Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Enduro-Duo

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Enduro-Duo

Enduro-Duo
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
harduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 18.06.2006 - 23:50    Mesaj konusu: Enduro-Duo Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yücel sabah 09:00 da benim eve geldi .
Niyetimiz Beşkonak ve Köprülü Kanyon çevresini keşfetmek..Benzinciye 500 m kala benim benzinim bitti !..
Yücel'in deposundan aktarma yaptık..

Antalya'ya son bir bakış..

Depoları doldurup , yedek benzinimizi de yanımıza alıp yola koyulduk.
Benzinciden çıkar çıkmaz ilk toprak yola girdik ve ekinlerin yeni biçildiği bir tarlaya daldık..

Bu gün hava öyle sıcak ki sevgili KaTırıM dayanamayıp bayılıyor.(az önce 2 tane Sivas Kangal kovaladı da.. Gülümsüyorum )

Derhal sevgili KaTırıM'ı yerden kaldırıyoruz..
Hava çok sıcak ama yine de çok güzel..

Yolumuzun üzerinde Başköy var..

75. Yıl Maliye Ormanı'na girmeye karar veriyoruz..
(Tabela her zamanki gibi hedef tahtası olarak kullanılmış..)

Ormanda yolumuzu kaybediyoruz..
Bu her zaman başımıza gelen bir olay..
Panik yapmayıp önümüze çıkan her yolu deniyoruz..

Son girdiğimiz yol , bizi Yumuk Mahallesi'nden asfalt yola çıkarıyor..

Buralarda daha fazla zaman kaybetmeyip bu günkü hedefimiz olan Köprülü Kanyon'a ulaşmak için Aspendos yolunu seçiyoruz..
Aspendos'ta bir hatıra fotoğrafı çekmeden olmaz..

Atalarımız yüzlerce sene önce suya böyle yapılarla yön vermişler..

Bizde günümüzde modern yapılarla suyun gücünden faydalanıyoruz..
KöprüÇay Regülatörü

Bunlarda köprünün üzerinden manzaralar..
Suyun gelişi...

..ve gidişi .

Sonunda yemek için kamp yerimizi buluyoruz..

Yemek sonrası dinlenme...

Yola çıkmadan Köprülü Çayı'nda serinleme..

Yol boyunca güzel görüntüler..

Köprülü Kanyon'u geçip Serge'ye tırmanıyoruz..

... ve Serge .

Serge girişindeki bu cana yakın köylü kızıyla sohbet edip , sattığı hediyelik incik boncuk ve yazmalardan bir iki hatıra alıyoruz..
Bize yolun , orman içindeki bir kaç köyün içinden geçip , tekrar Köprülü'ye bağlandığını anlatıyor..

Ondan aldığımız yol tarifi ile çıktığımız yolda 5-6 kapı ile karşılaşıyoruz..
İlk kapıyı bir başka köylü kızı açıyor..

Yolda , motostop yapan bir köylü kızını köyüne bırakıyoruz..

Bundan sonra , karşımıza çıkan ilginç doğa yapısına hayran kalıyoruz..

Yine bi kapı ama açacak bir köylü kızı olmadığı için iş Yücel'e düşüyor..

Güneşin batmasına az bir zaman kalmasına karşın , doğanın bu güzelliklerine kayıtsız kalamayıp fotoğraflar çekiyoruz ..

İşte bu da Günün Ağacı .

Son olarak bu köprünün üzerinde görüntü alıp bir daha mola vermeden Antalya'ya dönüyoruz..

Eve varış 22:30 ...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.06.2006 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aBi siz cılgınsınız ya Dil çıkarıyorum tebrik ediyorum sizi böyle güzel bir gezi böylesine güzel bir paylaşım.hayatın tadını biliyosunuz.hem geziyorsunuz hemde MD üyelerini düşünüp bu zevki bizimle paylaşıyorsunuz.abi ellerinizden öpüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 19.06.2006 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nezih abi yine süper bi gezi yapmışsın herkesi imrendirmişsin kendine Dil çıkarıyorum
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 19.06.2006 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be abim hayranım sizin bu her hafta dağ bayır gezi olayına
en sonunda bana da bir enduro motor aldırıp gezdireceksiniz dağ tepe
kendimi dağlara vurucam sonunda senin yüzünden abim yaw

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2006 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abii süper gezi olmuşş yaa resimler sanki profesyonel bi fotoraf ve fotorafcı cekmiş gibi net Şok oldum tabi manzarayı yakalayan süper ikiliye tebrikler nice gezilere Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.06.2006 - 06:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harduro, Güzel abim.. Çok güzel bir gezi düzenlemişsiniz. Her resimde hayran hayran baktım kaldım.. Bizim yaptıklarımız gezi değil gerçekten.. Bravo Daha iyilerini yapmanız dileğiyle.. Allah içinize sindirsin..

İzmirden Sevgiler..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2006 - 07:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Müthiş inanılmaz güzel yerler içim gitti resmen, en büyük hayalim Köprülü Kalyon'u görmek ve orada rafting yapabilmektir, inşallah seneye yaza oradayım ve bu hayallerimi gerçekleştireceğim. Çok güzel fotoğraflamışsınız sizinle birlikte bende gezdim oraları o havayı teneffüs ettim. Harikasınız Alkışlıyorum İnşallah devamı gelir ve bizlerle paylaşırsınız. Dil çıkarıyorum
Başa dön
Nisan Çevrimdışı Nisan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
21grams
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.06.2006 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam yine güzel manzara güzel gezi.Elinize sağlık. Gülümsüyorum -alkış-
isirganus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kah orada, kah burada...

MesajTarih: 19.06.2006 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kıskandım... Harikasınız arkadaşlar. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
isirganus Çevrimdışı isirganus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ceymo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2006 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper bir gezi.............Ellerinize saglık......Teşekürler... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ceymo Çevrimdışı ceymo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SiyahR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: De - Kon

MesajTarih: 19.06.2006 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel diye biliyorum sadece doğa ve Enduro ayrıca sizler çok tatlısınız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ceymo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2006 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pardon yanlışlık oldu ....... TEŞEKKÜRLER.....
Başa dön
ceymo Çevrimdışı ceymo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
VvalentinoO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 19.06.2006 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaa acaba senin kadar hayranlıkla bakacağım bir motorcu abim daha olacakmı bilemiyorum Gülümsüyorum

Muhteşemsiniz abi ya ben sizin her gezinize imrenerek bakıyorum Allah bizede böyle motorcu ruhunu nasip etsin çok harika bir gezi Daha iyilerine doğru inşallah Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 19.06.2006 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu da gezimizin haritası
Mavi gidiş , eflatun dönüş..

Yukarıdaki Serge sözcüğü aslında Selge olacak..
Edit yapamadığım için , bir moderatör arkadaşımız düzeltirse sevinirim..
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 19.06.2006 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok harika gezi gerçekten tebriklerr ayrıca paylaşımın işin teşekkürler...
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal