Tarih: 26.06.2006 - 10:41 Mesaj konusu: Böyle gezimi olurmuş rezalet
Motorsiklet net in kendimi düzenlemiş bireyselmi orasını bilmiyorum arkadaşım aradı hadi katılalım dedi 120 motorsiklet falan olacak harika bir gezi dedi veeeeeeeeee kerpe gezisine katılmak üzere carrefour un otoparkına gittik o ne 10 tane kişi gelmiş neyse heralde kalabalıklaşırız dedik öbür buluşma yerinde ve yola çıktık E6 da opette diğerleriyle buluştuk en fazla 30 motorsiklet ve 2 de arabaydı sanırım bu arada saat 10 olmuş ve grubun başı olduğunu sandığım bir arkadaş hala kim nasıl gidecek onu tartışıyor efendim 600 lük makineler önden gitsin yok efendim ufaklar önden gitsin falan birtürlü bir sonuca varamadılar neyse yola çıktık ama sadece kandıra gişelerden gireceğimiz kaldı aklımızda .
Bakın bu kadar yıldır motorcuyum böyle rezalet görmedim yahu otobanda 60-70 le gidilirmi bazen ağır vasıta kamyonun arkasında kalıp sollamıyorlardı bile ve ozaman 30-40 la gidiyorlardı vallahide sıyırdım billahide kafayı yedim neyseki içlerinden birkaçıdaha isyan etti ve birkaç motor kandıra gişelere vardık o da ne gözlerime inanamıyorum ben gişelerde tam 30 dakika bekledim ne gelen var ne giden acaba kazamı oldu falan birini durdurup sordum abi dedi bazıları fikir değiştirip sapancaya gittiler ee diğerleri nerede eh işte geliyorler dedi ve oda gitti .Fazla uzattım biliyorum ,kalanlarla kerpeye varışımız saat 1 açız abi ölüyoruz çünkü ara yollarda 30 la geldiler tabi ben oynattım yemekler söylendi saat 2 ben arkadaşıma dedimki bunlarla dönersek bugün eve varamayız yürü gidelim yemeğimizi bile münferit yadikten sonra eski yoldan ağvaya doğru yola çıktık çünkü işkenceyle geçen otobanı görmek istemiyorduk kafamıza göre ağvada denize girdik orada şile derken güzel güzel döndük.
Toplam 20 kere yolda durulup beklendi bu kadarda olmaz ya acaba nasıl bir zevk alındı bu geziden ben merak ediyorum.Vespacıların gezisi çok daha organize ve güzeldi.
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 26.06.2006 - 11:00 Mesaj konusu:
leoparus,MD'nin düzenlemediği bir geziye katılırsın ha Al sana gezi o zaman ...Gibi birşey olmuş seninki Şaka bir yana organizasyonu tam yapamayacaksan hiç yapma,siz de zaten çabuk davranıp geziyi bireyselleştirmişsiniz,doğrusunu yapmışsınız.Bu da sana ders olsun,en büyük MD
Not:Aman arkadaşlar ben şaka takıldım bu olaya haberiniz olsun... _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
En son Bluenight tarafından 26.06.2006 - 11:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
leoparus kimi kime şikayet ediyorsun anlayamadım ben kimim diye düşünürsen eğer 400 lük burgmanlı olan diye hatırlatıyım evet bazı yerlerde haklısın motorların süratleri rahatlıkla 100 yapabilecekken 70 ler hatta 40 lara düştüler bunlar kötü ama mt başlığını kullanma ben her iki siteyede aynı nickle üyeyim geçen haftada md de trilye gezisi oldu eğer takip ettiysen ve epi topu 4 motor gittik biliyormusun fotolara bak istersen gelicem diyen kimse yoktu ben
alp toker
xsandors ve birol vardı ve dedikki tek md li bizmişiz herhaldedik yola çıktık aynı şekilde gidildi aynı zaman kayıpları oldu fark yok inan
Tarih: 26.06.2006 - 11:31 Mesaj konusu:
Abi kafana göre tanıdığın bildiğin 3-5 arkadaş varsa ne ala nesı gider ne eder bilmediğin bi dünya adamla hiç gerek yok. Can sıkıcı bi durum. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
yavv arkadaşlar ne demek nesı gider ne eder bilmediğin bi dünya adamla hiç gerek yok ne demek biz hepimiz motorcu diilmiyiz her an yeni birisi içimize girip tanışmıyormuyuz nedir bu ayrımcılık yapmayın ?????
Tarih: 26.06.2006 - 11:39 Mesaj konusu:
ben de aynı nickle her iki siteye birden üyeyim. birini birine kötülemek doğru değil.
yalnız bizim grupta bi kaç tane dragstarı, intruder'ı olan arkadaşlar vardı. sanırım onlar sizdiniz, sitem ettiğinize göre.. 250 cc altındaki motorların grubuydu bizimki. büyük makinalar ayrı gittiler. onların bizim grupta ne işi vardı anlamadım???
ne işleri olduklarını ben söliyim, kerpeye nasıl gidileceği ve nasıl gruplama yapılacağı anlatılırken kendi aralarında konuşuyorlardı!!!!
opet benzinciden çıkan ilk grup da biz olduğumuz için, bu arkadaşlar da çok aceleci oldukları için, 2-3 tane büyük motor 250 cc altı motorlarla beraber geldi yavaş yavaş.
ne olup bitiyor diye biraz kulak verselerdi 600 ve üstü makinalarla güzel güzel gelirlerdi..
iğneyi başkasına, çuvaldızı kendimize batıralım. ayrıca hepimiz motorcuyuz, iki siteye birden üyeyim. nedir bu ayrımcılık? tanımadığın bilmedğin adamlarla gidersn böyle olur demiş bazıları da. yahu birçok kişi bahsedilen iki siteye birden üye burda. yapmayın allah aşkına!! _________________ Why does it always Rain On me?
0 Rh (+)
bakın arkadaşlar siteye şirin gözükmek adına böyle başka sitelerin isimlerini yazmayı doğru bulmuyorum hepsinde her zaman aksilikler olabilir bizler onların bu camiaya yaptıkları hizmetin binde birini yapalım ondan sonra konuşalım işine gelmedi ise özür diler programını kendin yaparsın ki zaten öyle olmuş _________________ Tecrübe BMW ye bindiriyor
Arkadaşlar dikkat etmemiştim ama lespaul'e katılıyorum. Birlik beraberlik olacağına bölücülük yapılmasın. Adana Ç.M.S.K 'da ikiteker, motosiklet.net, motordelisi, ve diğer birkaç siteden arkadaşlarımız var. Herkes il içerisinde güzel birliktelik kuruyor gezi yapıyoruz etkinlik yapıyoruz. Siteler bilgi paylaşımı, dosluklar kurmak içindir. Bunu savaş meydanına çevirmenin anlamı yok.
Tarih: 26.06.2006 - 14:59 Mesaj konusu:
mutluemlak demiş ki:
yavvv hangi tip durumlar bunlar gurup sürüşüdemek gurubun içindeki en yavaş motorun gurubun hız limiti olduğunu benmi yanlış biliyorum yoksa ???????
bende her ıkı sıtenınde uyesıyım
batuhan35
mutluemlak abı dun kı dusuncelı hareketınden dolayı sıze tesekkur edıyorum....
kerpe gezısıne gelınce ufak tefek sorunlar oldu ama cok ta buyukmemek lazım emegı gecen herkese tesekkurler..... _________________ it's my life_1982 __kymco activ110__ 34 DF 9496 - A rh(+)
Tarih: 26.06.2006 - 18:25 Mesaj konusu:
Mademki geziniz güzeldi neden bazıları ayrılıp sapancaya falan gittiler bırakın bu işleri demekki sizin gezilerden anladığınız eziyet çekmek başka söyleyecek söz bulamıyorum yahu sevgili arkadaşlar 150 kişi gidilse bile sabah belli bir saatte çıkar adam gibi gideceğin yere varırsın pekiya kerpeye 2-3 kilometre kalıncaki 1 saatlik bekleyişimizi neyle izah edeceksiniz kimi bekledik orada ne için bekledik ben anlamadım herkes birbirine bakıp bekliyordu bir iki kişiye sordum cevap alamadım ve hatta gişelere nihayet varan grubun lideri sandığım arkadaşa sordum abi kaçla geldiniz diye 130- 140 dedi demekki ben chopper makinemle 250 ile gelmişim çünkü gişede tam yarım saat bekledim şimdi ALLAH rızası için kimse çıkıpta harbiden doğru ya çok uzun sürdü bayağı bir dağınıklık vardı demeyecekmi sadece endurolu bir arkadaş vardı doğru dürüst gelen onuda tebrik ediyorum zaten oda gişelere benle geldi ama beklemeden uçtu gitti çünkü oda sıyırmıştı 1 saatlik yolu 2 saatte alınca.
Ben bütün sitelere eşit uzaklıktayım işkembeden sallamayın MD nin veya diğer sitelerin kötülenmesi gibi bir durum yok burada ortalığı karıştırmayın ayıp oluyor arkadaşlar itiraf edin rezaleti beraber yaşadık oldu bitti herkes geziden memnunsa ben özür diler birdahada katılmam olur biter sizler ise 1 saatlik yolları 3 saatte almaya devam edersiniz yemeğinizi yediğinizde akşam olmuş olur döner gelirsiniz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız