arkadaşlar hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda çin malı küçük tekerlekli motorula türkiyeyi dolaşan ÜMMET PERKİTAN için bir başlık açılmıştı.aslına bakılırsa bende o topiği okuduğumda buna pek inanmamıştım.ama bugün akşam üzeri yan komşum olan mondial bayisine bir motor geldi,motorun heryeri gittiği yerlerdeki bayi ve servislerin reklam çıkartmaları ile doludu .ben bunu bir yerden tanıyorum derken kendisiyle tanıştım.gerçekden gösterdiği resimleri gittiği yerlerdeki yerel gazeteleri gösterdiğinde ağzım açık kaldı.o küçük motorla ardahandan,doğubeyazıta,tekirdağdan,antaylaya gitmediği yer kalmamış.her gittiği yerde kullandığı motorun bayisine ve servisine uğruyor.şimdiye kadar 4 kere türkiyeyi dolaşmış.türkiyede sadece hakkari mardin şırnak kaldı gitmediğim motorla 1,5 ay sonra yapacağım gezidede bu yerlere gideceğim dedi.uzun süre konuştuk yemek yedik cidden çok matrak biri.ben bunları yazarkende kendisi akhisara doğru yol almaya başladı.
kendisinin isteği üzerine telefon numarasını buraya yazıyorum.isteyen kendisiyle irtibata geçebilir 0542-762-4303 ümmet perkitan
bu arada motoru 41.000 kmde ve 1 kere komple revizyondan geçmiş.
allah yolunu açık etsin ümmet abi.şahsen ben seni görünce kendime motorcu,yol yapan biri demeye çekindim.
Evet alın size bir cin.abi helal olsun.sen bizim sesimizi dahada gürleştirdin.bu çinli mondialla türkiyeyi gezmişsin.bu topiği indirmiycem.gözü kapalı çin düşmalığı artık sona erer sanırım.125 lik bir çin türkiyeyi geziyor.helal olsun verdiğim para çinli motoruma.bırak turkiyeyi dunyayı bıle gezer :3
valla akıl işi değil ya hadi hayırlısı...sözümüz yok yani ama mantıklıda bulmuyorum ben yinede helal olsun yolu açık olsun ne diim ki :hıım _________________ "r1 - apnea - efes(kutu)"
cidden naapmış bu ya aynı motordan bendede var şehir içinde kullanmaya korkuyorum artık.ankara ballıpınar köyü 35km gidiyimmi gitmiyimmi diye 10 kere düşündüm ve gittim yolun 20.km sinde konya yolu biraz yokuş yukarı motor patlıcak sandım şişti direk.......çok şaşırdım anlam veremedim şimdi _________________ 1987 honda shadow vt1100 custom bike(satyldy)
2003 honda cbr600rr
2005 mondial 125mt
cidden naapmış bu ya aynı motordan bendede var şehir içinde kullanmaya korkuyorum artık.ankara ballıpınar köyü 35km gidiyimmi gitmiyimmi diye 10 kere düşündüm ve gittim yolun 20.km sinde konya yolu biraz yokuş yukarı motor patlıcak sandım şişti direk.......çok şaşırdım anlam veremedim şimdi
demekkı motorun bır kabahatı yokmus... bak sen 35 km yapamazken adam turkıyeyı gezıyor.bınmekten bınmeye fark edıyor sanırım.ayrıca 20 kmde nasıl sıser onu anlayamadım.ben ızmırde oturuyorum.hıc durmadan 254 km yaptım (IZMIR-SOKE)sana yemın edıyorum canavar gibi gitti geldi.110 ft
yok ya çin malından uzak durun ne olur ne olmaz yinede... ben sorun yaşamadan o kadar yol yaptığına inanmıyorum hem sürekli ne kadar yol almış bilmemiz lazım...şahsen ben almam alanada saygım var çin malına alerjim var benim evime sokmam o kadar tövbe ettim _________________ "r1 - apnea - efes(kutu)"
Tarih: 19.06.2006 - 22:21 Mesaj konusu:
cosmos_85, Sen tanışmış olsan Ümmet PERKİTAN abimiz ile sana anlatsa bu yolculuklarını anlarsın zaten çin malı iyi mi değil mi?Bu konuda bir genelleme yapmana gerek yok çin mallarını kötülemene de gerek yok Mondialin en iyi modelinden 2. 125 MT diğeri de 125 KT bilgine sunarım...
Saygılarımla... _________________ Kalbimizdesin Zagor Abi
yok ya çin malından uzak durun ne olur ne olmaz yinede... ben sorun yaşamadan o kadar yol yaptığına inanmıyorum hem sürekli ne kadar yol almış bilmemiz lazım...şahsen ben almam alanada saygım var çin malına alerjim var benim evime sokmam o kadar tövbe ettim
acaba dıyorumkı su MD yetkılılerıne cekılşte neden cın malı motor verdıklerını soran oldumu???madem bu derece kotu ve adı boylesıne bılıclı ınsanlar neden asya motor verıyor cekılıste?????????
cosmos_85, Sen tanışmış olsan Ümmet PERKİTAN abimiz ile sana anlatsa bu yolculuklarını anlarsın zaten çin malı iyi mi değil mi?Bu konuda bir genelleme yapmana gerek yok çin mallarını kötülemene de gerek yok Mondialin en iyi modelinden 2. 125 MT diğeri de 125 KT bilgine sunarım...
cosmos_85,dostum sana katılıyorum..bende ewime sokmam walla...agzım bi kere yandı ah ben o japonlarını çekik gözlerini seweyim..hele hele hondamın...tekerlerini öpeyim..çin mi bana uzak ALLAH'A yakın olsun.. _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
cidden naapmış bu ya aynı motordan bendede var şehir içinde kullanmaya korkuyorum artık.ankara ballıpınar köyü 35km gidiyimmi gitmiyimmi diye 10 kere düşündüm ve gittim yolun 20.km sinde konya yolu biraz yokuş yukarı motor patlıcak sandım şişti direk.......çok şaşırdım anlam veremedim şimdi
demekkı motorun bır kabahatı yokmus... bak sen 35 km yapamazken adam turkıyeyı gezıyor.bınmekten bınmeye fark edıyor sanırım.ayrıca 20 kmde nasıl sıser onu anlayamadım.ben ızmırde oturuyorum.hıc durmadan 254 km yaptım (IZMIR-SOKE)sana yemın edıyorum canavar gibi gitti geldi.110 ft
walla kardeşim hiç durmadan 254 km yaptıysan sanada helal olsun.ben rr ile hiç durmadan 254km yapmadım ama 5 dakkalık 15 derecelik yokuşta yani ankara gölbaşı yolunda motor 40km hıza kadar düşüyo gaz tam açıkken bunu bilir bunu sölerim.... _________________ 1987 honda shadow vt1100 custom bike(satyldy)
2003 honda cbr600rr
2005 mondial 125mt
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız