Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KTM turkiye sayfasi nedir?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KTM turkiye sayfasi nedir?

KTM turkiye sayfasi nedir?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
spacefrog
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2006 - 00:31    Mesaj konusu: KTM turkiye sayfasi nedir? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar deli gibi ariyorum yok sitedede arattim demaks var ama onlarin sayfasindada ktm ye dair bisey yok yada ben nba macini beklerken uykusuzluktan iyice dagildim:)

tr fiyat listesi olan KTM sayfasi nedir??
Başa dön
spacefrog Çevrimdışı spacefrog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ahtapotusdeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.06.2006 - 06:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.spormoto.com fakat tasarım aşamasında

tel 0 216 4725404
kolay gelsin
Başa dön
ahtapotusdeniz Çevrimdışı ahtapotusdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
supermoto35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.06.2006 - 07:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili arkadaşım ktm in türkiye sayfası diye bişi yok ben 1 sene önce bu zamanlarda ktm e 520 exc emme sibobu sipariş ettim daha gelmedi!!!!! buna inanırmısın bilmem ama inan. şimdi kime ne sipariş ediceğimi bile miyorum spormoto aılmış istanbulda artık bişi lazım olursa onlardan isticem bakalım kaç senede gelicek
Başa dön
supermoto35 Çevrimdışı supermoto35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
brit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 19.06.2006 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.spormoto.com/ktm/ktm.asp
bu link calisiyor...
Başa dön
brit Çevrimdışı brit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SiyahR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: De - Kon

MesajTarih: 19.06.2006 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sevgili arkadaşım ktm in türkiye sayfası diye bişi yok

kesinlikle toprak yollar icin motorsiklet ureten firma. bunun yaninda 950 adventure modelinin kendisinden 250cc buyuk olan bmw r1200gs yi asfalt yolda gecip :P nanik nanik :P yaptigi gorulmustur.
selesi cok rahatsizdir, ayakta kullanmak farzdir bu mereti. zaten hicbir reklaminda da oturarak suren bir motorcu gorulmemistir. Dil çıkarıyorum
burnout_54
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 19.06.2006 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amine demiş ki:
Alıntı:

sevgili arkadaşım ktm in türkiye sayfası diye bişi yok

kesinlikle toprak yollar icin motorsiklet ureten firma. bunun yaninda 950 adventure modelinin kendisinden 250cc buyuk olan bmw r1200gs yi asfalt yolda gecip :P nanik nanik :P yaptigi gorulmustur.
selesi cok rahatsizdir, ayakta kullanmak farzdir bu mereti. zaten hicbir reklaminda da oturarak suren bir motorcu gorulmemistir. Dil çıkarıyorum

ya biz ne diyoz sen nediyon yaa Öfkeliyim
Başa dön
burnout_54 Çevrimdışı burnout_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SiyahR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: De - Kon

MesajTarih: 19.06.2006 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kızıyon Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal