Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 95-96-97 Suzuki GSX-R 600 Alınırmı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

95-96-97 Suzuki GSX-R 600 Alınırmı ?

95-96-97 Suzuki GSX-R 600 Alınırmı ?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 30.06.2006 - 07:54    Mesaj konusu: 95-96-97 Suzuki GSX-R 600 Alınırmı ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Sevgili Arkadaşlar Suzuki GSX-R 600 almaya Karar verdim şöyle 6-7 Milyar arası 95-96-97 model Makinalar var sanırım fakat alınabilirlikleri tartışılır sizin tavsiyeniz nedir makinalar işe yararmı yoksa bir aldığım para kadar daha masraf açarmı Böyle bildiğiniz temiz makina varmı dır yada daha eski ve daha ucuz makinalar İlginize şimdiden teşekkür ederim Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum nede olsa 10 yaşına yakın makina alsan şöyle saglam gazlamaya kalksan hep bi yerlerden bişey cıkıyır,özellikle önceki sahibi hırpalıdıysa işin zor ve suzuki parçaları pahalı biraz Üzgünüm benim sana tavsiyem hyosung gt 250 r alman olur ona bi performans egzos iştee tamam :3 ama karar senin tabii inş hayırlısı olur dostum Göz kırpıyorum saygılar..
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 30.06.2006 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

125KT, fiyat normal zaten o düzeyde ama işte önemli olan motordur ama alacaksanda dikkatli ol..Hani derler ya eskinin yenisi olmaz diye...Her an patlak verebilir.Süprizlerle dolu Gülümsüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 30.06.2006 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Şok oldum walla ben sana al demem neden dersen ben 2000 yılında tanıdık bildik motor diye bir srad 600 aldımm :P aman diyim ya sanayıden geri gelemedim .ama sen temiz sorun açmıcak bir makıne bulursan ne mutlu sana

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

abi sen yine hacim olarak düşük model olarak yuksek bir motora bak.keşke deme sonra benim gibi :!:
musty_gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us" alt="" border="0" />

Nereden: BALIKESYR/EDREMYT

MesajTarih: 30.06.2006 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes toplu güsel masrafsız olursa all...güsel motorlar..görünüş olarak heybetli,motor olarak güçlü al yani bana göre...bende de srad600 var satıcam ama 8.000 istiyorum çok düzgün makina 98 model
Başa dön
musty_gsx-r600 Çevrimdışı musty_gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 30.06.2006 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat, MasterDaRüzgar, mehmet_RR, musty_gsx-r600, Çok saolun dostlar o zaman en iyi bir er5 çekmek nasılsa race gibi napalım biraz daha para birikince fazla zarar etmeden atar adam bi race alırız Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 30.06.2006 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kısa söylicem (sakın yaklaşma) tecrube konuşuyor arkadaşım.. sen beni dinle.. Dil çıkarıyorum
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 30.06.2006 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

125KT, ER 5 en iyisi senin için Dil çıkarıyorum karar bu işte saala gitsin 600 ü
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kocaEko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ofiyata alacağın sıfır motor ne olursa olsun temiz bakımlı bi srad ın yerini tutamaz.temizinden iyi bi ustaya göstererek al bi srad bak keyfine.
mini_bikeRRs
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL-caDDe

MesajTarih: 30.06.2006 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum alıcagın motor 2001 model den düsükse basına dert alıosun demek :nono:
Başa dön
mini_bikeRRs Çevrimdışı mini_bikeRRs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.06.2006 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bazen çok yersiz konuşuyosunuz,nsıl dert olur yaa.arkadaşım temiz bir japon motosiklet herzaman alınır.model fark yapmaz (aşırı eski olmadıgı taktirde) bende 99 R1 vardı hiç sorun yaşamadım,ondan önce 99 gsxr600 vardı oda tık demedi,şuan 99 R6 var oda problemsiz,99 hepsi Çok gülüyorum Çok gülüyorum hee paran varsa tabiki yüksek model cihazlar herzaman daha iyidir Dil çıkarıyorum
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 01.07.2006 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasakiglr, bu yorumların yesizlikle alakası yok aslında tam yeri sadece her kes dusuncesini soyluyo bende de vardı srad 600 ama sanayıden gelmedi tabıkı mutlaka çok temız bakımlı motorlarda vardır ama biz sadece dikkatlı olup almasını soyluyoruz.neden benim agzımı yakan yemeyı sana tavsiye edeyim demi Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 41 saniye:

ha arada benim yazdıklarımı da yanlış anlama Bravo
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.07.2006 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya yok kardeşim benim anlamam yanlış.yani adamın hayalleri yıkılıyo o açıdan,bulsun temizini aslan gibi biner hiçbişeyde olmaz Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal