Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - piste cikmak istiyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

piste cikmak istiyorum

piste cikmak istiyorum

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hd002e
Üye
Üye

Nereden: Mersin - Istanbul

MesajTarih: 23.06.2006 - 15:54    Mesaj konusu: piste cikmak istiyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaslar..

trafige acik yollarda motoru anlayabilmek, limitlerini ognebilmek zor. Bu isin dinamigini daha iyi anlayabilmek, virajlarda yatmayi calisabilmek ve genel olarak motor sporundan tahlikesizce keyif alabilmek icin pistte surus yapmak istiyorum. Bunun icin yol gosterebilecek arkadaslar var mi aranizda? Korfez, istanbulpark gibi pistlerin halka acilma durumlari var mi? Baska bilmedigim pistler var mi istanbul civarlarinda?

tesekkurler..
Başa dön
hd002e Çevrimdışı hd002e Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 23.06.2006 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok iyi fikir. Böyle bir imkan olursa ben de katılırm Dil çıkarıyorum
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hd002e
Üye
Üye

MesajTarih: 23.06.2006 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, abi biz seninle bos bi otopark bulup ortalikta insanlar yokken cikip calisalim Gülümsüyorum bizim ordaki migrosun otoparkini aksamlari kapatiyor olmasalar super olur aslinda. Belki bekciyle anlasip isiklari da yaktirdik mi al sana migrosPARK Çok gülüyorum

Yok mu arkadaslarrr bu isi bileeeeeeeen??
Başa dön
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2006 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baba otoparkta kaç yapabiliriz max? Orada olsa olsa yavaş gitme yarışı yapabiliriz Bravo

Pistte kullanabilmek için bir organizasyon yapıp ilgilenenlerin biraraya toplanması gerekiyor. Sonra pist ücreti katılımcılar arasında paylaşarak ödenir. Gel gör ki böyle bir organizasyona kimse elini sürmez çünkü güvenliği var, sağlık ekibi var, kazası var ölümü var. Yani çetrefilli bir iş kimse bulaşmaz bu işe. Sizleri pistlerde görmek isteriz lafı laftan ibaret oluyor...
Başa dön
lizard
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.06.2006 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul'da bildiğim kadarıyla Honda'nın motor sürüş eğitimleri var. Bu tür eğitimlerde zaten limitler, virajlar vs... çok kararlı biçimde öğretilmekte. Bunları araştırmanızı önerebilirim. Ayrıca İzmir'de de yarış pistinde güvenli sürüş eğitimleri var.
Başa dön
lizard Çevrimdışı lizard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 23.06.2006 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

İstanbul'da bildiğim kadarıyla Honda'nın motor sürüş eğitimleri var. Bu tür eğitimlerde zaten limitler, virajlar vs... çok kararlı biçimde öğretilmekte.

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hd002e
Üye
Üye

MesajTarih: 23.06.2006 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hooooonda..

sayfalarina bakiyorum da..

http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=egitim_20&param=takvim

butun egitimlerin dolu oldugunu iddia ediyorlar.. cok meraklisi var demekki :hıım
Başa dön
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2006 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üstad ben güvenli sürüş eğitiminden bahsetmiyorum. Piste çıkıp gazlamaktan bahsediyorum. Yurtdışında amatör olarak her isteyenin küçük bir bedel karşılığında pistlerde gazlayabildiğini biliyorum ama malesef türkiyede bunu heralde torunlarımız görürse şanslıyız...
Başa dön
burnout_54
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 24.06.2006 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.izmiryarispisti.com dan telefon numarasını öğrenip sorabilirsiniz.bence böyle bi imkan vardır.en azından sormakta fayda var.
Başa dön
burnout_54 Çevrimdışı burnout_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
name
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.06.2006 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasim istanbulpark i kiralamak cok ucuk ve yuksek rakamlar yrica organizasyon adi ltinda olmdikca buna izin vermiyorlar orayi simdilik unutabilirsin. izmit korfez pisti kiralaniyor yarim ya da tam gun olarak/ korfez pisti sorumlusu Kurban abiyi bulup ondan genis bilgi alabilirsin telini buradan yazmiyorum internetten bakip bulabilirsin. ayrica limitler derken hiz limitini kastetmedin heralde eger oyle ise bu pistlerde hiz limitini olcebilecegin bir duzluk yok. yinede senin icin guzel bir deneyim olur kendi limitlerini bir derece olcersin.
hd002e
Üye
Üye

MesajTarih: 29.06.2006 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Limitler diyerek surati degil, yatma, virajlarda hizli donmece, kendimi anlama, motoru anlama, lastikleri anlama vs. seyleri kast ediyorum.

Izmit pistine gitmek icin bir organizasyon icine girmek istesek katilimci olan olur mu gruptan? Kurban abi`nin telini mesaj atabilir misin lutfen bana? Bir konusmakta fayda var.. Gülümsüyorum
Başa dön
velaciraptor
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.06.2006 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım izmirde izin veriyolar pınarbaşı pistinde..
Başa dön
velaciraptor Çevrimdışı velaciraptor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal