arkadaslar deli gibi ariyorum yok sitedede arattim demaks var ama onlarin sayfasindada ktm ye dair bisey yok yada ben nba macini beklerken uykusuzluktan iyice dagildim:)
sevgili arkadaşım ktm in türkiye sayfası diye bişi yok ben 1 sene önce bu zamanlarda ktm e 520 exc emme sibobu sipariş ettim daha gelmedi!!!!! buna inanırmısın bilmem ama inan. şimdi kime ne sipariş ediceğimi bile miyorum spormoto aılmış istanbulda artık bişi lazım olursa onlardan isticem bakalım kaç senede gelicek
Tarih: 19.06.2006 - 07:55 Mesaj konusu:
Alıntı:
sevgili arkadaşım ktm in türkiye sayfası diye bişi yok
kesinlikle toprak yollar icin motorsiklet ureten firma. bunun yaninda 950 adventure modelinin kendisinden 250cc buyuk olan bmw r1200gs yi asfalt yolda gecip :P nanik nanik :P yaptigi gorulmustur.
selesi cok rahatsizdir, ayakta kullanmak farzdir bu mereti. zaten hicbir reklaminda da oturarak suren bir motorcu gorulmemistir. _________________ uyuyorum ben...
Tarih: 19.06.2006 - 08:13 Mesaj konusu:
amine demiş ki:
Alıntı:
sevgili arkadaşım ktm in türkiye sayfası diye bişi yok
kesinlikle toprak yollar icin motorsiklet ureten firma. bunun yaninda 950 adventure modelinin kendisinden 250cc buyuk olan bmw r1200gs yi asfalt yolda gecip :P nanik nanik :P yaptigi gorulmustur.
selesi cok rahatsizdir, ayakta kullanmak farzdir bu mereti. zaten hicbir reklaminda da oturarak suren bir motorcu gorulmemistir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız