Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorumu satıyorum..2300ytl (resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorumu satıyorum..2300ytl (resimli)

motorumu satıyorum..2300ytl (resimli)

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 29.06.2006 - 18:59    Mesaj konusu: motorumu satıyorum..2300ytl (resimli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar motorumu satıyorum....
2.300ytl son parası
4500km de
hiç bi arıza ve sorunu yoktur....bir tek sol tarafta belli olmayan ufak bi cizik var...gayet iyi bi performansı var...debriyaj balatası honda nın orjinal balatası takılmıstırr...
5556748919
tskkk
bu arada ybr ile takasa girelebilir...06 model olması gerekiyor siyah veya mavi renkl tercihimdir...

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kahadeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KDZ.ERE?LYDEN =) 67 KDZ 67

MesajTarih: 29.06.2006 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alanada satanada hayırlı olsun ...
Başa dön
kahadeer Çevrimdışı kahadeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
can_352
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.06.2006 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaç model markası ney.............................................................
Başa dön
can_352 Çevrimdışı can_352 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 29.06.2006 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun özelliklerini ve de markasını yazsaydım ii olurdu dostumm.

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 29.06.2006 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH pazarını hayır eylesin alana da satanada hayırlı olsun Alkışlıyorum
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 29.06.2006 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

markası skyjet
modeli 06 150 cc 5 vites
tankpad var üzerinde isteyene yanında kendi yaptırdıgım egsoz u da veririm...

Son Mesajdan 27 saniye:

2006 mart trafige cıkıslı

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal