Selam arkadaşlar. Pek fazla yazmasamda yazılan bir çok şeyi okuyorum. Buralardayım yani
Sizlere söylemek istedim. 25.06.06 tarihinde marmaristeki motorsiklet buluşması olacak. md üyesi arkadaşlardan bu etkinliğe katılacak olanlar var ise ben orada olacağım.
Buluşup tanışmak isterim. Muhtemelen üzerimde MD tişörtü olacak. gelecek olanlar hele bi yazsınlar bakalım kimler gelebilir
herkese şimdiden iyi hafta sonları _________________ MAKYNANIZDAN HIZLI 4 TEKER YOK! GAZA GELMEYYN.
Gökhan abi selam, nerlerdesin sen yaa, hiç gözükmüyodun?? Askerlikte bitti galiba seni tekrar aramızda görmek çok güzel. Valla bu festivale katılmak lazım aslında, Marmaris harikadır bugünlerde. Gelmeyi çok istiyorum ben, gelirsem bulurum seni orda. Görüşmek üzere. _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
THE_ONE, askerlik çoktan bitti. ocakta. suan marmarısteyım. calısıyorum. gelirsen mutlak haber et. tek deli ben olmak istemiyorum. _________________ MAKYNANIZDAN HIZLI 4 TEKER YOK! GAZA GELMEYYN.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız