trafige acik yollarda motoru anlayabilmek, limitlerini ognebilmek zor. Bu isin dinamigini daha iyi anlayabilmek, virajlarda yatmayi calisabilmek ve genel olarak motor sporundan tahlikesizce keyif alabilmek icin pistte surus yapmak istiyorum. Bunun icin yol gosterebilecek arkadaslar var mi aranizda? Korfez, istanbulpark gibi pistlerin halka acilma durumlari var mi? Baska bilmedigim pistler var mi istanbul civarlarinda?
Kayıt: Oct 24, 2005 Mesajlar: 55 Nereden: Mersin - Istanbul
Tarih: 23.06.2006 - 18:41 Mesaj konusu:
onlyrider, abi biz seninle bos bi otopark bulup ortalikta insanlar yokken cikip calisalim bizim ordaki migrosun otoparkini aksamlari kapatiyor olmasalar super olur aslinda. Belki bekciyle anlasip isiklari da yaktirdik mi al sana migrosPARK
Tarih: 23.06.2006 - 18:55 Mesaj konusu:
Baba otoparkta kaç yapabiliriz max? Orada olsa olsa yavaş gitme yarışı yapabiliriz
Pistte kullanabilmek için bir organizasyon yapıp ilgilenenlerin biraraya toplanması gerekiyor. Sonra pist ücreti katılımcılar arasında paylaşarak ödenir. Gel gör ki böyle bir organizasyona kimse elini sürmez çünkü güvenliği var, sağlık ekibi var, kazası var ölümü var. Yani çetrefilli bir iş kimse bulaşmaz bu işe. Sizleri pistlerde görmek isteriz lafı laftan ibaret oluyor...
İstanbul'da bildiğim kadarıyla Honda'nın motor sürüş eğitimleri var. Bu tür eğitimlerde zaten limitler, virajlar vs... çok kararlı biçimde öğretilmekte. Bunları araştırmanızı önerebilirim. Ayrıca İzmir'de de yarış pistinde güvenli sürüş eğitimleri var. _________________ Donsuz Binilir, KASKSIZ BYNYLMEZ...
-------------------------------------------
Siyah YBR125 - 0(Rh-)
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 23.06.2006 - 19:09 Mesaj konusu:
Alıntı:
İstanbul'da bildiğim kadarıyla Honda'nın motor sürüş eğitimleri var. Bu tür eğitimlerde zaten limitler, virajlar vs... çok kararlı biçimde öğretilmekte.
Tarih: 23.06.2006 - 21:04 Mesaj konusu:
Üstad ben güvenli sürüş eğitiminden bahsetmiyorum. Piste çıkıp gazlamaktan bahsediyorum. Yurtdışında amatör olarak her isteyenin küçük bir bedel karşılığında pistlerde gazlayabildiğini biliyorum ama malesef türkiyede bunu heralde torunlarımız görürse şanslıyız...
Tarih: 25.06.2006 - 10:38 Mesaj konusu:
arkadasim istanbulpark i kiralamak cok ucuk ve yuksek rakamlar yrica organizasyon adi ltinda olmdikca buna izin vermiyorlar orayi simdilik unutabilirsin. izmit korfez pisti kiralaniyor yarim ya da tam gun olarak/ korfez pisti sorumlusu Kurban abiyi bulup ondan genis bilgi alabilirsin telini buradan yazmiyorum internetten bakip bulabilirsin. ayrica limitler derken hiz limitini kastetmedin heralde eger oyle ise bu pistlerde hiz limitini olcebilecegin bir duzluk yok. yinede senin icin guzel bir deneyim olur kendi limitlerini bir derece olcersin. _________________ Too many people today know the price of everything and the value of nothing.
Kayıt: Oct 24, 2005 Mesajlar: 55 Nereden: Mersin - Istanbul
Tarih: 29.06.2006 - 16:46 Mesaj konusu:
Limitler diyerek surati degil, yatma, virajlarda hizli donmece, kendimi anlama, motoru anlama, lastikleri anlama vs. seyleri kast ediyorum.
Izmit pistine gitmek icin bir organizasyon icine girmek istesek katilimci olan olur mu gruptan? Kurban abi`nin telini mesaj atabilir misin lutfen bana? Bir konusmakta fayda var..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız