Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Köprüden geçenler için iyi haber

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Köprüden geçenler için iyi haber

Köprüden geçenler için iyi haber
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tavsanolusu
Üye
Üye

Nereden: izmir_nazilli

MesajTarih: 20.06.2006 - 16:04    Mesaj konusu: Köprüden geçenler için iyi haber Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/alarmnews.aspx?DocID=4615881

Köprü ücretlerinde motosiklet ücretlerine iptal

A.A.

Ankara 9. İdare Mahkemesi, Karayolları Genel Müdürlüğünün, köprü ve otoyol geçişlerinde uygulanan motosiklet ücret tarifelerine ilişkin işlemini iptal etti.

Mustafa Reşit Arnık adlı vatandaş, Karayolları Genel Müdürlüğünün 1 Temmuz 2004 tarihli köprü ve otoyol gişelerinde, motosikletlerle, ağırlığı 3 tonu bulan otomobil, minibüs ve kamyonetlere aynı ücreti öngören işleminin iptali istemiyle dava açmıştı.

Ankara 9. İdare Mahkemesi, Karayolları Genel Müdürlüğünün, motosikletlerin, ücret toplama sisteminde uygulanan beş araç sınıfında 1. sınıfa dahil edilerek belirlenen ücret tarifesine ilişkin işlemini iptal etti.

İdare Mahkemesi, motosikletlerin kapladığı alan ve boyut ile kullanış şekli itibariyle otomobil, minibüs, kamyonet ve kamyon sınıflandırmasına dahil edilmesinin mümkün olmadığına işaret etti.
Mahkeme, motosikletlerin otomobiller ile aks aralığı 3.20 metreden küçük kamyon, kamyonet ve minibüs sınıfına dahil edilmesine ilişkin işlemde hukuka uyarlık bulunmadığını vurguladı.

Başa dön
tavsanolusu Çevrimdışı tavsanolusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 20.06.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii motorlar beleşemi geçecek
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.06.2006 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum aha da. :3 :3 :3 bu sevindirici bir durum feyk olması da imkansız gibi gözüküyor haberin.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yokum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2006 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım doğru bir haberdir. çok iyi olur bizler için. aslında tüm taşıtlar için kalkmalı ama. bu imkansız gözüküyor
Alonso
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-istanbul

MesajTarih: 20.06.2006 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah öyle olur Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

http://www.myspace.com/seyfo
Başa dön
Alonso Çevrimdışı Alonso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 20.06.2006 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Ankara 9. İdare Mahkemesi, Karayolları Genel Müdürlüğünün, motosikletlerin, ücret toplama sisteminde uygulanan beş araç sınıfında 1. sınıfa dahil edilerek belirlenen ücret tarifesine ilişkin işlemini iptal etti."

Guzel bir gelisme ancak "iptal etti" de sonra ne karar verildi belli degil, ortada bir sey yok henuz gordugum kadariyla.

"EeeEeee ?" deyip bekleyecegiz, bakalim ne olacak...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
spacefrog
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.06.2006 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok artik daha neler bedavada olmaz yani:) keske olsa tabide hemen 6. sinif tasit derler iste %50 indiriler fiyati 1. sinifa gore vs vs gibi bisey olur herhalde
Başa dön
spacefrog Çevrimdışı spacefrog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2006 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nerde o günler keske olsa.....
Başa dön
andic Çevrimdışı andic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2006 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence de kısa vadede pek bir şey değişmez gibi gözüküyor.. Burası Türkiye.. Burada kanunlar o kadar muğlaktır ki, bu gibi durumlarda devlet lehine yorumlanır hep..

Vatandaş mı ?

Gebersin vatandaş. :P

Litresi 2 dolara benzin alsın da gezsin..

Yahuu fert başına düşen geliri 30 bin dolar olan ülkelerde bile petrol fiyatı bizim ülkedekinin dörtte biri düzeyinde.. :P

Tüm araç kullananları kutluyorum.

Devlete durmadan vergi verdikleri için.. En başta kendimi kutluyorum..
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
shineman
Üye
Üye

MesajTarih: 20.06.2006 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar akşam yolda haberleri dinlerken duydum inanılmaz birşey özellikle bizlerin her konuda sömürüldüğü bir zamanda köprüden ücretsiz geçmek çok keyifli olucak.
Başa dön
shineman Çevrimdışı shineman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 20.06.2006 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

waaaaayyyy beeeahhh bu motosiklet alemine girdim gireli ilk defa yüzüm güldü motor aliim dedim ötv aldı basını gitti kask aliim dedim euro 1600 den 2000 e çıktı sağolsun dewlet ilk defa yüzümü güldürdü..
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 20.06.2006 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında köprüden motorsikletle geçenlere 1ytl para verilse trafik sıkışıklığı falan kalmaz ortada ama bu seferde inadına günde 10 kere geçer herkes mesela ben sabahtan akşama kadar gider gelirim hatta köprüde piknik bile yaparım Gülümsüyorum
Gerçi ben zaten para vermiyorum tabiki parasında değilim ama inanın zoruna gidiyor insanın bizlere sadece bir mantıklı cevap versinler ne diye araçlarla aynı parayı verecekmişim vermiyorum işte oh olsun siz ancak bundan anlarsınız.
Bir millet düşününki topyekün vergi kaçırıyor niye ?Buna mecbur bırakıyorlarda ondan.
Hak verilmez alınır hoca misali.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 20.06.2006 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben olacakları söyleyeyim şimdi size. Eğerki motosikletler bedavaya geçerse (ki geçmez) araba geçiş ücretlerini 2 katına çıkarırlar. Hiç devletin halkı sömürüsü azalır mı? Bir yerden azaltır, diğer yandan bindirir. O zaman burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti olmazdı.

Hiç inanıyor musunuz siz bedava olacağına? Şu imansız memlekette bir tek hava, bedava. Yakında ondan da vergi alacaklar da bizim haberimiz yok, bakmayın.
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.06.2006 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tavsanolusu, kesınlestımı? .....................................................................
Başa dön
andic Çevrimdışı andic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.06.2006 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar iptal edilen köprü geçiş ücreti değil, geçiş ücretine yapılan zamdır, :!: lütfen ayrıntıya dikkat edelim, ücretsiz geçme sözkonusu olamaz :!: ayrıca bu kararın uygulanabilir olması için kesinleşmesi lazım ki, bu da mümkün görünmüyor çünkü Karayolları kararı temyiz edecektir Dil çıkarıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal