Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Nolan n61 ile ilgili bir soru..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Nolan n61 ile ilgili bir soru..

Nolan n61 ile ilgili bir soru..
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bilancho
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir ..nokta..

MesajTarih: 24.06.2006 - 15:08    Mesaj konusu: Nolan n61 ile ilgili bir soru.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic kirliliği yaratmak istemezdim şayet forumda arattım ancak tatmin edici bir cvp bulamadım bulamadım.

Nolan n61 model bir kask almayı düşünüyorum.Fiyatı 110 €.Yalnız dikkat ettim çenenin altında bulunan kısım boş.Bazı modellerde rüzgar girmesini engelleyen bir parça var iken bunda yok.Sonradan takılabilirmi diye sorduğumda hayır dendi.Çok rahatsız edermi beni bu eksiklik?
Bir de kaskta antifog olayı yok pinlock takılabiliyormu bu modele?
İlk kaskımı aldığım için kask konusunda tecrübem yok,kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum..

Bir de kaskların ömrünün 2 yıl olduğunu duydum.Alacağım kaskın üretim tarihi üzerinde yazar mı .Nasıl anlayabilirim rafta ne kadar beklediğini?
bilancho Çevrimdışı bilancho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2006 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilancho, n61de rüzgar koruması sanırım opsiyonle olarak takılabiliyor, pinlock ise kesin takılabiliyor. Kaskların raf ömürleri 2 seneden uzundur, aldığınızda kaskın üretim tarihi nerde yazar sorusunu ise bilemiyorum, yarın n61 kaskımı biraz evirip çevireyim, belki bir yanında yazıyordur... :hıım
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mloner
Üye
Üye

MesajTarih: 25.06.2006 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de nolan n61 kullanıyorum. Kaskın beş yıl garantisi var. Üretim tarihi ise kutusundaki etikette yazıyor. Rüzgarı engelleyen çene parçasını görmedim ama ben eksikliğini hissetmiyorum. Zaten motorum en fazla 130-140 yapıyor. Kaskın bence tek dezavantajı içeri fazla rüzgar uğultusu alması.
Başa dön
mloner Çevrimdışı mloner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bilancho
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.06.2006 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insane, bu rüzgar işine taktım ben sanırım.Çok etkiliycek gibi geliyo.
mloner, çok cahilce bi soru olucak belki ama tecrübesizliğime verin lütfen.Ben raftaki kaskı beğendim alıyorum dediğimde onun depodan çıkan kutulu halini mi vermeleri lazım.Rafta denediğim kaskı almamam mı lazım?
Uğultu için kulak tıkacı kullanmayı düşünüyorum DD nin önerdiği bi tip vardı sünger ondan alıcam.. Dil çıkarıyorum
bilancho Çevrimdışı bilancho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mloner
Üye
Üye

MesajTarih: 25.06.2006 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İçinin rahat etmesi için varsa depodan açılmamış kutusunda istersin. Eğer yok ise raftakini de alsan sorun olmayacağını düşünüyorum. Zaten Nolan n61 çok satılan bir kask. Uzun süre rafta beklemiş olaması düşük bir ihtimal. Ayrıca kaskın 5 yıl da ömürü var.
Başa dön
mloner Çevrimdışı mloner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bilancho
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.06.2006 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bugun bir bayiye n61 kaskı sordum.Pinlock takılamıyor dedi.Bu işin gerçeği ne ltf yardım .. Üzgünüm
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 28.06.2006 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

N61'e pinlock takılıyor renk tercihi sana kalmış vizörde bunu takacağın iki adet çıkıntı var bunların arasına takıyorsun.Buğu önleyicinin ömrü yaklaşık üç ay kuruyunca oynamaya başlıyor.Sen obayiye mototalin kataloğunu göster kasklar konusunda biraz bilgi almış olur. :3 :3 :3

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bilancho
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.06.2006 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrpilot demiş ki:
N61'e pinlock takılıyor renk tercihi sana kalmış vizörde bunu takacağın iki adet çıkıntı var bunların arasına takıyorsun.Buğu önleyicinin ömrü yaklaşık üç ay kuruyunca oynamaya başlıyor.Sen obayiye mototalin kataloğunu göster kasklar konusunda biraz bilgi almış olur. :3 :3 :3

Yandık abi o zaman.Ben fazla pahalı olmasın diye bu kaskı alıyorum.3 ayda bir 30 euro buna bayılırsak hiç anlamı yok.Alayım bir anti-fog lu daha ekonomik :hıım
?MeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.06.2006 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda biraz kavramlar karıstı sanırım.
bu pinlock denilen sey anfi fogun ta kendisidir zaten.
pinlock ta iki taraflı olarak on cama içten plastik tırnaklar ile tutturulmaktadır.

bende bu cene ruzgar parcası yuzunden lazer kask aldım.
nolan n61 hosuma gitmemişti zamanında.

ve md forumlarında gorudugum kadar carpısma testinde baya basarılı imiş.
kaskım lazer vertigo replica 200ytl civarı birsey.
belki bu anfi fog olayını yanlıs biliyor olabilirim.
ama tahminimce butun full face kasklarda işleyiş bu sekilde olabilir.
?MeR Çevrimdışı ?MeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spacefrog
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.06.2006 - 03:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceneden ruzgar olayina cok takilmissin ben 2003 fazer kullaniyorum ceneden giren ruzgar hic bi zaman km saatle kontrol etmedim ama 160 km civari durusunda falso varsa kaski yukari itmeye basliyor kullandigin motor ve yaptigin hizlar nedir bilmiyorum ama camin arkasina kapandiginda ve kafani one egerek ruzgarin kaski ustten bastirmasini sagladiginda hicbir sikinti yasamiyorsun ama kaskin icindeki ruzgar gurultusu evlere senlik baska kask kullanmadim hic karsilastirma yapamiyorum ama o ses bana fazla geliyor uzun yolda kulak tikaci derde deva herzaman
Başa dön
spacefrog Çevrimdışı spacefrog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 28.06.2006 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="bilancho"]
mrpilot demiş ki:

Yandık abi o zaman.Ben fazla pahalı olmasın diye bu kaskı alıyorum.3 ayda bir 30 euro buna bayılırsak hiç anlamı yok.Alayım bir anti-fog lu daha ekonomik :hıım[/quote

kusura bakma seni kim bilgilendiriyorsa yanlış bilgilendiriyor.pinlock=anti-fog=buğu önleyici=15 Euro.Birde kış sezonu kullanıyor isen faydalı yazın kullanmana gerek yok.yani senede bir tane alman yeterli. :3 :3

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 28.06.2006 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilancho, bende 2 tane n61 var ve o dediğin parça yok kardeşim
bilancho
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.06.2006 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sgorahmet42 demiş ki:
bilancho, bende 2 tane n61 var ve o dediğin parça yok kardeşim

Herkes ayrı bişey söylüyor.Bunun tek doğrusu yok sanırım.Vizörün özelliği diye düşünmeye başladım pinlock takılabilmesini.Alt çene rüzgarlık parçasını ve pin lock u bir alışveriş sitesinde gördüm ve sipariş edeceğim.Kaskı alırken de vizörün üzerinde 2 çentik olmasına dikkat edeceğim pinlock için.Umarım doğru düşünüyorumdur Dil çıkarıyorum

Bu çene rüzgar parçası :
http://www.louis.de/_3061990ce5c4adc1a014a3f2c321b06cee/shop/shop_dispatch.php?article_context=detail&grwgr=150&wgr=817&total=8&anzeige=0&back_url=.%25252Fshop_dispatch.php%25253Farticle_context%25253Dlist%252526grwgr%25253D150%252526wgr%25253D817%252526page%25253D0&artnr_gr=20014719

Bu da pinlock :
http://www.louis.de/_3061990ce5c4adc1a014a3f2c321b06cee/shop/shop_dispatch.php?article_context=detail&grwgr=150&wgr=815&total=28&anzeige=0&page=0&back_url=.%25252Fshop_dispatch.php%25253Farticle_context%25253Dlist%252526grwgr%25253D150%252526wgr%25253D815%252526page%25253D0&artnr_gr=20014714

Artık bu parçaların mevcut olduğunu biliyorum en azından Alkışlıyorum
DaBiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 11, 16, 26, HH

MesajTarih: 28.06.2006 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında fazla kafa karıştırmaya gerek yok.
1) Kask alttan rüzgar almıyor. Rüzgarlık bence çok da gerekli değil, sadece boynunu rahatsız edebilir bunun içinde rüzgar geçirmeyen bir yarım maske almanı tavsiye ederim. Kaska takacağın rüzgarlık boynunu zaten korumaz.
2)Anti-fog 15€ ve bir silikon parçası, takma yerleri kaskın vizöründe standart olarak mevcut (şahsen antifog kullanmıyorum, alt havalandırmayı açmak buğunun dağılması için yeterli oluyor.)
3)Renkli cam falan düşünürsen de camlar 30€ olması lazım.
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 28.06.2006 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pinlock'u ben 15 ytl'ye almıştım geçen sene mototal'dan 15 euro çok pahalı..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal