Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - moto GP

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

moto GP

moto GP

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.06.2006 - 23:12    Mesaj konusu: moto GP Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ŞU ANKİ MOTO GP PUAN DURUMU

Sıra No_İsim_Takım_Puan (diye gidiyor...)

1_Nicky Hayden_Repsol Honda_52

2_Loris Capirossi_Ducati Malbor_51

3_Marco Melandri_Fortuna Honda_45

4_Casey Stoner_Honda LCR_41

5_Valentino Rossi_Camel Yamaha_40

6_Daniel Pedrosa_Repsol Honda_32

7_Toni Elias_Fortuna Honda_32

8_Shinya Nakano_Kawasaki Racing_22

9_Colin Edwards_Camel Yamaha_19

10_Sete Gibernau_Ducati Malboro_18

11_Kenny Roberts Jr_Team Roberts_17

12_Makoto Tamada_Konica Minolta_Honda_14

13_Chris Vermeulen_Suzuki MotoGP_13

14_Carlos Checa_Tech 3 Yamaha_8

15_John Hopkins_Suzuki MotoGP_7

16_Randy Puniet De_-_4

17_James Ellison_Honda LCR_3

17_Alex Hofmann_D’ANTIN Pramac_2

sizce MOTO GP de 24.06.2006 tarihinde Hollanda'da yapılacak yarışda sıralama değişirmi?

vee ya yarışda ilk 3 sizce kim olur??

ben Rossi'nin Casey'i arkada bırakacağını düşünüyorum...

yarışta da

1.Capirossi

2.Hayden

3.Rossi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 22.06.2006 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence tam tersı rossı yıne serılere baslar hollandada
rossı
hayden
capirossı
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2006 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ, arkadaşım bu sıralama ve puanlarda bi yanlışlık yok dimi ? ? eminsin yani Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

1 Nicky Hayden ABD Repsol Honda 115
2 Loris Capirossi İtalya Ducati Marlboro 99
3 Valentino Rossi İtalya Camel Yamaha 90
4 Marco Melandri İtalya Fortuna Honda 89
5 Dani Pedrosa İspanya Repsol Honda 86
6 Casey Stoner Avust. Honda LCR 65
7 Colin Edwards ABD Camel Yamaha 60
8 Toni Elias İspanya Fortuna Honda 53
9 Makoto Tamada Japonya Konica-Min. Honda 49
10 Kenny Roberts Jr. ABD Team Roberts 44
11 Sete Gibernau İspanya Ducati Marlboro 44
12 John Hopkins ABD Rizla Suzuki MotoGP 40
13 Shinya Nakano Japonya Kawasaki Racing 37
14 Chris Vermeulen Avust. Rizla Suzuki MotoGP 31
15 Carlos Checa İspanya Tech 3 Yamaha 24
16 Alex Hofmann Almanya Pramac d'Antin Moto 12
17 James Ellison İngiltere Tech 3 Yamaha 12
18 R. De Puniet Fransa kawasaki racing 11
19 JL. Cardoso 5

18.06.2006 İspanya (BARCELONA) daki yarıştan sonraki son puan ve sıralamanın bu şekilde olduğunu sanıyorum

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Emin olmadığımız bilgileri sunmayalım ki arkadaşlarımızda yanlış bilgilen mesin...!!!!

CBR 1000RR

En son alpiser tarafından 22.06.2006 - 23:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 22.06.2006 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YARIŞÇI_YARIŞ SONUÇ SIRALAMASI(Diye gidiyor)

Casey STONER_1

Loris CAPİROSSİ_2

Valentino ROSSİ_3

Bildiğim kadarıyla Marco MELANDRI yarışa katılamıyor...Eğer ki katılırsa 1.lik onun.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

SAygılarımla...Kazasız belasız sürüşler dilerim... Dil çıkarıyorum
independent
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.06.2006 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puan durumu :POSITION RIDER TEAM POINTS
1. Nicky Hayden Repsol Honda TEAM 119
2. Loris Capirossi Ducati Marlboro TEAM 99
3. Valentino Rossi CAMEL YAMAHA TEAM 90
4. Marco Melandri FORTUNA HONDA 89
5. Dani Pedrosa Repsol Honda TEAM 86
6. Casey Stoner HONDA LCR 65
7. Colin Edwards CAMEL YAMAHA TEAM 60
8. Toni Elias FORTUNA HONDA 53
9. Makoto Tamada Konica Minolta Honda 49
10. Kenny Roberts JR. TEAM ROBERTS 44
= Sete Gibernau Ducati Marlboro TEAM 44
12. John Hopkins RIZLA SUZUKI MOTOGP 40
13. Shinya Nakano Kawasaki Racing TEAM 37
14. CHRIS VERMULEN RIZLA SUZUKI MOTOGP 31
15. Carlos Checa TECH 3 YAMAHA 24
16. Alex Hofmann PRAMAC D’ANTIN MOTOGP 12
= James Ellison TECH 3 YAMAHA 12
18. Randy de Puniet Kawasaki Racing TEAM 11
19. JOSE LUIS CARDOSO PRAMAC D’ANTIN MOTOGP 5

puan sıralaması bu şekilde pilotların..Alpiser.,,hayden in puanı 115 değil 119. Çok gülüyorum
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 23.06.2006 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar en iyisi bekleyip görmek dimi????????????*
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hd002e
Üye
Üye

Nereden: Mersin - Istanbul

MesajTarih: 23.06.2006 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi free practice de sag elini kirdi.. onun icin makinanin fren koluna birseyler yapip bir cozum aramaya calisiyorlar. QP`de az tur atti ve sonuncu bitirdi, kivraniyordu yavrucagiz Üzgünüm

QP`de en iyi sonucu hopkins aldi, bu pistte de diger yariscilarin aksine AMA sampiyonasina katildigi icin tecrubesi var..

capirossi gogus kafesinde incinme oldugu icin nefes almakta dahi zorluk cektiginden aci icerisinde ve yarinki yarisa katilmayabilir. ama o zaman sampiyona da rossi ile arasinda son iki yaristir kapanan fark ciddi tehlike yaratmaya baslayabilir. Bence yarinki WUP`dan sonra eger rossi cikmayacagina karar verirse capirossi de cikmaz.. ama eger rossi cikacaksa canini disine takar, morfini damardan alir ve cikar diyorum.

melandri gozlerinin alti mor mor ama yine de ayakta oldugunu dusunuyor, gecen haftaki kazada durumu en kotu gorunen ama sonra en cabuk toparlayan o oldu gibi gorunuyor Gülümsüyorum ne de olsa turk sayilir Alkışlıyorum

nakano QP`de son anlara kadar ciddi onde gidiyordu, onun da iyi sansinin oldugunu dusunuyorum.

colin edwards da FP1-2`de superdi, ama QP de gerilerde kaldi, bakalim durumu yarin nasil olacak..

bilim adamlar ( :P ) suzuki takimina buyuk sans veriyor.. ama tabii tekerlek yuvarlaktir, bize bisey soylemek dusmez Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bu arada merak edenler icin gibernau hastanede, sol omuzunda koprucuk kemigi kirigi var. daha once de orda kirik oldugundan plaka varmis, ameliyatla o plakayi cikartip daha buyuk bir parca takmislar. 3-4 yaris katilamayacagi dusunuluyor. Boyle arka arkaya yarislarin oldugu bir doneme denk gelmesi sakatliginin ducati`yi ciddi bunalima soktu, onun icin capirossi`nin ustune cok dusuyorlar ve yarisa cikmasi icin baski yapiyor olduklari soyleniyor.. umarim gibernau kardesimiz en kisa surede kendisine gelir de pistlere cikabilir..
Başa dön
hd002e Çevrimdışı hd002e Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal