Kayıt: Mar 20, 2004 Mesajlar: 562 Nereden: istanbul/kozyatagy
Tarih: 29.06.2006 - 08:57 Mesaj konusu: Televizyon makinesine gitmeye ne dersiniz?
Daha önceki zamanlarda Motordelisi.com olarak ZAGA programına gitmiş ve çok eğlenmiştik.
Diyorumki Okan Baygülgen'i bir TELEVİZYON MAKİNASIN da izleyelim.....
01 07 2006 Cumartesi 20:00 de Kanal D stüdyolarında olunacak program 22:00 de başlıyor bu hafta.... Toplu halde gireceğiz iceri yani herkesin 19:45 de giriş kapısında olması gerek,davetiyeler toplu veriliyor.
Bu haftaki konukları hakkında bir iki tiyo aldım.Şebnem Schaefer (... yakından incelenebilir)Mustafa Topaloğlu(uzaylımı değilmi incelenebilir)Hepsi grubu(incelenecek bir şeyler bulursunuz)öğrendiklerim bunlar.....
Arkadaşlar gelmek isteyenler kaç kişi olacaklarını yazarlarsa ona göre davetiye sayısını bildirebileyim orada bir sorun yaşamıyalım.
Not:Ne yazıkki ben ve eşim sizlerle beraber olamıyacağız bebeğimiz 1 hafta önce dünyaya gözlerini açtığı için gelemiyeceğiz.Ama sizleri tv karşısında izlemekten zevk alıcağız.
HAYDİ ÇOCUKLAR TELEVİZYON MAKİNASINA.......
/www.motordelisi.com/ftopict-3590-zaga.html
Buyuk harf baslik yazmayalim Redbull, edit ettim. Basligi da Aktiviteleri topladigimiz foruma tasiyorum.
DD _________________ Bülent Bahadır Şirin B(-)
KAWASAKI VN800
Kayıt: Mar 20, 2004 Mesajlar: 562 Nereden: istanbul/kozyatagy
Tarih: 29.06.2006 - 10:03 Mesaj konusu:
bebiş için yazılmış ve yazılacaklara şimdiden teşekküler.Allah herkesinkini analı babalı büyütsün.........
Maksimus ve Taro 4 kişi yazıldınız(Taro üşenmezsen hazırla belki pankart elinde olan arkadaşlar gelemez) _________________ Bülent Bahadır Şirin B(-)
KAWASAKI VN800
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız