Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Böyle gezimi olurmuş rezalet

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Böyle gezimi olurmuş rezalet

Böyle gezimi olurmuş rezalet
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 26.06.2006 - 10:41    Mesaj konusu: Böyle gezimi olurmuş rezalet Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorsiklet net in kendimi düzenlemiş bireyselmi orasını bilmiyorum arkadaşım aradı hadi katılalım dedi 120 motorsiklet falan olacak harika bir gezi dedi veeeeeeeeee kerpe gezisine katılmak üzere carrefour un otoparkına gittik o ne 10 tane kişi gelmiş neyse heralde kalabalıklaşırız dedik öbür buluşma yerinde ve yola çıktık E6 da opette diğerleriyle buluştuk en fazla 30 motorsiklet ve 2 de arabaydı sanırım bu arada saat 10 olmuş ve grubun başı olduğunu sandığım bir arkadaş hala kim nasıl gidecek onu tartışıyor efendim 600 lük makineler önden gitsin yok efendim ufaklar önden gitsin falan birtürlü bir sonuca varamadılar neyse yola çıktık ama sadece kandıra gişelerden gireceğimiz kaldı aklımızda .
Bakın bu kadar yıldır motorcuyum böyle rezalet görmedim yahu otobanda 60-70 le gidilirmi bazen ağır vasıta kamyonun arkasında kalıp sollamıyorlardı bile ve ozaman 30-40 la gidiyorlardı vallahide sıyırdım billahide kafayı yedim neyseki içlerinden birkaçıdaha isyan etti ve birkaç motor kandıra gişelere vardık o da ne gözlerime inanamıyorum ben gişelerde tam 30 dakika bekledim ne gelen var ne giden acaba kazamı oldu falan birini durdurup sordum abi dedi bazıları fikir değiştirip sapancaya gittiler ee diğerleri nerede eh işte geliyorler dedi ve oda gitti .Fazla uzattım biliyorum ,kalanlarla kerpeye varışımız saat 1 açız abi ölüyoruz çünkü ara yollarda 30 la geldiler tabi ben oynattım yemekler söylendi saat 2 ben arkadaşıma dedimki bunlarla dönersek bugün eve varamayız yürü gidelim yemeğimizi bile münferit yadikten sonra eski yoldan ağvaya doğru yola çıktık çünkü işkenceyle geçen otobanı görmek istemiyorduk kafamıza göre ağvada denize girdik orada şile derken güzel güzel döndük.
Toplam 20 kere yolda durulup beklendi bu kadarda olmaz ya acaba nasıl bir zevk alındı bu geziden ben merak ediyorum.Vespacıların gezisi çok daha organize ve güzeldi.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 26.06.2006 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus,MD'nin düzenlemediği bir geziye katılırsın ha Öfkeliyim Al sana gezi o zaman Öfkeliyim...Gibi birşey olmuş seninki Çok gülüyorum Şaka bir yana organizasyonu tam yapamayacaksan hiç yapma,siz de zaten çabuk davranıp geziyi bireyselleştirmişsiniz,doğrusunu yapmışsınız.Bu da sana ders olsun,en büyük MD Alkışlıyorum Çok gülüyorum
Not:Aman arkadaşlar ben şaka takıldım bu olaya haberiniz olsun... Gülümsüyorum

En son Bluenight tarafından 26.06.2006 - 11:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 26.06.2006 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus kimi kime şikayet ediyorsun anlayamadım ben kimim diye düşünürsen eğer 400 lük burgmanlı olan diye hatırlatıyım evet bazı yerlerde haklısın motorların süratleri rahatlıkla 100 yapabilecekken 70 ler hatta 40 lara düştüler bunlar kötü ama mt başlığını kullanma ben her iki siteyede aynı nickle üyeyim geçen haftada md de trilye gezisi oldu eğer takip ettiysen ve epi topu 4 motor gittik biliyormusun fotolara bak istersen gelicem diyen kimse yoktu ben
alp toker
xsandors ve birol vardı ve dedikki tek md li bizmişiz herhaldedik yola çıktık aynı şekilde gidildi aynı zaman kayıpları oldu fark yok inan
Başa dön
mutluemlak Çevrimdışı mutluemlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 26.06.2006 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 cc öden 1000 cc arkadan zaten geliriz Çok gülüyorum

konuşulup halledilecek konular bunlar Dil çıkarıyorum
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 26.06.2006 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi kafana göre tanıdığın bildiğin 3-5 arkadaş varsa ne ala nesı gider ne eder bilmediğin bi dünya adamla hiç gerek yok. Can sıkıcı bi durum.
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.06.2006 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yavv arkadaşlar ne demek nesı gider ne eder bilmediğin bi dünya adamla hiç gerek yok ne demek biz hepimiz motorcu diilmiyiz her an yeni birisi içimize girip tanışmıyormuyuz nedir bu ayrımcılık yapmayın ?????
Başa dön
mutluemlak Çevrimdışı mutluemlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Alp
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.06.2006 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu tip geziler de durum hep böyledir. İşte kulüp, dernek çatısı altında yapılan organizasyonlarda bu tip durumlara çok az rastlanır.
Başa dön
Alp Çevrimdışı Alp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.06.2006 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yavvv hangi tip durumlar bunlar gurup sürüşüdemek gurubun içindeki en yavaş motorun gurubun hız limiti olduğunu benmi yanlış biliyorum yoksa ???????
Başa dön
praetorian
Üye
Üye

MesajTarih: 26.06.2006 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en yavas motorlara gelme mı denıcektı senın keyfın ıcın anlamadım o kısmı?hosuna gıtmedıyse hıc gelmeseydın..zorla cagırılmıo kımse gezılere..
Başa dön
praetorian Çevrimdışı praetorian Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lespaul_84
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.06.2006 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de aynı nickle her iki siteye birden üyeyim. birini birine kötülemek doğru değil.
yalnız bizim grupta bi kaç tane dragstarı, intruder'ı olan arkadaşlar vardı. sanırım onlar sizdiniz, sitem ettiğinize göre.. 250 cc altındaki motorların grubuydu bizimki. büyük makinalar ayrı gittiler. onların bizim grupta ne işi vardı anlamadım???
ne işleri olduklarını ben söliyim, kerpeye nasıl gidileceği ve nasıl gruplama yapılacağı anlatılırken kendi aralarında konuşuyorlardı!!!!
opet benzinciden çıkan ilk grup da biz olduğumuz için, bu arkadaşlar da çok aceleci oldukları için, 2-3 tane büyük motor 250 cc altı motorlarla beraber geldi yavaş yavaş.
ne olup bitiyor diye biraz kulak verselerdi 600 ve üstü makinalarla güzel güzel gelirlerdi..
Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

iğneyi başkasına, çuvaldızı kendimize batıralım. ayrıca hepimiz motorcuyuz, iki siteye birden üyeyim. nedir bu ayrımcılık? tanımadığın bilmedğin adamlarla gidersn böyle olur demiş bazıları da. yahu birçok kişi bahsedilen iki siteye birden üye burda. yapmayın allah aşkına!!
lespaul_84 Çevrimdışı lespaul_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kazdagli
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: pendik/istanbul

MesajTarih: 26.06.2006 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakın arkadaşlar siteye şirin gözükmek adına böyle başka sitelerin isimlerini yazmayı doğru bulmuyorum hepsinde her zaman aksilikler olabilir bizler onların bu camiaya yaptıkları hizmetin binde birini yapalım ondan sonra konuşalım işine gelmedi ise özür diler programını kendin yaparsın ki zaten öyle olmuş
Alp
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.06.2006 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar dikkat etmemiştim ama lespaul'e katılıyorum. Birlik beraberlik olacağına bölücülük yapılmasın. Adana Ç.M.S.K 'da ikiteker, motosiklet.net, motordelisi, ve diğer birkaç siteden arkadaşlarımız var. Herkes il içerisinde güzel birliktelik kuruyor gezi yapıyoruz etkinlik yapıyoruz. Siteler bilgi paylaşımı, dosluklar kurmak içindir. Bunu savaş meydanına çevirmenin anlamı yok.
Başa dön
Alp Çevrimdışı Alp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ataper
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Maltepe-Ystanbul

MesajTarih: 26.06.2006 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bölücülük yapan arkadaşları kınıyorum :nono:
sitenin hangi site olduğu önemli değil, motorcu ruhu olması yeterlidir.
Başa dön
ataper Çevrimdışı ataper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
batuhan35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/?i?li

MesajTarih: 26.06.2006 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutluemlak demiş ki:
yavvv hangi tip durumlar bunlar gurup sürüşüdemek gurubun içindeki en yavaş motorun gurubun hız limiti olduğunu benmi yanlış biliyorum yoksa ???????

bende her ıkı sıtenınde uyesıyım
batuhan35
mutluemlak abı dun kı dusuncelı hareketınden dolayı sıze tesekkur edıyorum.... Gülümsüyorum
kerpe gezısıne gelınce ufak tefek sorunlar oldu ama cok ta buyukmemek lazım emegı gecen herkese tesekkurler..... Dil çıkarıyorum
Başa dön
batuhan35 Çevrimdışı batuhan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 26.06.2006 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mademki geziniz güzeldi neden bazıları ayrılıp sapancaya falan gittiler bırakın bu işleri demekki sizin gezilerden anladığınız eziyet çekmek başka söyleyecek söz bulamıyorum yahu sevgili arkadaşlar 150 kişi gidilse bile sabah belli bir saatte çıkar adam gibi gideceğin yere varırsın pekiya kerpeye 2-3 kilometre kalıncaki 1 saatlik bekleyişimizi neyle izah edeceksiniz kimi bekledik orada ne için bekledik ben anlamadım herkes birbirine bakıp bekliyordu bir iki kişiye sordum cevap alamadım ve hatta gişelere nihayet varan grubun lideri sandığım arkadaşa sordum abi kaçla geldiniz diye 130- 140 dedi demekki ben chopper makinemle 250 ile gelmişim Çok gülüyorum çünkü gişede tam yarım saat bekledim şimdi ALLAH rızası için kimse çıkıpta harbiden doğru ya çok uzun sürdü bayağı bir dağınıklık vardı demeyecekmi sadece endurolu bir arkadaş vardı doğru dürüst gelen onuda tebrik ediyorum zaten oda gişelere benle geldi ama beklemeden uçtu gitti çünkü oda sıyırmıştı 1 saatlik yolu 2 saatte alınca. Gülümsüyorum

Ben bütün sitelere eşit uzaklıktayım işkembeden sallamayın MD nin veya diğer sitelerin kötülenmesi gibi bir durum yok burada ortalığı karıştırmayın ayıp oluyor arkadaşlar itiraf edin rezaleti beraber yaşadık oldu bitti herkes geziden memnunsa ben özür diler birdahada katılmam olur biter sizler ise 1 saatlik yolları 3 saatte almaya devam edersiniz yemeğinizi yediğinizde akşam olmuş olur döner gelirsiniz.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal