Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 12.07.2006 - 19:03 Mesaj konusu:
ewwt kardeşim her zaman tam koruma insanın başına her an her sey gelebilir _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Tarih: 12.07.2006 - 19:21 Mesaj konusu:
adamlar gerçekten çığrından çıkmış yaw.Normalde olsa motora iyi hükmeden birini tebrik ederim ama bunlara küfür etsem yeri ^2 .
Korumalar cidden şart.Ne olur ne olmaz _________________ 2003 ČβҐ 954 ŔŔ
Tarih: 12.07.2006 - 20:12 Mesaj konusu:
Çok saçma bi video.. Bu kadar mı basit bu insan canı ya ? Bi şeylerin farkında değil heralde bu arkadaşlar..Yada hızı az da olsa kaza anında ne gibi zararların oluşabileceğini düşünemicek kadar akılsızlar ^2 ^2 ^321
Tek teker yapıyo, arkasında ters duruyo adam..Nedir bu ya ? walla sinirlerim kalktı.Korumalı da olsa bu tarz gösteriler sinir bozucu. _________________
Tarih: 10.08.2006 - 16:06 Mesaj konusu:
evet kardeş kormasız bu hareketlerı yapmak çok tehlıkelı ama gilera runner 180 kadar kolay teke çakılan motor var mı bılmıyorum bende vardı gerçekten mukemmel bir alet her açıdan tatmın edıcı bence ama ben teke çakıp o kadar uzun gıdemıyordum o ayrı _________________ Herkesin Etiket Olduğu Yerde Ben Fiyat Söylerim
amaaan dıyorum ben bukadar gıldıgını bılmıyodum valla gılerıa ıle hayran kaldım helal olsun ama koruma sart dusseler durum vahim :nono: _________________ 250 R HYOSUNG
Bunlar manyak yaw..... Koruma olsa on numara dicem _________________ bunca yyl saatim durmu? ben gitmi?im
ince kyrmyzy çizgilerde motosiklet pinmi?im:)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız