depo üstü çanta arkanada kanpet bence güzel olur ben yaptım arkadaşımın motorunu
yap benim tasarımım alarm uzaktan kumanda falanvar

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2574841
Başa dön
sayko_afrika Çevrimdışı sayko_afrika Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rauf_ant
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.06.2006 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çanta şart zaten bana motorun orjinalinde ruhsatımı koycak bir yer bile yok zaten motor daha400km de yeni olduğu için daha hiçbirşey yapamadım
Başa dön
Rauf_ant Çevrimdışı Rauf_ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cryptonR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: turgutlu

MesajTarih: 16.06.2006 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bos ver ya ole kalsın ama aynaları cıkartıp modenasın aynalarını takabılırsın onlar kucuk hos olur elcıklerı degıstıre bılırsın oradakı reklamcılara arkaya bı sekıl yaptıra bılırsın jant ıclerınıde kırmızı yada turuncu yapabılırsın ama arka stop lambasının kolu varya onu sokup koltugun hemen altına monte edebılırsın (motorun sonrakı halını katarsan sevınırım Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 16.06.2006 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rauf_ant, baba boyun kaç Gülümsüyorum ? ? ?

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 16.06.2006 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla bencede orijinalini bozma çünkü başka bişe yapamazsın....

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorsuzmotormanyagi
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.06.2006 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plakaliligi yukari aldirt( aldirtabilirsen ama sanirim bi önlü-arkali vidalık işi var.)ön fara mavi ampul ve de kırmızı elcikler. ve ayrica arka esya demirini komple sök yok et ortadan kaldir. bunlar benim fikirlerimdi arkadasim. belki birini uygularsin ama bence de orjinal bırak bu motoru.. kendine iyi bak..
motorsuzmotormanyagi Çevrimdışı motorsuzmotormanyagi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 17.06.2006 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede bozma diyorum ama amblemlerı sökerek başlayabilirsin mesela Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.06.2006 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

baba boyun kaç
abi boyum 1.88 biraz uzun yani
Bu arada arka far ve plakalığı tam yukarıya kaldırıcam bu güzel bir fikir birde jant içlerini kırmızı yaptırırsam yeter galiba fazla bozmayalım motoru böyle güzel olur bence teşekkür ederim arkdşlar fikirleriniz için daha güzel öneriler olursa daha güzel olur tabi
Başa dön
straws
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balykesir_gön

MesajTarih: 21.06.2006 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:P kardeş sen bence janları değiştir benim bi tanıdığımda var senin motordan o jantları değiştirdi çok güzel oldu bence dene derim zaten uğraşma başka bişi yakışmıyo.......sade kalsın daha iyi...
Başa dön
straws Çevrimdışı straws Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AtillaPatik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.06.2006 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne oluyor orda benim motoru reklam yapmışsayko_afrika,
para alırım aynısı olursa
(şakaşaka) :P :P :P
Başa dön
AtillaPatik Çevrimdışı AtillaPatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 24.06.2006 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede fazla oynama klasik tipte bir motor.. Göz kırpıyorum
Başa dön
SnooTy Çevrimdışı SnooTy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
baro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bring_me_to_life sölicem :D

MesajTarih: 24.06.2006 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaki demirleri uzat canta koy yan cantaları tak yazıları çıkart jantları nikelaj kaplattır koltuğu değiştir ön takımı uzat göstergeleri değiştir korumalık taktır kardeşim benim tavsiyem Dil çıkarıyorum
Başa dön
baro Çevrimdışı baro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kliwaj
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.06.2006 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zincir korumalıklarını çikar , göstergeyi değiştir mondial yazisini sök stop lambasini değiştirebilirsen değiştir , yani bölele uzayip gider Çok gülüyorum spor hal alir motorun , b uarada moturun çok hoş.. Çok gülüyorum
Başa dön
kliwaj Çevrimdışı kliwaj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal