Aslinda vitrin bolumunde bulunan makyajlanmis yeni Monster 695' in altina sadece onun fiyatini ekleyecektim.
Fakat vitrin forumlari kilitlendigi icin yeni bir baslik acmak zorunda kaldim. Elim degmiskende Ducati ve KTM' in aciklanan tum listesini kopyalayip asagiya ekledim.
Her nekadar meraklisi cok fazla olmasada , yinede onlari uzecek cinsten oldugu kesin
Eski monster 620 dark' in listesi fuarda 8.800 Euro iken yeni model M695' in artan vergiler ile birlikte 12.280 Euroluk fiyati Turkiye sartlarinda dudak ucuklatan cinsten.
Tarih: 22.06.2006 - 20:20 Mesaj konusu:
Bi de eskiden 10.000 € 16.000 YTL olan makine simdi oldu 12.500 € 26.000 YTL yani %50 zam _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 22.06.2006 - 20:39 Mesaj konusu:
motor satanlar mı deli biz mi deliyiz ?
motor satanlar mı çok kurnaz biz motor alanlar mı çok saf ? anlamadım. _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
benim hayualim vardı bir tane çarpık motoor bulşup kendim şaşe yapmak galiba bu gidişle hayal değil gerçek olucak fiyatlara bak be ^2 ben en iyisi şu araba taksitlerini bitirdikten sonra motorumu yapayım :3 :3 :3 _________________ elverengin@gmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız