Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Televizyon makinesine gitmeye ne dersiniz?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Televizyon makinesine gitmeye ne dersiniz?

Televizyon makinesine gitmeye ne dersiniz?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
redbull
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatagy

MesajTarih: 29.06.2006 - 08:57    Mesaj konusu: Televizyon makinesine gitmeye ne dersiniz? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önceki zamanlarda Motordelisi.com olarak ZAGA programına gitmiş ve çok eğlenmiştik.
Diyorumki Okan Baygülgen'i bir TELEVİZYON MAKİNASIN da izleyelim.....

01 07 2006 Cumartesi 20:00 de Kanal D stüdyolarında olunacak program 22:00 de başlıyor bu hafta.... Toplu halde gireceğiz iceri yani herkesin 19:45 de giriş kapısında olması gerek,davetiyeler toplu veriliyor.

Bu haftaki konukları hakkında bir iki tiyo aldım.Şebnem Schaefer (... yakından incelenebilir)Mustafa Topaloğlu(uzaylımı değilmi incelenebilir)Hepsi grubu(incelenecek bir şeyler bulursunuz)öğrendiklerim bunlar.....

Arkadaşlar gelmek isteyenler kaç kişi olacaklarını yazarlarsa ona göre davetiye sayısını bildirebileyim orada bir sorun yaşamıyalım.

Not:Ne yazıkki ben ve eşim sizlerle beraber olamıyacağız bebeğimiz 1 hafta önce dünyaya gözlerini açtığı için gelemiyeceğiz.Ama sizleri tv karşısında izlemekten zevk alıcağız.

HAYDİ ÇOCUKLAR TELEVİZYON MAKİNASINA.......

/www.motordelisi.com/ftopict-3590-zaga.html

Buyuk harf baslik yazmayalim Redbull, edit ettim. Basligi da Aktiviteleri topladigimiz foruma tasiyorum.
DD

Bülent Bahadır Şirin B(-)
KAWASAKI VN800
Başa dön
redbull Çevrimdışı redbull Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maksimus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.06.2006 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözünüz aydın..allah analı babalı büyütsün...programa ben ve taro eşlerimizle geliyoruz..toplam 4 kişiyiz....
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 29.06.2006 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu arada kaçırdım kusura bakmayın :chu:
allah analı babalı büyütsün...
ayy ne şirin şeydir şimdi o bebişş.... Bravo

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

redbull, Ağlıyorum Ağlıyorum çok isterdim gelmeyi .. ama... Ağlıyorum Ağlıyorum
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 29.06.2006 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah analı babalı büyütsün Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ac-dc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 29.06.2006 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl gelelim izmirden Ağlıyorum sizlere iyi eğlenceler.selam söyleyin! şebnem'e :P
Başa dön
ac-dc Çevrimdışı ac-dc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.06.2006 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet abi yazın bizi maximus taro eşlerimis 4 kişiyiz :P heyo
pankart hazırlayalımmı extradan MD hesabı
Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 29.06.2006 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redbull Nejla ve senin adına çok sevindim... Alkışlıyorum
Sağlıkla anneli babalı büyüsün... Umarım sizi hiç üzmez...
Nejla'ya selam...

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
redbull
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2006 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bebiş için yazılmış ve yazılacaklara şimdiden teşekküler.Allah herkesinkini analı babalı büyütsün.........

Maksimus ve Taro 4 kişi yazıldınız(Taro üşenmezsen hazırla belki pankart elinde olan arkadaşlar gelemez)

KAWASAKI VN800
Başa dön
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 29.06.2006 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

'DuBLe' Bilet Rica Etsem Bülent Abİ Çok gülüyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
redbull
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2006 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maksimus ve Taro 4 kişi
Sradcan 2 kişi

KAWASAKI VN800
Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 29.06.2006 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkanrr 4 kısı :3 :3 :3
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
redbull
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2006 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maksimus ve Taro 4 kişi
Sradcan 2 kişi
volkanrr 4 kisi

KAWASAKI VN800

En son redbull tarafından 29.06.2006 - 11:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 29.06.2006 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya ayın 15 den sonra gitseydiniz.Bende orada olacaktım bende gidecem zaten ama erken oldu..

Neyse gönlümüz sizinle...

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 29.06.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende gelmek istiyorum serseri görünümlü fetbaz motorcu sradcan geliyomuş bende gelim. Gülümsüyorum tek kişi
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 29.06.2006 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MasterDaRüzgar, okan abiye slm söyle Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
beyaza da.. :P
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal