Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Scoter maniaaaaa

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Scoter maniaaaaa

Scoter maniaaaaa

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 24.06.2006 - 11:54    Mesaj konusu: Scoter maniaaaaa Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce yayınlanmışsa üzgünüm..
Lütfen kasksız ve ekipmansız binmeyin motorsiklet oyuncak değildir.Bkın scoter tek teker yaparmı.
http://videos.streetfire.net/hottestvideos/16/01076F0D-27A2-456F-90B1-09A897F86725.htm
Başa dön
KAWAKARTAL Çevrimdışı KAWAKARTAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.07.2006 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede kardeşim çok ama çok haklısın kasksız ekipmansız kesinlikle motosiklet binilmez Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 12.07.2006 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewwt kardeşim her zaman tam koruma insanın başına her an her sey gelebilir Dil çıkarıyorum
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 12.07.2006 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar gerçekten çığrından çıkmış yaw.Normalde olsa motora iyi hükmeden birini tebrik ederim ama bunlara küfür etsem yeri ^2 .
Korumalar cidden şart.Ne olur ne olmaz
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 12.07.2006 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok saçma bi video.. Bu kadar mı basit bu insan canı ya ? Bi şeylerin farkında değil heralde bu arkadaşlar..Yada hızı az da olsa kaza anında ne gibi zararların oluşabileceğini düşünemicek kadar akılsızlar ^2 ^2 ^321

Tek teker yapıyo, arkasında ters duruyo adam..Nedir bu ya ? walla sinirlerim kalktı.Korumalı da olsa bu tarz gösteriler sinir bozucu.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 12.07.2006 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kasksız ekipmansız kesinlikle motosiklet binilmez
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yukselishonda
Üye
Üye

Nereden: salihli

MesajTarih: 15.07.2006 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede kardeşim çok ama çok haklısın kasksız ekipmansız kesinlikle motosiklet binilmez
Başa dön
yukselishonda Çevrimdışı yukselishonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
saraydar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 19.07.2006 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline saglık kardeşşşşşşşşşşşşş
Başa dön
saraydar Çevrimdışı saraydar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gilera180
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.08.2006 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı alet bendede var her gören soruyo bunlar teker yapıyormuş ? yapar heralde diyorum.niye yapiim manyakmıyım kardeşim diyemiyorum ayıp !
Başa dön
gilera180 Çevrimdışı gilera180 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 10.08.2006 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum yaptır sende bende yapmayı düşünüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
KAWAKARTAL Çevrimdışı KAWAKARTAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
duman7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: googledan ara

MesajTarih: 10.08.2006 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet kardeş kormasız bu hareketlerı yapmak çok tehlıkelı ama gilera runner 180 kadar kolay teke çakılan motor var mı bılmıyorum bende vardı gerçekten mukemmel bir alet her açıdan tatmın edıcı bence ama ben teke çakıp o kadar uzun gıdemıyordum o ayrı Çok gülüyorum
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2006 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amaaan dıyorum ben bukadar gıldıgını bılmıyodum valla gılerıa ıle hayran kaldım helal olsun ama koruma sart dusseler durum vahim :nono:
gkfb
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul/Ataköy

MesajTarih: 18.08.2006 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun walla bu cocuklara kask sız korumasız bole seyleri yapmak baya cesaret ıster...deli cesareti sanırım Çok gülüyorum
Başa dön
gkfb Çevrimdışı gkfb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
archi-FUX
Üye
Üye

MesajTarih: 18.08.2006 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunlar manyak yaw..... Koruma olsa on numara dicem
archi-FUX Çevrimdışı archi-FUX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal