Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - küçük motoruyla türkiyeyi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

küçük motoruyla türkiyeyi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

küçük motoruyla türkiyeyi dolaşan ÜMMET PERKİTAN
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
narth
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.06.2006 - 21:57    Mesaj konusu: küçük motoruyla türkiyeyi dolaşan ÜMMET PERKİTAN Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda çin malı küçük tekerlekli motorula türkiyeyi dolaşan ÜMMET PERKİTAN için bir başlık açılmıştı.aslına bakılırsa bende o topiği okuduğumda buna pek inanmamıştım.ama bugün akşam üzeri yan komşum olan mondial bayisine bir motor geldi,motorun heryeri gittiği yerlerdeki bayi ve servislerin reklam çıkartmaları ile doludu Gülümsüyorum.ben bunu bir yerden tanıyorum derken kendisiyle tanıştım.gerçekden gösterdiği resimleri gittiği yerlerdeki yerel gazeteleri gösterdiğinde ağzım açık kaldı.o küçük motorla ardahandan,doğubeyazıta,tekirdağdan,antaylaya gitmediği yer kalmamış.her gittiği yerde kullandığı motorun bayisine ve servisine uğruyor.şimdiye kadar 4 kere türkiyeyi dolaşmış.türkiyede sadece hakkari mardin şırnak kaldı gitmediğim motorla 1,5 ay sonra yapacağım gezidede bu yerlere gideceğim dedi.uzun süre konuştuk yemek yedik cidden çok matrak biri.ben bunları yazarkende kendisi akhisara doğru yol almaya başladı.

kendisinin isteği üzerine telefon numarasını buraya yazıyorum.isteyen kendisiyle irtibata geçebilir 0542-762-4303 ümmet perkitan

bu arada motoru 41.000 kmde ve 1 kere komple revizyondan geçmiş.

allah yolunu açık etsin ümmet abi.şahsen ben seni görünce kendime motorcu,yol yapan biri demeye çekindim. Gülümsüyorum

gittiği yerlerden bir kaç resim ;

http://img221.imageshack.us/img221/4863/image229de.jpg

bunlar gibi daha gittiği birçok yerin resmi var.Gülümsüyorum

Cok guzel ama 640 piksel den buyuk resim koymayalim foruma lutfen. resimlerinizin cogu gorunmuyor. DD
Başa dön
narth Çevrimdışı narth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 19.06.2006 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hamdi abi Ümmet abicim bu sabah bizdeydi çok mükemmel birisi ve Fenerle evli olan ilk defa bir insan gördüm Şok oldum Çok gülüyorum

Saygılarımla...
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.06.2006 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet alın size bir cin.abi helal olsun.sen bizim sesimizi dahada gürleştirdin.bu çinli mondialla türkiyeyi gezmişsin.bu topiği indirmiycem.gözü kapalı çin düşmalığı artık sona erer sanırım.125 lik bir çin türkiyeyi geziyor.helal olsun verdiğim para çinli motoruma.bırak turkiyeyi dunyayı bıle gezer Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum :3 Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cosmos_85
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale_küçükkuyu

MesajTarih: 19.06.2006 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla akıl işi değil ya hadi hayırlısı...sözümüz yok yani ama mantıklıda bulmuyorum ben yinede helal olsun yolu açık olsun ne diim ki :hıım
evren_pasha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.06.2006 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cidden naapmış bu ya aynı motordan bendede var şehir içinde kullanmaya korkuyorum artık.ankara ballıpınar köyü 35km gidiyimmi gitmiyimmi diye 10 kere düşündüm ve gittim yolun 20.km sinde konya yolu biraz yokuş yukarı motor patlıcak sandım şişti direk.......çok şaşırdım anlam veremedim şimdi Şok oldum

Başa dön
evren_pasha Çevrimdışı evren_pasha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2006 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evren_pasha demiş ki:
cidden naapmış bu ya aynı motordan bendede var şehir içinde kullanmaya korkuyorum artık.ankara ballıpınar köyü 35km gidiyimmi gitmiyimmi diye 10 kere düşündüm ve gittim yolun 20.km sinde konya yolu biraz yokuş yukarı motor patlıcak sandım şişti direk.......çok şaşırdım anlam veremedim şimdi Şok oldum

demekkı motorun bır kabahatı yokmus... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bak sen 35 km yapamazken adam turkıyeyı gezıyor.bınmekten bınmeye fark edıyor sanırım.ayrıca 20 kmde nasıl sıser onu anlayamadım.ben ızmırde oturuyorum.hıc durmadan 254 km yaptım (IZMIR-SOKE)sana yemın edıyorum canavar gibi gitti geldi.110 ft
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cosmos_85
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale_küçükkuyu

MesajTarih: 19.06.2006 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok ya çin malından uzak durun ne olur ne olmaz yinede... ben sorun yaşamadan o kadar yol yaptığına inanmıyorum hem sürekli ne kadar yol almış bilmemiz lazım...şahsen ben almam alanada saygım var çin malına alerjim var benim evime sokmam o kadar tövbe ettim Çok gülüyorum
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2006 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cosmos_85, Sen tanışmış olsan Ümmet PERKİTAN abimiz ile sana anlatsa bu yolculuklarını anlarsın zaten çin malı iyi mi değil mi?Bu konuda bir genelleme yapmana gerek yok çin mallarını kötülemene de gerek yok Mondialin en iyi modelinden 2. 125 MT diğeri de 125 KT bilgine sunarım...

Saygılarımla...
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2006 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cosmos_85 demiş ki:
yok ya çin malından uzak durun ne olur ne olmaz yinede... ben sorun yaşamadan o kadar yol yaptığına inanmıyorum hem sürekli ne kadar yol almış bilmemiz lazım...şahsen ben almam alanada saygım var çin malına alerjim var benim evime sokmam o kadar tövbe ettim Çok gülüyorum

acaba dıyorumkı su MD yetkılılerıne cekılşte neden cın malı motor verdıklerını soran oldumu???madem bu derece kotu ve adı boylesıne bılıclı ınsanlar neden asya motor verıyor cekılıste?????????
Başa dön
Alonso
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-istanbul

MesajTarih: 19.06.2006 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dayı yı görüp elini öpmek lazım Dil çıkarıyorum

http://www.myspace.com/seyfo
Başa dön
Alonso Çevrimdışı Alonso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 19.06.2006 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amanın biizm buraları karış karış dolaşmış abimiz Şok oldum valla helal olsun,kutlarım kendisini.Mondial görünümlü Kawasaki filan olmasın o motor Çok gülüyorum
Kazasız belasız keyifli sürüşler kendisine.ve herkese
Selamlar.
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2006 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSX_R_1000 demiş ki:
cosmos_85, Sen tanışmış olsan Ümmet PERKİTAN abimiz ile sana anlatsa bu yolculuklarını anlarsın zaten çin malı iyi mi değil mi?Bu konuda bir genelleme yapmana gerek yok çin mallarını kötülemene de gerek yok Mondialin en iyi modelinden 2. 125 MT diğeri de 125 KT bilgine sunarım...

Saygılarımla...

aynen katılıyorum.
Başa dön
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2006 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alk22, Bizzat kendim bindim ve test sürüşü yaptım abi meraklanma 125 Mt'nin ta kendisi Çok gülüyorum
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 19.06.2006 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cosmos_85,dostum sana katılıyorum..bende ewime sokmam walla...agzım bi kere yandı ah ben o japonlarını çekik gözlerini seweyim..hele hele hondamın...tekerlerini öpeyim..çin mi bana uzak ALLAH'A yakın olsun.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
evren_pasha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.06.2006 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52 demiş ki:
evren_pasha demiş ki:

demekkı motorun bır kabahatı yokmus... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bak sen 35 km yapamazken adam turkıyeyı gezıyor.bınmekten bınmeye fark edıyor sanırım.ayrıca 20 kmde nasıl sıser onu anlayamadım.ben ızmırde oturuyorum.hıc durmadan 254 km yaptım (IZMIR-SOKE)sana yemın edıyorum canavar gibi gitti geldi.110 ft

walla kardeşim hiç durmadan 254 km yaptıysan sanada helal olsun.ben rr ile hiç durmadan 254km yapmadım Dil çıkarıyorum ama 5 dakkalık 15 derecelik yokuşta yani ankara gölbaşı yolunda motor 40km hıza kadar düşüyo gaz tam açıkken bunu bilir bunu sölerim....

Başa dön
evren_pasha Çevrimdışı evren_pasha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal