Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Iste buda benim motorum Mondial 110 FT

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Iste buda benim motorum Mondial 110 FT

Iste buda benim motorum Mondial 110 FT
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mert1163
Üye
Üye

Nereden: Yzmir/Dikili

MesajTarih: 28.06.2006 - 20:07    Mesaj konusu: Iste buda benim motorum Mondial 110 FT Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte arkadaslar buda benım makınem..Artık yetmıyo bana ama melet ılk goz agrım satmakda ıstemıyom artık ehlıyete kadar yanı seneye kadar ıdare edıcez.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

.:Red DraGon:.
Başa dön
mert1163 Çevrimdışı mert1163 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
--cbr125--
Üye
Üye

MesajTarih: 28.06.2006 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesinde plakan nerde sakın spor görünüm vermek için çıkardım deme :nono:
Başa dön
--cbr125-- Çevrimdışı --cbr125-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 28.06.2006 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mert1163 gerçekten çok hoş olmuş kazasız belasız sürüşler
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 28.06.2006 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayna
olmadan olmaz dostum,tak hemen
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emre25
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli-darıca-bayramoglu

MesajTarih: 28.06.2006 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş arkadaşım allah kazabela vermesin
Başa dön
emre25 Çevrimdışı emre25 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 28.06.2006 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yoksa plaka SS gibi kuyruğun altındamı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mert1163
Üye
Üye

MesajTarih: 28.06.2006 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

--cbr125--,Valla spor gorunuyo dıe soktum ama takıcam polis abiler kızıyo... ^1 ^1

Bıde motorun gece cekılmıs fotograflarını koyucam bakalım begencek mısınız...

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

2move, ya abı haklısın aynasız olmuyo ama cok sırıtıyo bu motordada ya.. Üzgünüm

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

emre25, banistercaq, Sagolun arkadaslar allah daha ıyılerını sızlere nasıp etsın...

Başa dön
mert1163 Çevrimdışı mert1163 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Promet
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 28.06.2006 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun çok hoş ama o egzos ne öyle Çok gülüyorum

2005 Honda CGL 125

Başa dön
Promet Çevrimdışı Promet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 28.06.2006 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynalar nerde?
O egsoz ne?Şehir içi çok rahatsız ediyorlar sesten...
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 28.06.2006 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar niye kusur arıyorsunuz onu anlamıyorum mert1163 gerçekten uğraşmıs (biliorum çünkü benzerlerini bende yaptım) yok ayna vs vs elbet aynasını takacak şayet ben motorumu silerken mutlaka aynaları çıkartırım biri gelip ss ye egsoz taksaydı ne güzel derdik plaka iptal olsa ne hoş derdik ama bu bi cup olunca neden böyle yapıyoruz
Başa dön
mert1163
Üye
Üye

MesajTarih: 28.06.2006 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banistercaq, abıcım senı gercekten kutlarım zevkler ve renkler tartısılmaz bunu untmuyalım arkadaslar... Dil çıkarıyorum

Başa dön
demogorgan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.06.2006 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynasız motora binmenin zevkle bir ilgisi yok, herşeye muhalefet olmayalım...
demogorgan Çevrimdışı demogorgan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 28.06.2006 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demogorgan benm savunduğum o deil belki sadece fotolar çekilirken takılı deildi aynalar Dil çıkarıyorum
Başa dön
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.06.2006 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim güle güle kullan diyorum.bendede mondial 110 ft vardı sattım.çok memnundum.
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mert1163
Üye
Üye

MesajTarih: 28.06.2006 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52, sagolasın kardesım yenı motorunda hayırlı olsun ayrıca...

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal