Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Benzinlikte Dönen Üçkağıtçılık !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Benzinlikte Dönen Üçkağıtçılık !!!

Benzinlikte Dönen Üçkağıtçılık !!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 28.06.2006 - 15:48    Mesaj konusu: Benzinlikte Dönen Üçkağıtçılık !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar bugün Sabah Eşimle beraber Honda Cbr 125 repsol motorumuzla Bozcaadaya gitmek üzere yola çıktım ve Çanakkale İntepe mevkiindeki Yüksel petrole uğradım ve depomu doldurayım dedim.18-19 yaşlarında bir delikanlı plakamı fatura cihazına yazdı ve depomu doldurmaya başladı ve birde ne göreyim hortumun ucundan resmen hava ve benzin beraber geliyor ,o kadar hava basıncı geliyorki deponun içerisindeki benzin dahi dışarıya damla damla fırlıyordu.Ben hiç sesimi çıkarmadım ve her ne ise depo doldu ve pompaya baktığımda verilen benzin miktarı 11,630 LT ve tam olarak 35,70 YTL tuttu ,,hehe şimdiye kadar 29 YTL den fazla hiç para vermemiştim hemde full depo doldurulunca hadi buyur buradan yak bakalım şimdi !!!adama dedim kardeşim pompanızda sorunmu var ,yok dedi genç şahıs ,bende bunun üzerine yetkili kimse çağırın gelsin dedim ve ondan 2 yaş büyük bir delikanlı geldi ve dedim ben bu fatura tutarını itiraz ediyorum,siz remen benzin yerine hava basıyorsunuz dedim.Oda bana demezmi kardeşim işte fatura işte verilen benzin miktarı diye çıkıştı aklı sıra.Bende hemen sıra ile kendisine gülerek honda cbr 125 kullanma klavuzunu gösterdim ve bu motorun deposu 10 LT yedek depo da dahil olmak üzere benzin alır ve siz nasıl olurda üstelik benzin depom 4/1 inden fazlası dolu iken bu kadar benzin basabilirsiniz dedim.Oda kardeşim ben anlamam ödeyeceksin dedi.(Tabii ortalık kızışmaya başladı)Ödemiyorum çağır jandarmayı gelsin (Orası jandarma bölgesidir) dedim bu sefer jandarma ne yapsın dedi.O zaman maliyeyi çağırın dedim ve dayanamayıp kimliğimi çıkardım (askeri personel) ve tutanak tutun dedim ve parayı vermeden gitti deyin veya kaçtı deyin dedim ve bu arada cbr larda yeni benzin doldurulunca ve kontak eğer açılmadı ise en son ne ise benzin durumunu gösterdiği aklıma geldi ve çantadan fotoğraf makinemi çıkartıp benzin göstergesinin fotoğrafını çektim ve adama bak şimdi benzinim ilk geldiğimde bu kadardı yani 1/4 ten fazla ve kontağı açtım gösterge yükselmeye başladı ,,,tabii adam neye uğradığını şaşırdı ve döndü bu sefer yanındaki gariban pompacı gence ve kardeşim ben sana demedim mi bu pompayı benden habersiz kullanmayacaksın (demekki o pompada hile var) bende kardeşim al şu paranı dedim ve çıkardım yaklaşık 18-20 ytl fazladanda olsa 35 ytl yi verdim Ve oradan ayrıldık eşimle .....Olay yarın sabah itibari ile elimdeki delillerle beraber Cumhuriyet savcılığına ve maliye denetim ekiplerine bildirilerek yasal işlemleri başlatılacaktır.

Lütfen sizde bu konulara dikkat edin ve bu tarz hırsızlıklara ve kaçakçılıklara göz yumdurmayın.Saygılar...
http://img322.imageshack.us/img322/9368/dsc054705zu.jpg

http://img322.imageshack.us/img322/6893/dsc062716tz.jpg
Benzin almaya girdiğimde deponun durumu ve cbr lar da kırmızı çizgide hala 2 lt içerisinde benzin bulunduğu yazdığından gerisini siz hesaplayın.
http://img393.imageshack.us/img393/5913/dsc062707ko.jpg

http://img393.imageshack.us/img393/1760/dsc062729cc.jpg

NOT:Resimlerin bouyu 640 X 480 den büyük olduğu için tarafımca link haline getirilmiştir.Bilginize
MustafaERTÜRK

blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 28.06.2006 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu nedir ya utanıyorum bunun gibi çanakkalelilerden ^2 ^2 ^321

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 28.06.2006 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kardeş vardır belki bir yanlışlık diyeceğim ama belge var ortada yazık ya çok yazık
sforza
Üye
Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 28.06.2006 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackhawkhonda , süpersin Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
zagor_tenay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir/çeşme

MesajTarih: 28.06.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ınsanların benzının damlasını hesapladıgı sugunlerde dıkkatlı olmak lazım ama motorcu kardesıme helal olsun alkışş Alkışlıyorum herseyıyıle sermıs olayı ortaya helal sana
Başa dön
zagor_tenay Çevrimdışı zagor_tenay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 28.06.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla helal olsun abıcım ınan ole hosuma gıttıkı anlatamam ya bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deskator
Üye
Üye

MesajTarih: 28.06.2006 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben zamanında istasyon işindeydim.O zamanlar bu tip şikayetleri çok gördüm.Kısaca istasyon pompaların mühürlü olmasından sebep olaydan yırtıyor.Pompaların bakımını yapan şirket çeşitli bahanelerle olayı atlatıyor.Ben bu gibi durumlarda ceza geldiğini görmedim.
Arkadaşım hakkını aramalısın ama bunu yaparken sakın olayın peşini bırakma . Ben sana bir tiyo verim.İstasyonun taşıdığı markaya istasyonu şikayet et ve delillerini sun.Onlar adli mercilerden daha fazla bu konuda çalışma yaparlar.
saygılar.
Başa dön
deskator Çevrimdışı deskator Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arabaci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balykesir G@Zi internet cafe adnan menderes 0266 224 49 12...

MesajTarih: 28.06.2006 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo bunu görmezden gelmeyip ilgilendiğin için sen den sonrakilere onların haberi olmadan iyilik yapmış oldun. Arena programında da çıkmıştı bu tarz yolsuzluklar... bravo.

G@Zi net Balikesir...
Başa dön
arabaci Çevrimdışı arabaci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ibrahim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: malatya MERKEZ

MesajTarih: 28.06.2006 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla aynını 2 yıl once bende yasadım motorumun benzını bıtmıstı :3 sabıt bı sısem vardı bıttıgı zaman hep onunla alıyordum bır hafta sonra aynı sıseyı baska bır benzınlıkte 2 yıl oncenın parasıyla 150 bınlıra fazla cıktı (sısenın sadece 1.5 lıtre )oldugu goz onune alınınca bı depoda nekadar fark cıkacagını buyrun sız hesaplayın sımdı nezaman bu mevzu olsa dırek o ıstasyondan bahsedıyorum ve dıkkat etmelerını soyluyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Ibrahim Çevrimdışı Ibrahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
seco2019
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Balykesir

MesajTarih: 28.06.2006 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun bırakma peşini
Başa dön
seco2019 Çevrimdışı seco2019 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yahama_60
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.06.2006 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ıyı yapmıssın ama bence pek bısey degısmez
Başa dön
yahama_60 Çevrimdışı yahama_60 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
maxbmw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.06.2006 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

black hawk herkes sen gibi hakkını arasa keşke haklarını sonuna dek yasal biçimde sawunuyosun süpersin ellerine sağlık Alkışlıyorum
Başa dön
maxbmw Çevrimdışı maxbmw Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maniak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ysparta

MesajTarih: 28.06.2006 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ederim kardeşim harbiden kafanı kullanmışsın bunlara meydan vermemek gerek hatta ^2 gerek Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
maniak Çevrimdışı maniak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
trasher
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GöZtEpE

MesajTarih: 28.06.2006 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun valla işte bilinçli sürücü die ben buna derim Dil çıkarıyorum bizede ders oldu deneyelim bi dahaki sefere nolur nolmaz çanakkaledeki böle yapıyosa istanbuldaki kimbilir ne yapar

®trasher yellowstorm gt250r
Başa dön
trasher Çevrimdışı trasher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BODRUM

MesajTarih: 28.06.2006 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okudum süper valla şimdiye kadar bizimde başımız çok geldi ama ispatlama olayını beceremedik daha tebrik ediyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal