Evet Sevgili Arkadaşlar Suzuki GSX-R 600 almaya Karar verdim şöyle 6-7 Milyar arası 95-96-97 model Makinalar var sanırım fakat alınabilirlikleri tartışılır sizin tavsiyeniz nedir makinalar işe yararmı yoksa bir aldığım para kadar daha masraf açarmı Böyle bildiğiniz temiz makina varmı dır yada daha eski ve daha ucuz makinalar İlginize şimdiden teşekkür ederim _________________ AB (rh) +
dostum nede olsa 10 yaşına yakın makina alsan şöyle saglam gazlamaya kalksan hep bi yerlerden bişey cıkıyır,özellikle önceki sahibi hırpalıdıysa işin zor ve suzuki parçaları pahalı biraz benim sana tavsiyem hyosung gt 250 r alman olur ona bi performans egzos iştee tamam :3 ama karar senin tabii inş hayırlısı olur dostum saygılar.. _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 30.06.2006 - 13:40 Mesaj konusu:
125KT, fiyat normal zaten o düzeyde ama işte önemli olan motordur ama alacaksanda dikkatli ol..Hani derler ya eskinin yenisi olmaz diye...Her an patlak verebilir.Süprizlerle dolu _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 30.06.2006 - 13:48 Mesaj konusu:
abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii walla ben sana al demem neden dersen ben 2000 yılında tanıdık bildik motor diye bir srad 600 aldımm :P aman diyim ya sanayıden geri gelemedim .ama sen temiz sorun açmıcak bir makıne bulursan ne mutlu sana
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
abi sen yine hacim olarak düşük model olarak yuksek bir motora bak.keşke deme sonra benim gibi :!: _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Kayıt: Jun 21, 2006 Mesajlar: 272 Nereden: BALIKESYR/EDREMYT
Tarih: 30.06.2006 - 13:50 Mesaj konusu:
kardes toplu güsel masrafsız olursa all...güsel motorlar..görünüş olarak heybetli,motor olarak güçlü al yani bana göre...bende de srad600 var satıcam ama 8.000 istiyorum çok düzgün makina 98 model
Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 2043 Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR
Tarih: 30.06.2006 - 19:53 Mesaj konusu:
sercat, MasterDaRüzgar, mehmet_RR, musty_gsx-r600, Çok saolun dostlar o zaman en iyi bir er5 çekmek nasılsa race gibi napalım biraz daha para birikince fazla zarar etmeden atar adam bi race alırız _________________ AB (rh) +
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 720 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 30.06.2006 - 20:10 Mesaj konusu:
çok kısa söylicem (sakın yaklaşma) tecrube konuşuyor arkadaşım.. sen beni dinle.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
ofiyata alacağın sıfır motor ne olursa olsun temiz bakımlı bi srad ın yerini tutamaz.temizinden iyi bi ustaya göstererek al bi srad bak keyfine. _________________ stiwolf 93 suzuki gsx-r1100 99 r1
Tarih: 30.06.2006 - 23:30 Mesaj konusu:
arkadaşlar bazen çok yersiz konuşuyosunuz,nsıl dert olur yaa.arkadaşım temiz bir japon motosiklet herzaman alınır.model fark yapmaz (aşırı eski olmadıgı taktirde) bende 99 R1 vardı hiç sorun yaşamadım,ondan önce 99 gsxr600 vardı oda tık demedi,şuan 99 R6 var oda problemsiz,99 hepsi hee paran varsa tabiki yüksek model cihazlar herzaman daha iyidir _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 01.07.2006 - 13:42 Mesaj konusu:
kawasakiglr, bu yorumların yesizlikle alakası yok aslında tam yeri sadece her kes dusuncesini soyluyo bende de vardı srad 600 ama sanayıden gelmedi tabıkı mutlaka çok temız bakımlı motorlarda vardır ama biz sadece dikkatlı olup almasını soyluyoruz.neden benim agzımı yakan yemeyı sana tavsiye edeyim demi
Son Mesajdan 41 saniye:
ha arada benim yazdıklarımı da yanlış anlama _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Tarih: 02.07.2006 - 02:31 Mesaj konusu:
ya yok kardeşim benim anlamam yanlış.yani adamın hayalleri yıkılıyo o açıdan,bulsun temizini aslan gibi biner hiçbişeyde olmaz _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız