Tarih: 28.06.2006 - 15:48 Mesaj konusu: Benzinlikte Dönen Üçkağıtçılık !!!
Selam arkadaşlar bugün Sabah Eşimle beraber Honda Cbr 125 repsol motorumuzla Bozcaadaya gitmek üzere yola çıktım ve Çanakkale İntepe mevkiindeki Yüksel petrole uğradım ve depomu doldurayım dedim.18-19 yaşlarında bir delikanlı plakamı fatura cihazına yazdı ve depomu doldurmaya başladı ve birde ne göreyim hortumun ucundan resmen hava ve benzin beraber geliyor ,o kadar hava basıncı geliyorki deponun içerisindeki benzin dahi dışarıya damla damla fırlıyordu.Ben hiç sesimi çıkarmadım ve her ne ise depo doldu ve pompaya baktığımda verilen benzin miktarı 11,630 LT ve tam olarak 35,70 YTL tuttu ,,hehe şimdiye kadar 29 YTL den fazla hiç para vermemiştim hemde full depo doldurulunca hadi buyur buradan yak bakalım şimdi !!!adama dedim kardeşim pompanızda sorunmu var ,yok dedi genç şahıs ,bende bunun üzerine yetkili kimse çağırın gelsin dedim ve ondan 2 yaş büyük bir delikanlı geldi ve dedim ben bu fatura tutarını itiraz ediyorum,siz remen benzin yerine hava basıyorsunuz dedim.Oda bana demezmi kardeşim işte fatura işte verilen benzin miktarı diye çıkıştı aklı sıra.Bende hemen sıra ile kendisine gülerek honda cbr 125 kullanma klavuzunu gösterdim ve bu motorun deposu 10 LT yedek depo da dahil olmak üzere benzin alır ve siz nasıl olurda üstelik benzin depom 4/1 inden fazlası dolu iken bu kadar benzin basabilirsiniz dedim.Oda kardeşim ben anlamam ödeyeceksin dedi.(Tabii ortalık kızışmaya başladı)Ödemiyorum çağır jandarmayı gelsin (Orası jandarma bölgesidir) dedim bu sefer jandarma ne yapsın dedi.O zaman maliyeyi çağırın dedim ve dayanamayıp kimliğimi çıkardım (askeri personel) ve tutanak tutun dedim ve parayı vermeden gitti deyin veya kaçtı deyin dedim ve bu arada cbr larda yeni benzin doldurulunca ve kontak eğer açılmadı ise en son ne ise benzin durumunu gösterdiği aklıma geldi ve çantadan fotoğraf makinemi çıkartıp benzin göstergesinin fotoğrafını çektim ve adama bak şimdi benzinim ilk geldiğimde bu kadardı yani 1/4 ten fazla ve kontağı açtım gösterge yükselmeye başladı ,,,tabii adam neye uğradığını şaşırdı ve döndü bu sefer yanındaki gariban pompacı gence ve kardeşim ben sana demedim mi bu pompayı benden habersiz kullanmayacaksın (demekki o pompada hile var) bende kardeşim al şu paranı dedim ve çıkardım yaklaşık 18-20 ytl fazladanda olsa 35 ytl yi verdim Ve oradan ayrıldık eşimle .....Olay yarın sabah itibari ile elimdeki delillerle beraber Cumhuriyet savcılığına ve maliye denetim ekiplerine bildirilerek yasal işlemleri başlatılacaktır.
NOT:Resimlerin bouyu 640 X 480 den büyük olduğu için tarafımca link haline getirilmiştir.Bilginize
MustafaERTÜRK _________________ 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.11 TÜRK İÇİN CİHANI FETHEDERİZ...Özel Harp.
AB RH (+) 0 506 357 7316
Tarih: 28.06.2006 - 16:10 Mesaj konusu:
ınsanların benzının damlasını hesapladıgı sugunlerde dıkkatlı olmak lazım ama motorcu kardesıme helal olsun alkışş herseyıyıle sermıs olayı ortaya helal sana
Tarih: 28.06.2006 - 16:10 Mesaj konusu:
valla helal olsun abıcım ınan ole hosuma gıttıkı anlatamam ya bravo _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Ben zamanında istasyon işindeydim.O zamanlar bu tip şikayetleri çok gördüm.Kısaca istasyon pompaların mühürlü olmasından sebep olaydan yırtıyor.Pompaların bakımını yapan şirket çeşitli bahanelerle olayı atlatıyor.Ben bu gibi durumlarda ceza geldiğini görmedim.
Arkadaşım hakkını aramalısın ama bunu yaparken sakın olayın peşini bırakma . Ben sana bir tiyo verim.İstasyonun taşıdığı markaya istasyonu şikayet et ve delillerini sun.Onlar adli mercilerden daha fazla bu konuda çalışma yaparlar.
saygılar.
Kayıt: May 09, 2006 Mesajlar: 305 Nereden: Balykesir G@Zi internet cafe adnan menderes 0266 224 49 12...
Tarih: 28.06.2006 - 16:24 Mesaj konusu:
Bravo bunu görmezden gelmeyip ilgilendiğin için sen den sonrakilere onların haberi olmadan iyilik yapmış oldun. Arena programında da çıkmıştı bu tarz yolsuzluklar... bravo. _________________ Osman & Gökçe & MertGazi (Geldi)11-06-2008
Tarih: 28.06.2006 - 16:38 Mesaj konusu:
valla aynını 2 yıl once bende yasadım motorumun benzını bıtmıstı :3 sabıt bı sısem vardı bıttıgı zaman hep onunla alıyordum bır hafta sonra aynı sıseyı baska bır benzınlıkte 2 yıl oncenın parasıyla 150 bınlıra fazla cıktı (sısenın sadece 1.5 lıtre )oldugu goz onune alınınca bı depoda nekadar fark cıkacagını buyrun sız hesaplayın sımdı nezaman bu mevzu olsa dırek o ıstasyondan bahsedıyorum ve dıkkat etmelerını soyluyorum _________________ HER iYiNiN iCiNDE BiR KOTU:
HER KOTUNUN iCiNDE BiR iYi
mutlaka vaardir!!!!
Tarih: 28.06.2006 - 17:10 Mesaj konusu:
helal olsun valla işte bilinçli sürücü die ben buna derim bizede ders oldu deneyelim bi dahaki sefere nolur nolmaz çanakkaledeki böle yapıyosa istanbuldaki kimbilir ne yapar _________________ ..::takarsan dost takmazsan tost olursun::..
okudum süper valla şimdiye kadar bizimde başımız çok geldi ama ispatlama olayını beceremedik daha tebrik ediyorum _________________ http://3fmotor.sahibinden.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız